|
|
לפני 3 שבועות •
4 באפר׳ 2026
לפני 3 שבועות •
4 באפר׳ 2026
Sadlilnerdt(קינקית) • 4 באפר׳ 2026
זה ממש לא מוריד זה אפילו מראה שזה לא מטרגר אותו להתפס כגיי כי הוא לא
תלוי מול מי אתה עושה את זה |
|
|
| ענןקטן(נשלט) |
לפני 4 ימים •
25 באפר׳ 2026
לפני 4 ימים •
25 באפר׳ 2026
ענןקטן(נשלט) • 25 באפר׳ 2026
פי הטבעת זה אזור רגיש ומאוד מגרה מינית. לדעתי אין גבר שלא נהנה מזה, מה שכן יש זה גברים שמתביישים בזה כי הם חושבים שזה מציג אותם באור מסויים.
היו לי בעבר נשים שראו בזה משהו מוזר, אך הרוס המוחלט בהחלט זרם אם משחקים אנאלים, ממני אליה והפוך |
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
26 באפר׳ 2026
לפני 3 ימים •
26 באפר׳ 2026
Anna love(לא בעסק) • 26 באפר׳ 2026
לא מוריד.
מאוד גברי לדעת מה אתה אוהב ולא להכנע לתכתיבים של אחרים |
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
26 באפר׳ 2026
לפני 3 ימים •
26 באפר׳ 2026
Sunna סאנה(שולטת) • 26 באפר׳ 2026
אני מכירה נשים שזה היה מוריד להן, אני מכירה כאלו שזה היה מעלה להן. אני חושבת שבחברה שלנו יש יותר ויותר פתיחות לזה בימינו, אבל שעדיין יש נשים שירגישו שזה מוריד מגבריות או מה שלא יהיה. מעבר לזה, יהיו גם נשים שלא יהיו בקטע סתם כי הן לא בעניין, לא כי זה מוריד להן, אלא כי הן לא מעוניינות לבצע את זה.
איך אתה מרגיש עם המחשבה על להסתיר את זה ולא לעשות דבר כזה שגורם לך להנאה עם פרטנרית? |
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
26 באפר׳ 2026
לפני 3 ימים •
26 באפר׳ 2026
Brand • 26 באפר׳ 2026
► LowCarb כתב/ה: תשמע, יגידו לך פה הרבה דברים.
אני אגיד לך את האמת. 1. להיות גבר. 2. שיתעסקו לך עם התחת. תבחר אחד. איזה גיבוב שטויות. להיות גבר זה להיות מספיק בטוח בגבריות שלך בשביל להיות פתוח לחוות עונג בכל צורותיו, ולא לתת לסטיגמה לא קשורה להכתיב מה "מותר ואסור" לך להנות ממנו. מגוחך. |
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
26 באפר׳ 2026
לפני 3 ימים •
26 באפר׳ 2026
Sunna סאנה(שולטת) • 26 באפר׳ 2026
► ענןקטן כתב/ה: פי הטבעת זה אזור רגיש ומאוד מגרה מינית. לדעתי אין גבר שלא נהנה מזה, מה שכן יש זה גברים שמתביישים בזה כי הם חושבים שזה מציג אותם באור מסויים.
היו לי בעבר נשים שראו בזה משהו מוזר, אך הרוס המוחלט בהחלט זרם אם משחקים אנאלים, ממני אליה והפוך אני אמנם לא גבר זכר, אבל אני בהחלט אגיד שכמו שכל איבר מין נקבי קצת שונה ולא כל אחת נהנית מחדירה, אני מניחה שלא כל אדם זכר יהנה מחדירה. אין לדעתי טעם להכליל. אני מבינה את הנקודה לגבי כך שחלק גדול מהסגירות וחוסר הרצון להתנסות נובע מחשש להישפט על ידי החברה, אבל יהיו גם אנשים שיגידו שהם לא חושבים שיהנו מזה או שלא רוצים וזהו. במקרה שסופר כאן בפוסט למשל אני חושבת שזה ממש מזל שכותב הפוסט נהנה, כי לפי מה שכתב לא נראה שהיא תקשרה על זה מראש וזה בכנות לא הכי בסדר בעיניי שהיא פשוט עשתה את זה. |
|
|