|
|
לפני יום •
26 באפר׳ 2026
יוצרות תוכן פטיש בקהל?
לפני יום •
26 באפר׳ 2026
Visual(מתחלף) • 26 באפר׳ 2026
אני תוהה אם יש יוצרות תוכן ישראליות שמצלמות תוכן קינקי ופטישיסטי.
רחוק מפורנו, משהו עמוק ואסתטי יותר. יש כאלה נהדרות שאני מכיר ועוקב אחריהן מחו״ל ולא מכיר ישראליות. מה הסיבה לדעתכם? מדינה קטנה ושמרנית מידי? אם אתם מכירים אשמח שתשתפו ותעמידו אותי על טעותי. ואם יש בקהל מישהי שעושה זאת, או שהייתה רוצה לעשות וזה מעניין אותה, אשמח לשמוע מזווית הראייה שלה קצת על איך זה. |
|
|
|
|
לפני 21 שעות •
26 באפר׳ 2026
לפני 21 שעות •
26 באפר׳ 2026
מפית(קינקי) • 26 באפר׳ 2026
יש גם פה
|
|
|
|
|
לפני 21 שעות •
26 באפר׳ 2026
לפני 21 שעות •
26 באפר׳ 2026
פישוטו • 26 באפר׳ 2026
יוצרות תוכן מעיד על כך שהן מתפרנסות או לכל הפחות מרוויחות מבדסמ. לכן לא תראה את זה בכלוב, מכיוון שזה מאוד קרוב לגבולות האתר. כי זה עלול לרמוז על שליטה כלכלית וניצול.
באינסטגרם נתקלתי בכמה יוצרות תוכן ישראליות. בעיקר כאלה שמשתפות ומלמדות על מיניות אלטרנטיבית. רובן עשו זאת בשביל לפרסם אונלי פאנס. לדעתי לא תמצא את זה מנותק מפורנו או משליטה בתשלום. אלא אם כן הם עושות את זה כתחביב באתרים בדסמיים. בגדול יש והיו פה בכלוב כמה בלוגים שנחשבים בעיניי לתוכן בדסמי. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך ראשון אפר' 26, 2026 6:51 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני 21 שעות •
26 באפר׳ 2026
לפני 21 שעות •
26 באפר׳ 2026
► פישוטו כתב/ה: יוצרות תוכן מעיד על כך שהן מתפרנסות או לכל הפחות מרוויחות מבדסמ. לכן לא תראה את זה בכלוב, מכיוון שזה מאוד קרוב לגבולות האתר.
באינסטגרם נתקלתי בכמה יוצרות תוכן ישראליות. בעיקר כאלה שמשתפות ומלמדות על מיניות אלטרנטיבית. רובן עשו זאת בשביל לפרסם אונלי פאנס. לדעתי לא תמצא את זה מנותק מפורנו או משליטה בתשלום. אלא אם כן הם עושות את זה כתחביב באתרים בדסמיים. בגדול יש והיו פה בכלוב כמה בלוגים שנחשבים בעיניי לתוכן בדסמי. אני מכיר מישהי מפה שהיא ממש יוצרת ולא שום דבר שקשור לפורנו או אונלי פאנס. היא עושה אומנות בדסמית. |
|
|
|
|
לפני 21 שעות •
26 באפר׳ 2026
לפני 21 שעות •
26 באפר׳ 2026
פישוטו • 26 באפר׳ 2026
► מפית כתב/ה: ► פישוטו כתב/ה: יוצרות תוכן מעיד על כך שהן מתפרנסות או לכל הפחות מרוויחות מבדסמ. לכן לא תראה את זה בכלוב, מכיוון שזה מאוד קרוב לגבולות האתר.
באינסטגרם נתקלתי בכמה יוצרות תוכן ישראליות. בעיקר כאלה שמשתפות ומלמדות על מיניות אלטרנטיבית. רובן עשו זאת בשביל לפרסם אונלי פאנס. לדעתי לא תמצא את זה מנותק מפורנו או משליטה בתשלום. אלא אם כן הם עושות את זה כתחביב באתרים בדסמיים. בגדול יש והיו פה בכלוב כמה בלוגים שנחשבים בעיניי לתוכן בדסמי. אני מכיר מישהי מפה שהיא ממש יוצרת ולא שום דבר שקשור לפורנו או אונלי פאנס. היא עושה אומנות בדסמית. בהחלט, כמו שאמרתי לא חסר פה תוכן בדסמי פר סה. השאלה מה אתה מגדיר "יוצרת תוכן" לרוב זה מתקשר להשפעה ושיווק ברשת |
|
|
|
|
לפני 21 שעות •
26 באפר׳ 2026
לפני 21 שעות •
26 באפר׳ 2026
► פישוטו כתב/ה: ► מפית כתב/ה: ► פישוטו כתב/ה: יוצרות תוכן מעיד על כך שהן מתפרנסות או לכל הפחות מרוויחות מבדסמ. לכן לא תראה את זה בכלוב, מכיוון שזה מאוד קרוב לגבולות האתר.
באינסטגרם נתקלתי בכמה יוצרות תוכן ישראליות. בעיקר כאלה שמשתפות ומלמדות על מיניות אלטרנטיבית. רובן עשו זאת בשביל לפרסם אונלי פאנס. לדעתי לא תמצא את זה מנותק מפורנו או משליטה בתשלום. אלא אם כן הם עושות את זה כתחביב באתרים בדסמיים. בגדול יש והיו פה בכלוב כמה בלוגים שנחשבים בעיניי לתוכן בדסמי. אני מכיר מישהי מפה שהיא ממש יוצרת ולא שום דבר שקשור לפורנו או אונלי פאנס. היא עושה אומנות בדסמית. בהחלט, כמו שאמרתי לא חסר פה תוכן בדסמי פר סה. השאלה מה אתה מגדיר "יוצרת תוכן" לרוב זה מתקשר להשפעה ושיווק ברשת אמנית ממש |
|
|
|
|
לפני 21 שעות •
26 באפר׳ 2026
לפני 21 שעות •
26 באפר׳ 2026
סווריןן • 26 באפר׳ 2026
היא מזמן לא פרסמה חומר חדש, אבל הזדמנות להפנות לבלוג של סבטרופיקל:
https://thecage.co.il/blog/userblog.php?blog_id=109266 |
|
|
|
|
לפני 10 שעות •
26 באפר׳ 2026
לפני 10 שעות •
26 באפר׳ 2026
Sirene(נשלטת) • 26 באפר׳ 2026
► סווריןן כתב/ה: היא מזמן לא פרסמה חומר חדש, אבל הזדמנות להפנות לבלוג של סבטרופיקל:
https://thecage.co.il/blog/userblog.php?blog_id=109266 אהבתי ממש! תודה על ההמלצה! |
|
|