| queen em |
לפני יום •
29 באפר׳ 2026
איך להיות נשלט אפס במלוא מובן המילה
לפני יום •
29 באפר׳ 2026
queen em • 29 באפר׳ 2026
אחרי קשר של 4 שנים עם אפס מאופס נשלט.
התוודה אחרי שנתיים שהוא מתעניין בעולם הזה, ועל הדרך גם סיפר שבגד בי, קיים קשר אינטרנטי עם שולטת. התוודה והתחנן לסליחה, בכה וזיין את המוח שלא יעשה את זה יותר בחיים. עבר הזמן, הקשר כמעט חזר למסלול, והוא ביקש שנכניס את זה יותר לקשר שלנו. אני עדיין מצולקת מהבגידה אבל מוכנה לנסות בשבילו ובעיקר בשביל הקשר. מוצאת את אתר הכלוב כמקור מידע, משוטטת פה קצת, מגלה וידוי שלו שהלך לסשן מאחורי הגב שלי. מתעמתת איתו. שוב בכה, התנצל, התרפס, שוב הבטיח שלא יעשה את זה יותר. יצא בהבטחות שהוא אוהב, שהוא רק רוצה לחוות את זה והוא לא יודע איך לדבר איתי על הנושא. וכן, ניחשתם נכון, לא עברו כמה חודשים והוא בגד בפעם השלישית, הפעם הגדיל לעשות והלך לכמה סשנים. הסתיר ממני במשך חודשיים. נראה לי שהסיפור הזה מספיק משקף כמה הבן אדם ביוב אנושי, אבל הדובדבן זה שבסוף אחרי כל הסאגה הזאת, אחרי שכל פעם מחדש הבטיח לי שהוא אוהב אותי והוא לא רוצה לוותר עלינו, נפרד ממני אחרי כמה חודשים כדי להגשים את הפנטזיות שלו בכוחות עצמו. אז בנימה אישית, מסר לנשלטים שייתקלו בפוסט הזה: 1. זה שיש לכם פטיש שקצת מביש אתכם, לא נותן זכות/לגיטימציה לפגוע בבני זוג שלכם. אם אתם חושבים שמותר לכם הכל כי אתם מפחדים מהתגובה, או מפחדים להתמודד עם השדים שלכם, אתם בבעיה. וצריכים טיפול אמיתי. 2. אם כל עולמכם בנוי על לממש פנטזיה, על לספר עליה לסביבה שלכם, על לעשות עם זה משהו, עד כדי שזה הורס לכם מטרות אחרות בחיים, אתם בבעיה. 3. יש בעולם הזה קארמה. |
|
|
|
|
לפני יום •
29 באפר׳ 2026
לפני יום •
29 באפר׳ 2026
masoul • 29 באפר׳ 2026
ראשית, מצטער על החוויה האיומה שלך.
אובדן אמון וביטחון בבן זוג זה איום ונורא ולא מאחל את זה לאף אחד. אחרי שאמרתי את זה, הבן זוג הזה שלך הוא לא נשלט אפס. לא לא. הוא לא נשלט אפס. הוא אישיות אפס, הוא אופי אפס. זה שהוא גם נשלט קשור לנושא בערך כמו מה שהוא אכל לארוחת צהרים. לא חסר ונילות שנוהגים כך בדיוק. לצערנו הרב. ולא חסר נשלטים עם עמוד שדרכה וערכים. שלא יבגדו שוב ושוב ושוב בבת זוג שלהם. או יבגדו בכלל. זה לא נשלט אפס. זה בן אדם אפס. ושוב, צר לי על חוויה איומה ונוראה ביחסים. מקווה שיהיה לך תיקון מוצלח וטוב לזה. |
|
|
| queen em |
לפני יום •
29 באפר׳ 2026
לפני יום •
29 באפר׳ 2026
queen em • 29 באפר׳ 2026
זה דווקא מאוד קשור לנושא כי כל זה קרה בעקבות צורך פנימי שלו לממש את הפנטזיה הזאת, והצורך הזה בסופו של דבר גם שימש אותו יפה יפה כהצדקה למעשיו. זה לא נאמר כמילת גנאי לנשלטים אלא כתיאור שלו. כמו שאמרת יש המון נשלטים שלא יבגדו בכלל.
|
|
|
|
|
לפני יום •
29 באפר׳ 2026
לפני יום •
29 באפר׳ 2026
masoul • 29 באפר׳ 2026
► queen em כתב/ה: זה דווקא מאוד קשור לנושא כי כל זה קרה בעקבות צורך פנימי שלו לממש את הפנטזיה הזאת, והצורך הזה בסופו של דבר גם שימש אותו יפה יפה כהצדקה למעשיו. . הצורך הפנימי הזה הוא הטריגר למוסר לקוי, הוא הטריגר לחוסר עמוד שדרה, הוא הטריגר לערכים קלוקלים. הוא לא הסיבה להם. ואני מסכים איתך שזה הטריגר, רק שזו לא הסיבה, ואז כשזה הטריגר, יכולים להיות כל כך רבה טריגרים אחרים שיפעילו את אותו המנגנון בדיוק. אנשים מהמרים בסכומים מטורפים ומפסידים הכל ומסתירים מבני ובנות הזוג שלהם, לדוגמא. אנשים עושים סמים בצורה קשה ומסתירים מבני הזוג שלהם לדוגמא. אנשים צריכים לכבוש בני ובנות זוג, שוב ושוב ושוב וצריכים את רכבת ההרים וההתרגשות שזה מביא. ומסתירים ומשקרים ומרמים. וכן הלאה, הרבה הרבה טריגרים לאישיות גרועה במיוחד. הפעם הטריגר היה צורך מיני, צורך בשליטה, ותאמיני לי שאני יודע כמה הצורך הזה יכול להיות חזק לפעמים, וכמה הוא יכול להיות דחוף לפעמים. וכמה הוא טוטאלי. כשאין מוסר, כשאין שליטה עצמית, כשאין עמוד שדרה, כשאין ערכים, הטריגר הזה בדיוק כמו אחרים יביא להתנהגות שאת פגשת לצערי. אבל השורש זה האישיות הגרועה, לא הנשלטות. לראיה, גם אחרי שזה הוצף איתך יחד, גם אחרי שהיית פתוחה לזה והסכמת להתנסות, הוא לא שמח על מזלו הטוב והנדיר, הוא לא קפץ על המציאה והשקיע בקשר שלו עם אישה כל כך פתוחה ושכל כך רואה אותו. לא. הוא המשיך בהתנהגות שלו. עכשיו זה כבר לא "אני מסכן יש לי צרכים חזקים מאד וזה סוד ואין לי איך ואיפה לפרוק ואני חייב לבגוד" עכשיו זה כבר אני סתם עושה מה שבא לי, משקר על ימין ועל שמאל, ולא מעניין אותי מי נפגע על הדרך. עכשיו זה ברור שזו אישיות שאת צריכה להגיד תודה שאת כבר לא בזוגיות איתה. |
|
|
| קושרי |
לפני יום •
29 באפר׳ 2026
לפני יום •
29 באפר׳ 2026
קושרי • 29 באפר׳ 2026
עבדים כאלה צריכים לנעול /איזוק אלקטרוני
|
|
|