|
|
לפני יומיים •
29 באפר׳ 2026
לפני יומיים •
29 באפר׳ 2026
כלובי • 29 באפר׳ 2026
איך הייתם קוראים לזה בעברית?
|
|
|
|
|
לפני יומיים •
29 באפר׳ 2026
לפני יומיים •
29 באפר׳ 2026
The Evil Smurfette • 29 באפר׳ 2026
► כלובי כתב/ה: איך הייתם קוראים לזה בעברית? 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 "נפילה" 🤣🤣🤣🤣🤣 |
|
|
|
|
לפני יומיים •
29 באפר׳ 2026
לפני יומיים •
29 באפר׳ 2026
Master Bruce{©} • 29 באפר׳ 2026
► כלובי כתב/ה: איך הייתם קוראים לזה בעברית? הדלקות, כמובן |
|
|
|
|
לפני יומיים •
29 באפר׳ 2026
לפני יומיים •
29 באפר׳ 2026
Curious B • 29 באפר׳ 2026
ברור לכם שהוא סתם עושה לנו טיזינג, כן?
אבל זה מפתה מדי כדי לא להשתתף. איך לקרוא לזה, זה תלוי איך זה יופיע - כפתור? רשימה בפרופיל? אני דווקא אוהבת את השימוש במילה קראש יש לי קראש על... בקראש על... הוסף/הוסיפי לרשימת הקראשים סמן/סמני כקראש עוד אפשרויות דלוק/דלוקה על ... חושק/ת ב ... עושה עיניים ל... מפנטז/ת על ... ואם בא לך להיות יותר הרפתקני מאונן/מאוננת על ... מזיל/ה ריר על ... רוצה להחטיף ל ... רוצה לנשוך את ... רוצה למצוץ ל ... רוצה להשאיר סימנים על ... |
|
|
|
|
לפני יומיים •
29 באפר׳ 2026
לפני יומיים •
29 באפר׳ 2026
Sirene(נשלטת) • 29 באפר׳ 2026
חומד ונחמד!
גם כי הם חמודים ונחמדים, וגם מתוך לחמוד מישהו/מישהי. אבל פרקטית כנראה ההצעות של בי |
|
|
|
|
לפני יומיים •
29 באפר׳ 2026
לפני יומיים •
29 באפר׳ 2026
טלי35(שולטת) • 29 באפר׳ 2026
[quote="כלובי"]איך הייתם קוראים לזה בעברית?
קראש זה לגמרי בעברית כמו רדיו, קטשופ, פיצה |
|
|
|
|
לפני יומיים •
29 באפר׳ 2026
לפני יומיים •
29 באפר׳ 2026
Curious B • 29 באפר׳ 2026
► Sirene כתב/ה: חומד ונחמד!
גם כי הם חמודים ונחמדים, וגם מתוך לחמוד מישהו/מישהי. אבל פרקטית כנראה ההצעות של בי מעולה! איך לא חשבתי על זה |
|
|
|
|
לפני יומיים •
29 באפר׳ 2026
לפני יומיים •
29 באפר׳ 2026
bossdog(שולט) • 29 באפר׳ 2026
האמת שזה רעיון ממש מגניב
|
|
|
|
|
לפני יום •
30 באפר׳ 2026
לפני יום •
30 באפר׳ 2026
Fuck You • 30 באפר׳ 2026
מצד אחד פיצ׳ר נחמד, אם הכלובי רוצה כלהפוך את האתר יותר לסגנון של טינדר..מצד שני, קיימת כאן סוגיה של דיסקרטיות , ולרוב אנשים לא מגדירים בפרופיל את תמונת האמיתית, לכל קצת קשה לדעת מי ואיך נראה..
עוד משהו חשוב שחשבתי עליו, לנשים לא תהיה עם זה בעיה כאן, אבל לגברים אולי כן,אומנם זה ידוע כי הם לא מחוזרים כאן כמו נשים, ואולי זה יכול איכשהו להשפיע על הביטחון העצמי של גברים שלא נראים טוב… אני דווקא אוהבת את האתר כמו שהוא, פרט לדבר ☝️ של השירה של הרדיו אשר אי אפשר למחוק אותה, היא סתם מפריעה לי לעין… |
|
|
|
|
לפני יום •
30 באפר׳ 2026
לפני יום •
30 באפר׳ 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 30 באפר׳ 2026
► Fuck You כתב/ה: מצד אחד פיצ׳ר נחמד, אם הכלובי רוצה כלהפוך את האתר יותר לסגנון של טינדר..מצד שני, קיימת כאן סוגיה של דיסקרטיות , ולרוב אנשים לא מגדירים בפרופיל את תמונת האמיתית, לכל קצת קשה לדעת מי ואיך נראה..
עוד משהו חשוב שחשבתי עליו, לנשים לא תהיה עם זה בעיה כאן, אבל לגברים אולי כן,אומנם זה ידוע כי הם לא מחוזרים כאן כמו נשים, ואולי זה יכול איכשהו להשפיע על הביטחון העצמי של גברים שלא נראים טוב… אני דווקא אוהבת את האתר כמו שהוא, פרט לדבר ☝️ של השירה של הרדיו אשר אי אפשר למחוק אותה, היא סתם מפריעה לי לעין… אני שניה מנסה להבין את הבעיה שאת רואה כאן הרי מדובר במשהו דיסקרטי, כלומר, אף אחד.ת לא יראה את הסימון הזה אלא אם מתבצע סימון הדדי (אם הבנתי נכון) וגם אז רק הצדדים המדוברים יראו זאת אז איך זה ישפיע על ביטחון עצמי שהוא חד צדדי מבחינה מגדרית? אני גם לא חושבת שזה יהפוך את זה בהכרח לסגנון טינדר כי זה לא אתר היכרויות אבל זה כן אתר שכולל בתוכו, בין השאר, היכרויות ואז זה כן יכול לתת צבע נוסף לחלק הזה לדעתי כמובן |
|
|