| נשלט צנוע(נשלט) |
לפני 6 ימים •
3 במאי 2026
החיים באולימפוס
לפני 6 ימים •
3 במאי 2026
נשלט צנוע(נשלט) • 3 במאי 2026
הייתי בטוח שאם יהיה לי מנוי זהב, אקבל מלא הודעות אדומות וסגולות, אצטרך לסנן פניות, אולי אפילו אחסום מטרידים/ות, ובטח אוסיף כל מיני גבולות חדשים כמו לא לנשואים/חרדים/שעירים/ימניים/מעשנים/נושמים/מכוערים/וכו'.
בפועל: אין, נאדה, גורנישט, כאלם פאדי, נייט אז כל אלו מהגבולות - חופשי מוזמנים. אני נאלץ להתפשר |
|
|
|
|
לפני 6 ימים •
3 במאי 2026
לפני 6 ימים •
3 במאי 2026
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 3 במאי 2026
האם אפשרי שהכסף שהשקעתי במיסים השנה יכלול גם קורס בהתמצאות בעידן הוירטואלי? 😉
|
|
|
| נשלט צנוע(נשלט) |
לפני 6 ימים •
3 במאי 2026
לפני 6 ימים •
3 במאי 2026
נשלט צנוע(נשלט) • 3 במאי 2026
► המכשפה בג'ינס כתב/ה: האם אפשרי שהכסף שהשקעתי במיסים השנה יכלול גם קורס בהתמצאות בעידן הוירטואלי? 😉 מניח שהציניות שלי היתה ברורה או שאני כבר עייף מידי בסוף היום |
|
|
|
|
לפני 4 ימים •
4 במאי 2026
Re: החיים באולימפוס
לפני 4 ימים •
4 במאי 2026
bondman(נשלט){FLR} • 4 במאי 2026
► נשלט צנוע כתב/ה: הייתי בטוח שאם יהיה לי מנוי זהב, אקבל מלא הודעות אדומות וסגולות, אצטרך לסנן פניות, אולי אפילו אחסום מטרידים/ות, ובטח אוסיף כל מיני גבולות חדשים כמו לא לנשואים/חרדים/שעירים/ימניים/מעשנים/נושמים/מכוערים/וכו'.
בפועל: אין, נאדה, גורנישט, כאלם פאדי, נייט אז כל אלו מהגבולות - חופשי מוזמנים. אני נאלץ להתפשר אה, זה פשוט. תהיה דו מיני ו/או תפנטז בקול על קוקהולד, תקבל אדומות. |
|
|
| נשלט צנוע(נשלט) |
לפני 4 ימים •
5 במאי 2026
לפני 4 ימים •
5 במאי 2026
נשלט צנוע(נשלט) • 5 במאי 2026
► bondman כתב/ה: ► נשלט צנוע כתב/ה: הייתי בטוח שאם יהיה לי מנוי זהב, אקבל מלא הודעות אדומות וסגולות, אצטרך לסנן פניות, אולי אפילו אחסום מטרידים/ות, ובטח אוסיף כל מיני גבולות חדשים כמו לא לנשואים/חרדים/שעירים/ימניים/מעשנים/נושמים/מכוערים/וכו'.
בפועל: אין, נאדה, גורנישט, כאלם פאדי, נייט אז כל אלו מהגבולות - חופשי מוזמנים. אני נאלץ להתפשר אה, זה פשוט. תהיה דו מיני ו/או תפנטז בקול על קוקהולד, תקבל אדומות. בהחלט דו מיני, אבל לא קוקהולד. אני צריך צומי יותר אינטנסיבי ולא להסתפק בלראותם בלבד. |
|
|
|
|
לפני 3 ימים •
6 במאי 2026
לפני 3 ימים •
6 במאי 2026
Slave XX(נשלט) • 6 במאי 2026
► נשלט צנוע כתב/ה: ► bondman כתב/ה: ► נשלט צנוע כתב/ה: הייתי בטוח שאם יהיה לי מנוי זהב, אקבל מלא הודעות אדומות וסגולות, אצטרך לסנן פניות, אולי אפילו אחסום מטרידים/ות, ובטח אוסיף כל מיני גבולות חדשים כמו לא לנשואים/חרדים/שעירים/ימניים/מעשנים/נושמים/מכוערים/וכו'.
בפועל: אין, נאדה, גורנישט, כאלם פאדי, נייט אז כל אלו מהגבולות - חופשי מוזמנים. אני נאלץ להתפשר אה, זה פשוט. תהיה דו מיני ו/או תפנטז בקול על קוקהולד, תקבל אדומות. בהחלט דו מיני, אבל לא קוקהולד. אני צריך צומי יותר אינטנסיבי ולא להסתפק בלראותם בלבד. קאקולד יכול להיות גם להשתתף באקטים באופן פעיל ולא רק לצפות מהצד, העיקרון בקאקולד הוא שהאישה והמאהב במרכז העניינים והבעל/בן זוג בשוליים אבל זה לאו דווקא אומר שהוא לא יכול לקחת שום חלק פעיל. |
|
|