ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

דתיים בכלוב

סקרן צעירר סקרן צעירר​(נשלט)
לפני חודש • 14 באפר׳ 2026
סקרן צעירר​(נשלט) • 14 באפר׳ 2026
טוב, אני כבר לא הכי דתי, אבל גם לא לגמרי דתלש

בגדול, אני רווק
יש דברים שאני לא אעשה כיום, לפני חתונה פשוט.
שאלה טובה, מה מחפש פה, להכיר, לדבר, סתם להעביר זמן, יש כל מיני תשובות נכונות

ויש בסוף קבוצה כזאת בטלגרם?
n נ
לפני שלושה שבועות • 27 באפר׳ 2026
n נ • 27 באפר׳ 2026
היי אני חרדי חסיד, מקיים פרקטיקות מסוימות של בדסם בתוך חיי הנישואים, לא חושב שאמור להיות סתירה בין דת למימוש פנטזיות מסויימות
theradar​(שולט)
לפני שבועיים • 5 במאי 2026
theradar​(שולט) • 5 במאי 2026
יש קבוצה בטלגרם אבל פעם קודמת שפרסמתי אותה או אנשי קשר להצטרף דרכם נחסמתי. בעיה
He Doesnt Ask He Doesnt Askחשבון מאומת
He Doesnt Askחשבון מאומת
He Doesnt Askחשבון מאומת • 5 במאי 2026
על הספקטרום שומר מסורת.
צעדים ראשונים בעולם
הכר האנושי
הכר האנושי • 5 במאי 2026
א. ספרו קצת על עצמכם, האם אתם רווקים או נשואים?
ב. איפה הבדסמ נמצא בחיים שלכם?
ג. איך זה מסתדר לכם עם החלק הדתי בחיים?
ד. מה אתם מחפשים פה?
ה. האם היה מעניין אתכם קבוצת טלגרם (באנונימיות כמובן ובאיזון מגדרי)?

-------------------------------------
נשוי, בדסמ \ קינק תפס אותי מגיל 12-13 ובטח אפשר למצוא רמזים מוקדמים יותר......
במהלך החיים היו לי כבר את כל הההתנסיות עם היחסי דת - בדסמ - אהבה שנאה חקירה וגם קבלה והשלמה

ברגעים שהתחזקתי בדת והייתי חוזר לאונן ולשפוך לבטלה (צמד המלים שנוא עליי) הייתי מלא באכזבה ובלבול
וישנם רגעים שאני כ"כ מחובר לדת ולמקום שאני מוצא בה וגם מוצא מקום רך וטוב לבטא בו את החשקים שלי

כיום הקבלה וההבנה של המשיכה שלי לבדסמ לכלוב וגם לדיון המשובח פה בשרשור טובים לי וכיפיים
וגיליתי שהדברים שאני אוהב בבדסמ הם חלק ממני ,מהחיות והשובבות הבריאה שבתוכי ואין לי שום רצון או יכולת לוותר עליה
ואם הזמן אכן זה גרם לדת שלי לקבל צורה יותר קלילה ופחות מקפידה והיום אני יכול להגיד שזה שינוי מבורך עבורי.

אני אישית מחפש פה את שחסר לי, את הארון שאני כלוא בו ולא מצליח לבטא מספיק בחיים האישיים ובנישואים.
מקום לשיח חופשי, יצירתי, כיפי וגם קצת שובב שיאפשר לי קצת מהדברים שחסרים לי בזוגיות.

נמצא במתח קבוע מה אני מביא מול אשתי ואיך אני מגיש - כאן אולי המקום שהכי קשה לי עם הדת (ותאכל'ס פה יש לי הרבה כעס ואכזבה)
כועס על עצמי שמתבייש, שלא מספיק פותח, שלא מספיק אמיץ ומוכן לקחת סיכונים. שבחיים אני בהכל מודע ויודע ומוביל ויוזם ובכלוב אני הססן ומבולבל.
כועס על עצמי הצעיר שהייתי כ"כ בוסר ולא מודע לצרכים ומה שמתעורר בתוכי.

ועם כל העליות \ מורדות - בסוף כשאני בא לפה טוב לי, והמתח הזה שומר אותי בציפייה וסקרנות מתמדת וגורם לי להרגיש חי.
-----------------------------------
ואחרי כל המלל הזה כל מה שכתבתי זה כדי לבדוק אם יש שרשור נפרד על פנטזיות וסטיות של דתיים. בטוח שזה יהיה אחד השווים!
theradar​(שולט)
theradar​(שולט) • 5 במאי 2026
הכר האנושי כתב/ה:
א. ספרו קצת על עצמכם, האם אתם רווקים או נשואים?
ב. איפה הבדסמ נמצא בחיים שלכם?
ג. איך זה מסתדר לכם עם החלק הדתי בחיים?
ד. מה אתם מחפשים פה?
ה. האם היה מעניין אתכם קבוצת טלגרם (באנונימיות כמובן ובאיזון מגדרי)?

-------------------------------------
נשוי, בדסמ \ קינק תפס אותי מגיל 12-13 ובטח אפשר למצוא רמזים מוקדמים יותר......
במהלך החיים היו לי כבר את כל הההתנסיות עם היחסי דת - בדסמ - אהבה שנאה חקירה וגם קבלה והשלמה

ברגעים שהתחזקתי בדת והייתי חוזר לאונן ולשפוך לבטלה (צמד המלים שנוא עליי) הייתי מלא באכזבה ובלבול
וישנם רגעים שאני כ"כ מחובר לדת ולמקום שאני מוצא בה וגם מוצא מקום רך וטוב לבטא בו את החשקים שלי

כיום הקבלה וההבנה של המשיכה שלי לבדסמ לכלוב וגם לדיון המשובח פה בשרשור טובים לי וכיפיים
וגיליתי שהדברים שאני אוהב בבדסמ הם חלק ממני ,מהחיות והשובבות הבריאה שבתוכי ואין לי שום רצון או יכולת לוותר עליה
ואם הזמן אכן זה גרם לדת שלי לקבל צורה יותר קלילה ופחות מקפידה והיום אני יכול להגיד שזה שינוי מבורך עבורי.

אני אישית מחפש פה את שחסר לי, את הארון שאני כלוא בו ולא מצליח לבטא מספיק בחיים האישיים ובנישואים.
מקום לשיח חופשי, יצירתי, כיפי וגם קצת שובב שיאפשר לי קצת מהדברים שחסרים לי בזוגיות.

נמצא במתח קבוע מה אני מביא מול אשתי ואיך אני מגיש - כאן אולי המקום שהכי קשה לי עם הדת (ותאכל'ס פה יש לי הרבה כעס ואכזבה)
כועס על עצמי שמתבייש, שלא מספיק פותח, שלא מספיק אמיץ ומוכן לקחת סיכונים. שבחיים אני בהכל מודע ויודע ומוביל ויוזם ובכלוב אני הססן ומבולבל.
כועס על עצמי הצעיר שהייתי כ"כ בוסר ולא מודע לצרכים ומה שמתעורר בתוכי.

ועם כל העליות \ מורדות - בסוף כשאני בא לפה טוב לי, והמתח הזה שומר אותי בציפייה וסקרנות מתמדת וגורם לי להרגיש חי.
-----------------------------------
ואחרי כל המלל הזה כל מה שכתבתי זה כדי לבדוק אם יש שרשור נפרד על פנטזיות וסטיות של דתיים. בטוח שזה יהיה אחד השווים!

רוצה להמר?
כתוב מכתב למגירה עם כותרת "לאשתי" ובה כל מה שאין לך אומץ לספר לה, תקפל אותו, שים בקופסה עם מלא ניירות אחרים שכתובים עליהם כל מיני משימות זוגיות כאלה לערב רומנטי, ואז יום אחד כשתשכך שכתבת אותו ותשחק איתה, אולי היא תשלוף את המכתב ותקרא אותו.
הכר האנושי
הכר האנושי • 5 במאי 2026
טלי35 כתב/ה:
https://thecage.co.il/blog/userblog.php?blog_id=89029&postid=638948

ווקשה

וואו לא הייתי מוכן זה....
עכשיו לא מפסיק לדמיין את אומה תורג'מן בkill bill נוקמת באלוהים כמו שרק היא יודעת