בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

משיכה בבדסמ

Bluecollar Bluecollar​(שולטת)
לפני שבוע • 6 במאי 2026
Bluecollar​(שולטת) • 6 במאי 2026
Bluecollar כתב/ה:
shirazbar כתב/ה:
כי אין לך בעיה לנצל מישהי שאתה לא באמת נמשך אליה "ונילית" לצורך משחק שליטה( ציטוט שלך). אתה קורא לזה "משיכה אחרת". אני חושבת שראוי שאותה אחת תדע שאילולא החלק הזה בה, לא היית מקיים עמה שום אינטרקציה מינית ולא היית רואה בה פרטנרית לדייט אפילו.
אבל בטח לא תגיד, אחרת מי תרצה.
זה לא רק אתה, זאת תופעה ששמעתי עליה כאן שאין לגברים בעיה לפגוש כל שולטת ולא משנה איך היא ניראת כל עוד היא תממש לו פנטזיה וההמשך ברור.
וכשאני שואלת אותם מדוע נגמר, התשובה הקבועה היא: לא באמת נמשכתי אליה. פשוט איכס.

מדבר על חוסר משיכה במובן הבסיסי שלו ומוסיף "כל אישה לגופה"

זה סתם הצחיק אותי באופן מילולי
טלי35 טלי35​(שולטת)
לפני שבוע • 6 במאי 2026
טלי35​(שולטת) • 6 במאי 2026
beneath you כתב/ה:
shirazbar כתב/ה:
כי אין לך בעיה לנצל מישהי שאתה לא באמת נמשך אליה "ונילית" לצורך משחק שליטה( ציטוט שלך). אתה קורא לזה "משיכה אחרת". אני חושבת שראוי שאותה אחת תדע שאילולא החלק הזה בה, לא היית מקיים עמה שום אינטרקציה מינית ולא היית רואה בה פרטנרית לדייט אפילו.
זה לא רק אתה, זאת תופעה ששמעתי עליה כאן שאין לגברים בעיה לפגוש כל שולטת ולא משנה איך היא ניראת כל עוד היא תממש לו פנטזיה וההמשך ברור.

חבל שלקחת את זה לכיוון כזה, אבל בסדר - זכותך.
לא דיברתי על מקרה שאין משיכה בכלל בכלל אלא שלפחות אצלי יש משיכה וונילית רגילה וכמו כל אדם יש לי טייפקאסט, ולמשל בדרך כלל חלק מזה זה גילאים קרובים לשלי, ויש משיכה של בדסמ שהכי קרוב שאצליח לנסח אותה זו משיכה לאישה מרשימה ואז למשל גם אישה שהרבה יותר מבוגרת ממני ברור לך הרי שלא משנה כמה היא יפה ומושכת עדיין היא לא הדבר הראשון שאחלום לבנות איתה זוגיות, אבל דווקא בהקשר בדסמי הבגרות מוסיפה למשיכה כי היא נתפסת בעיניי כיותר סמכותית ואדנותית.

וכן, ברור שהמטרה שלי בבדסמ זו הגשמת פנטזיה. אין לי שום תכנית ורצון להיות עבד בחיים האמיתיים. ואני לא הייתי רוצה להגשים את הפנטזיה הזו עם מישהי שחושבת שזה לא פנטזיה והיא באמת מלכה ואני באמת עבד.

(ותאמיני לי שאני בתור גבר אין אישה שלא הייתי מקיים איתה אינטראקציה מינית לו זה היה תלוי רק בי) ברור לך שכדיברתי על משיכה הכוונה הייתה למשיכה טבעית שיכולה להתפתח לזוגיות לא משיכה סתם לסקס

אין אישה שלא היית מקיים איתה אינטראקציה מינית??
beneath you
לפני שבוע • 6 במאי 2026
beneath you • 6 במאי 2026
Bluecollar כתב/ה:
אני כן מבינה את ההבחנה שאתה עושה, וגם יודעת שיש בדסמ שיכול להתקיים לצד זוגיות. אבל זה כן דורש בת זוג שמבינה את המקום הזה לעומק, ולא רק רואה בזה פנטזיה מנותקת.
חוץ מזה, חלק מהדברים שכתבת פחות התיישבו לי. והייתי רוצה להעלות אותן כנקודות למחשבה.
יש נשים שאתה נמשך אליהן אבל לא באמת רואה בהן פרטנריות מלאות זה טיפה מצמצם ואני חושבת שזה חלק ממה שקצת יושב לא טוב בגרון לנשים כמו שיראז וכמוני. גם היחס שלך למשיכה לשולטת זה נשמע קצת “קטגוריאלי” כאילו היא תפקיד, לא בן אדם שלם. ההפרדה שאתה עושה בין משיכה "וונילית" לבין משיכה בדינמיקה של בדס"מ מרגישה לי קצת נוחה מדי. זה כאילו אתה מאפשר לעצמך להימשך לאיכויות מסוימות רק כשהן תחומות בתוך פנטזיה, אבל לא מוכן לפגוש אותן כחלק ממי שאתה באמת נמשך אליה ביומיום.
גם לגבי המלכה והעבד אני מבינה את הצורך שלך למסגר את זה כמשחק, אבל כשאתה מדגיש שוב ושוב שזה "רק פנטזיה", זה כבר לא רק שמירה על פרופורציות, זה קצת מרגיש כמו ריכוך יתר שמוציא את העוקץ מהדינמיקה. בעיניי, אם כבר נכנסים לזה, יש ערך בלתת לזה משקל בתוך הרגע, ולא למהר לבטל אותו.
ובסוף אתה אומר שהמיניות שלך מאוד לא בררנית. וזה מחליש את כל מה שאמרת על טעם, עומק והבחנה בין סוגי משיכה

דייקת את זה יותר טוב ממני ובהחלט הבנת אותי, ואם זה מה שלא יושב לך טוב בגרון אז אין לי איך להתווכח.

אני אגב פשוט קיוויתי לקבל תשובה שגם שולטות רואות את הבדסמ כמוני ואז תיאורטית מהצד שלי לא אצטרך להביא לשולחן אטרקטיביות, משוכה קריטית אחת פחות, התבדיתי. משער לעצמי שהמחשבה הזו עוד יותר לא תשב בגרון, לא נורא - תכלס קיבלתי ממכן תשובה ולשם כך פורומים קיימים

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך רביעי מאי 06, 2026 11:40 pm, סך-הכל נערך 2 פעמים
beneath you
לפני שבוע • 6 במאי 2026
beneath you • 6 במאי 2026
טלי35 כתב/ה:
beneath you כתב/ה:
shirazbar כתב/ה:

חבל שלקחת את זה לכיוון כזה, אבל בסדר - זכותך.
לא דיברתי על מקרה שאין משיכה בכלל בכלל אלא שלפחות אצלי יש משיכה וונילית רגילה וכמו כל אדם יש לי טייפקאסט, ולמשל בדרך כלל חלק מזה זה גילאים קרובים לשלי, ויש משיכה של בדסמ שהכי קרוב שאצליח לנסח אותה זו משיכה לאישה מרשימה ואז למשל גם אישה שהרבה יותר מבוגרת ממני ברור לך הרי שלא משנה כמה היא יפה ומושכת עדיין היא לא הדבר הראשון שאחלום לבנות איתה זוגיות, אבל דווקא בהקשר בדסמי הבגרות מוסיפה למשיכה כי היא נתפסת בעיניי כיותר סמכותית ואדנותית.

וכן, ברור שהמטרה שלי בבדסמ זו הגשמת פנטזיה. אין לי שום תכנית ורצון להיות עבד בחיים האמיתיים. ואני לא הייתי רוצה להגשים את הפנטזיה הזו עם מישהי שחושבת שזה לא פנטזיה והיא באמת מלכה ואני באמת עבד.

(ותאמיני לי שאני בתור גבר אין אישה שלא הייתי מקיים איתה אינטראקציה מינית לו זה היה תלוי רק בי) ברור לך שכדיברתי על משיכה הכוונה הייתה למשיכה טבעית שיכולה להתפתח לזוגיות לא משיכה סתם לסקס

אין אישה שלא היית מקיים איתה אינטראקציה מינית??

זו כמובן הפרזה אבל הכוונה שאין בררנות יתר