בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

להפוך לשולט - איך ואיפה?

כחש כחש​(נשלטת)
לפני יומיים • 9 במאי 2026

וזה חברים

כחש​(נשלטת) • 9 במאי 2026
פרלין כתב/ה:
אתה הופך לשולט אם זה מה שמעמיד לך את הזין. ואם אתה בן אדם, אתה יכול גם להיות שולט טוב.
?

כל התורה על רגל אחת.
אחלה סיכום שבעולם.
זאלופון זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 9 במאי 2026
לטעמי אתה מערבב פה בין דברים שונים: שליטה במובן הבדסמי שלה, שהיא סוג של נטייה מינית, וביטחון, כריזמה ואסרטיביות, שהן תכונות אישיותיות. אלו תכונות שנתפסות כמתאימות לשולט, אבל אפשר שיהיו לך אותן מבלי שתהיה שולט ואפשר להיות שולט בלעדיהן.

כדי להיות שולט בדסמי אתה צריך רק להמשך לזה, ואולי גם שמישהי תראה בך כזה. אתה יכול להיות ביישן וחסר ביטחון, ואולי זה יהפוך אותך לשולט פחות טוב בעיני אנשים מסוימים, אבל לא ל-"לא שולט".

כריזמה, ביטחון ואסרטיביות הן תכונות שלא לכל אחד יש, שולט או לא, אבל כן אפשר לפתח אותן, במידה מסוימת. תמיד אפשר לעבוד על עצמך, לשפר, לצאת מאזור הנוחות וללמוד לאהוב ולהעריך את עצמך. מה שאי אפשר לעשות זה לזייף אותן. אם אתה לא באמת כזה, זה ישוקף.
Drizztpool Drizztpool​(שולט)​{קושקה שלי}
ראשית, אני סולד מצמד המילים "שולט אמיתי" (או "שולטים אמיתיים").
אנחנו בני אדם, אנחנו חיים במציאות, אנחנו אמיתיים - תתמודדו עם זה.

אני אישית חושב שהנטייה היא אינהרנטית, אבל היכולת מתפתחת עם הניסיון והידע.

לגבי הנטייה, אני חושב שאנחנו נולדים עם נטייה לכאן או לכאן, או עם נטייה לשני הכיוונים (קצת כמו שיש הטרו-סקסואלים, הומו-סקסואלים, בי-סקסואלים ופאן סקסואלים), או ללא נטייה לאף כיוון (א-סקסואלים). כל אחד מהם הוא לגיטימי ובסדר.

לגבי היכולת, ובכן, כאן העניין מסתבך. כי זה תלוי בנטייה, וזה תלוי בהעדפה. בעוד אחד יתאהב בחבלים, ובאומנות החבל, אחר עשוי פחות להימשך לקשירות ולראות בהן אמצעי ולא מטרה. הרעיון הטוב ביותר שאני יכול להציע הוא להתסכל על התמונה המלאה, לבחון כל פטיש וכל קינק, לבחור את אלו שמעניינים אותך (או במילותיה של פרלין "מעמידים לך את הזין") ולהתחיל ללמוד כל מה שאפשר בנוגע אליהם. בין אם מדובר בלמידה "תיאורתית" דרך פורומים, אתרי אינטרנט או התכתבות עם מי שמתעמק באותם קינקים, ובין אם מדובר בלמידה פיזית, כזו שנעשית מול מורה/מנטור/מדריך ומיועדת להעניק לך את הכלים והיכולות הבסיסיות. מעבר ללמידה יש עניין של ניסיון, ופה אני ממליץ להתחיל עם ניסיון על עצמים דוממים (להצליף בכרית עד שתלמד לכוון כמו שצריך, נניח) ואז למצוא פרטנר-ית שירגישו בטוחים מספיק מולך כדי ללכת איתך בתלם וללמוד יחד (או אפילו לעזור לך ללמוד, תתפלא, אבל שולט יכול ללמוד מנשלטת).
שוסי שוסי
שוסי • 9 במאי 2026
בשביל להיות הטרו אתה צריך לאהוב כדורגל ולתקוע גרעפסים?
בשביל להיות הומו אתה צריך להיות עם קוביות בבטן וללמוד עיצוב בשנקר?
מה הקשר בין הנטייה המינית שלך לבין תכונות האופי שלך?
dommixxx dommixxx
לפני יום • 9 במאי 2026

Re: וזה חברים

dommixxx • 9 במאי 2026
כחש כתב/ה:
פרלין כתב/ה:
אתה הופך לשולט אם זה מה שמעמיד לך את הזין. ואם אתה בן אדם, אתה יכול גם להיות שולט טוב.
?

כל התורה על רגל אחת.
אחלה סיכום שבעולם.

אני אחלוק ואגיד שהחלק הראשון של המשפט של פרלין מזלזל ושטחי והשני נכון.

באופן כללי לפי דעתי הקשר בין צורך של שליטה למיניות בסינרגיה טובה אבל השליטה קודמת למיניות ואפשר למשש את הדחף לשלוט בלי מין בכלל.
dommixxx dommixxx
לפני יום • 9 במאי 2026
dommixxx • 9 במאי 2026
נטייה זה הבסיס אבל צריך לפתח קישורים מתאימים.

זה כמו שזה שיש לך נטייה להיות חרמן לא אומר שאתה יודע לזיין. אתה תידע במובן הכי בסיסי אבל זה לא מספיק כדי שמישהי תסכים להזדיין איתך.

כדי להיות ״שולט אמיתי״ יש עוד כמה דרישות שצריכות להיות לך:
- אינטליגנציה רגשית גבוהה.
- הבנת המורכבות של מציאות מול פנטזיה.
- היכולת להיות אותנטי.

אפשר לעבוד על הדרישות שרשמתי אבל אם לך את הנטייה והדחף לשלוט זה לא יעבוד וישר ירגישו עליך שאתה מזוייף.
Master Bruce Master Bruce​{©}
לפני יום • 9 במאי 2026
Master Bruce​{©} • 9 במאי 2026
dommixxx כתב/ה:
נטייה זה הבסיס אבל צריך לפתח קישורים מתאימים.

זה כמו שזה שיש לך נטייה להיות חרמן לא אומר שאתה יודע לזיין. אתה תידע במובן הכי בסיסי אבל זה לא מספיק כדי שמישהי תסכים להזדיין איתך.

כדי להיות ״שולט אמיתי״ יש עוד כמה דרישות שצריכות להיות לך:
- אינטליגנציה רגשית גבוהה.
- הבנת המורכבות של מציאות מול פנטזיה.
- היכולת להיות אותנטי.

אפשר לעבוד על הדרישות שרשמתי אבל אם לך את הנטייה והדחף לשלוט זה לא יעבוד וישר ירגישו עליך שאתה מזוייף.

אתה מערבב בין שולט אמיתי, לבין שולט טוב.
וכן, ההבדל הזה הוא לא רק סמנטי, הוא אשכרה חשוב.
kareena kareena​(נשלט)
לפני יום • 9 במאי 2026
kareena​(נשלט) • 9 במאי 2026
הלוואי ויכולתי להפוך כיון ולהיות דומיננטי!
פרלין פרלין​(נשלטת)​{ש}
לפני יום • 9 במאי 2026

Re: וזה חברים

פרלין​(נשלטת)​{ש} • 9 במאי 2026
dommixxx כתב/ה:
כחש כתב/ה:
פרלין כתב/ה:
?

כל התורה על רגל אחת.
אחלה סיכום שבעולם.

אני אחלוק ואגיד שהחלק הראשון של המשפט של פרלין מזלזל ושטחי והשני נכון.

באופן כללי לפי דעתי הקשר בין צורך של שליטה למיניות בסינרגיה טובה אבל השליטה קודמת למיניות ואפשר למשש את הדחף לשלוט בלי מין בכלל.

למה מזלזל? רובנו פה כי היצר המיני שלנו שלח אותנו לפה.

אולי אצלך זה אחרת…
Fuck You Fuck You
לפני יום • 10 במאי 2026
Fuck You • 10 במאי 2026
תחת כנפיך כתב/ה:
לדעתי, שולט ונשלט זה אותו דבר.

זה הצורך בשליטה אומניפותנית.
והאסטרטגיה להשיג זאת.

יש מופנמים שהם נשלטים.
ויש מוחצנים שהם שולטים.

ככה לדעתי העולם מתנהל.
אבל זו תחושה ולא משהו בדוק וכאלה