בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

עונשים, פרסים, מזימות וכתרים

slaveonfour
לפני יומיים • 10 במאי 2026

עונשים, פרסים, מזימות וכתרים

slaveonfour • 10 במאי 2026
היי לכולם
אשמח לשמוע את דעתך ואת ניסיונכם.

כנשלט אני חוויתי כל מיני עונשים, פרסים, דרכים שאעשה משהו שלא תמיד רציתי וכמובן ללמוד לסגוד לשולט הנכון.
אשמח לשתף בכל אחד מהדברים ולשמוע ממכם, מה יצא לכם, מה אהבתם, מה לא אהבתם.
נלמד אחד מהשני ואולי גם נתחרמן תוך כדי חחח.

מבחינת עונש:
העונש הכי קשה שזכור לי זה שאחרי סשן שאני עירום, רטוב, התחת ובעצם כל הגוף כאב הוא פשוט זרק אותי מהבית שלו ואמר שזה עונש על זה שלא סיפקתי אותו כמו שהוא ציפה. ואני פשוט עמדתי עירום מחזיק בקושי את הדברים שלי מחוץ לדלת שלו. במבט לאחור אולי בשבילו זה היה עונש אבל עבורי זה היה גיהנום.

מבחינת פרס:
זה היה עם שולט שהיינו בקשר כמה חודשים לפני שהוא עשה רילוקשיין ותמיד אמר לי שהוא יתן לי את המפתח לכלוב צניעות רק רגע לפני שהוא יעזוב. ואכן יום לפני העזיבה שלו מצאתי את עצמי קשור כשהוא חולב ממני כל טיפת זרע. וואו הרעידותתתת

מבחינת מזימות:
היה לי אדון שממש ממש רצה שאלמד לבלוע שתן, אני בהתחלה הייתי ממש נגד. ועם הזמן שלנו הבנתי שאחרי שהוא גומר הוא תמיד משתין קצת ואומר שכל הגברים מתים להשתין אחרי גמירה. ואז הוא היה לוקח בוקסר ספוג בשתן וקושר לי מסביב לפרצוף בידיעה שאני לא אמרתי שזה גבול. לאט לאט הכניע אותי ולבסוף הסכמתי. מאז עם השולט הנכון אני לגמרי בעד.

מבחינת כתר:
אני חושב שסגידה מסוימת לאדון לפעמים מוציאה אותי מההדספייס שלי, חשוב לי להרגיש אותנתי. אני גם פחות מתחבר לנגיד חצי שעה-שעה פשוט ללקק רגליים או למצוץ ככה סתםץ מצב אחד אולי זה הופך אותי לנשלט פחות משקיע אבל חשוב לי שהשולט יאתגר אותי פיזית, מחשבתית.

ספרו קצת עליכם
    התגובה האהובה בשרשור