לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

צעצועים

DonnaAlba DonnaAlba
לפני יום • 10 במאי 2026

צעצועים

DonnaAlba • 10 במאי 2026
היי לכולם,
דברו איתי בבקשה על צעצועים כמו פלאג עם שליטה דרך אפליקציה. לא שלט.
האפליקציה.
איך לבחור?
מה נחשב לאיכותי, פשוט בתפעול, אבל יעיל?
למה לשים לב?
אשמח להמלצות.
זוג פלוס זוג פלוס​(שולטת)
לפני יום • 10 במאי 2026
זוג פלוס​(שולטת) • 10 במאי 2026
האפליקציה שיש לי היא: Love Spouse

בצעצוע הראשון לקח הרבה זמן לצמד אותה ולהפעיל והיא די קירטעה, אבל האשמה בצעצוע (לא משהו), בצעצוע אחר התחברה ישר וגם עובדת מעולה.

אפשר למצוא אותה בחנות של גוגל ואפל.

תהני מלא 😉
    התגובה האהובה בשרשור
גבעות גבעות​(נשלט)
לפני יום • 10 במאי 2026
גבעות​(נשלט) • 10 במאי 2026
לדעתי החברה הכי גדולה בתחום נקראת Lovense. יש להם מגוון רחב של צעצועים לגברים, נשים, וזוגות. האפליקציה שלהם לשלט מאוד מפותחת ומאפשרת בין היתר התאמה למוזיקה, למהירות תנועה, לגירוסקופ, חיבור והשקה של הרטט למשחקי מחשב ולסרטוני פורנו, הורדת פאטרנים של רטט לשימוש חוזר שיצרו משתמשים אחרים והקלטה בעצמך של כאלו, ועוד ועוד אופציות חברתיות לשחק עם זרים בעלי צעצועים בעצמם או חובבי שליטה מרחוק. לאחרונה הם גם הוסיפו AI לאפליקציה בשביל לצ'וטט, ובעתיד הם כנראה ישתמשו בניסיון שהם צוברים על מנת לפתח בובות מין בגודל מלא עם הטכנולגיה. העמוד כבר קיים.

בגלל שהם הכי גדולים, יש עליהם המון מידע וביקורות טובות (ופחות טובות), והם נחשבים לאמינים. לגבי התחושה של הצעצוע וכמו שאמרה 'זוג פלוס' לפניי- ההצמדה שלו לאפליקציה יכולה להיות לא הכי טבעית. מניסיון אישי שלי עם פלאג ה-Hush שלהם החומר של הצעצוע איכותי, הבטרייה מחזיקה מעמד נפלא לשעות של רטט, והקישוריות יציבה אם כי חייבת להיות בקרבה לפלאג. אי אפשר לשים את הטלפון עם האפליקציה בצד השני של החדר ולצפות שהוא יעבוד. כשהקישוריות מתנתקת אז רמת הרטט האחרונה שהפלאג קיבל קופאת במקום.
אני מאוד אוהב את מה שהפלאג מאפשר לי לחוות בסשן. זאת פחות התחושה שהפלאג מעביר בי פיזית, אלא האנושיות שמורגשת בהעברת קצב לא אחידה, בעוצמת רטט משתנה, בדיבור או בצ'יטוט שמובילים את השולט באפליקציה לשלוח זרמים אחרים לפי הוויב. בקטע הזה זה יותר טוב מכל צעצוע X-רמות-רטט/פאטרנים קבועים במידה ניכרת.

הייתי מציע לבחור צעצוע לפי המקום והאופן שבו את מחפשת להרגיש רטט. יש גם צעצועים שמדמים חדירה, צעצועים מסתובבים, צעצועים עם מוקד רטט בודד או עם כמה מוקדי רטט (למשל בדגדגן ובעומק הנרתיק בדילדו, או בעומק התחת ובפרינאום בפלאגים), צעצועים מתחממים וכולי. הכי חשוב זה מה שאת אוהבת להרגיש. אח"כ לקרוא ביקורות מחוץ לאתר של החנות. בפורומים שונים כמו כאן, כדי לקבל תמונת אמת על המוצר.
ובמקרה של Lovense ספציפית ואולי גם מותגים אחרים, לא להתפתות לסיילים שאת רואה שיש עכשיו-עכשיו. Lovense נודעת לשמצה בזה שהמחיר המלא הוא רק הצגה ושהצעצועים נמכרים בהנחות כבדות על בסיס קבוע.