|
|
לפני יום •
10 במאי 2026
כל ההתחלות קשות?
לפני יום •
10 במאי 2026
טלי35(שולטת) • 10 במאי 2026
שני ב22:00 שיחה פתוחה עם ספיידר ואיתכם על צעדים ראשונים בכלוב...
ממה צריך להיזהר? למה צריך לשים לב? והכי חשוב - איך להנות מהדרך? בנוהל יהיה חדר בצ'אט ותוכלו להגיב או לעלות לשידור לתרום מנסיונכם או לשאול שאלות יאללה - תנו לנו בשאלות ששואלים מתחילים ומתחילות פה בכלוב ובכלל בעולם ה BDSM |
|
|
| נמצא בהסתורה(מתחלף) |
לפני יום •
10 במאי 2026
לפני יום •
10 במאי 2026
נמצא בהסתורה(מתחלף) • 10 במאי 2026
אולי זה קצת תמים מצידי לשאול אבל האמת שמלקרוא בלוגים רק התבלבלתי יותר במה ההגדרה האמיתית של שליטה ואיך בדיוק לומדים לדעת איזה צורה מתאימה לך?
|
|
|
|
|
לפני יום •
10 במאי 2026
לפני יום •
10 במאי 2026
► נמצא בהסתורה כתב/ה: אולי זה קצת תמים מצידי לשאול אבל האמת שמלקרוא בלוגים רק התבלבלתי יותר במה ההגדרה האמיתית של שליטה ואיך בדיוק לומדים לדעת איזה צורה מתאימה לך? שאלה מעולה! |
|
|
|
|
לפני יום •
10 במאי 2026
לפני יום •
10 במאי 2026
Curious B • 10 במאי 2026
► נמצא בהסתורה כתב/ה: אולי זה קצת תמים מצידי לשאול אבל האמת שמלקרוא בלוגים רק התבלבלתי יותר במה ההגדרה האמיתית של שליטה ואיך בדיוק לומדים לדעת איזה צורה מתאימה לך? זה לא תמים התשובה לא נמצאת באתר לקרוא וללמוד זה טוב אבל לחשוב שהאתר הזה מייצג את המציאות זו טעות (שטעיתי בה המון פעמים) אני לא מכירה דרך טובה ביותר מאשר התנסות גם לשוחח עם אנשים האתגר הכי גדול, לדעתי, הוא למצוא מישהו או מישהי שאפשר באמת לסמוך עליהם. "משני צידי השוט" כמו אוהבים להגיד, כלומר לא משנה מה "התפקיד" שלך באינטראקציה, אי אפשר באמת להתנסות בשליטה בלי אמון. שוב, גם כאשר מדובר בשיחות. בקיצור, למצוא אנשים טובים ולנסות ללמוד מהם לא ממליצה ללמוד רק מבן אדם אחד זה מה שיש לי בשבילך |
|
|
|
|
לפני יום •
10 במאי 2026
לפני יום •
10 במאי 2026
► Curious B כתב/ה: ► נמצא בהסתורה כתב/ה: אולי זה קצת תמים מצידי לשאול אבל האמת שמלקרוא בלוגים רק התבלבלתי יותר במה ההגדרה האמיתית של שליטה ואיך בדיוק לומדים לדעת איזה צורה מתאימה לך? זה לא תמים התשובה לא נמצאת באתר לקרוא וללמוד זה טוב אבל לחשוב שהאתר הזה מייצג את המציאות זו טעות (שטעיתי בה המון פעמים) אני לא מכירה דרך טובה ביותר מאשר התנסות גם לשוחח עם אנשים האתגר הכי גדול, לדעתי, הוא למצוא מישהו או מישהי שאפשר באמת לסמוך עליהם. "משני צידי השוט" כמו אוהבים להגיד, כלומר לא משנה מה "התפקיד" שלך באינטראקציה, אי אפשר באמת להתנסות בשליטה בלי אמון. שוב, גם כאשר מדובר בשיחות. בקיצור, למצוא אנשים טובים ולנסות ללמוד מהם לא ממליצה ללמוד רק מבן אדם אחד זה מה שיש לי בשבילך הי הי! תעלי להגיד את זה בתוכנית!! |
|
|
| נמצא בהסתורה(מתחלף) |
לפני יום •
10 במאי 2026
לפני יום •
10 במאי 2026
נמצא בהסתורה(מתחלף) • 10 במאי 2026
► Curious B כתב/ה: ► נמצא בהסתורה כתב/ה: אולי זה קצת תמים מצידי לשאול אבל האמת שמלקרוא בלוגים רק התבלבלתי יותר במה ההגדרה האמיתית של שליטה ואיך בדיוק לומדים לדעת איזה צורה מתאימה לך? זה לא תמים התשובה לא נמצאת באתר לקרוא וללמוד זה טוב אבל לחשוב שהאתר הזה מייצג את המציאות זו טעות (שטעיתי בה המון פעמים) אני לא מכירה דרך טובה ביותר מאשר התנסות גם לשוחח עם אנשים האתגר הכי גדול, לדעתי, הוא למצוא מישהו או מישהי שאפשר באמת לסמוך עליהם. "משני צידי השוט" כמו אוהבים להגיד, כלומר לא משנה מה "התפקיד" שלך באינטראקציה, אי אפשר באמת להתנסות בשליטה בלי אמון. שוב, גם כאשר מדובר בשיחות. בקיצור, למצוא אנשים טובים ולנסות ללמוד מהם לא ממליצה ללמוד רק מבן אדם אחד זה מה שיש לי בשבילך אני שומע לגמרי מה שאת אומרת, אבל זה רק מעלה לי שאלה יותר גדולה, איפה למצוא אנשים כאלה? כי אין לי שום מקום ללמוד ממנו ובטח שאני לא מכיר אנשים הדבר הכי קרוב שיש זה פה באתר. |
|
|
| הכר האנושי |
לפני יום •
10 במאי 2026
לפני יום •
10 במאי 2026
הכר האנושי • 10 במאי 2026
► Curious B כתב/ה: ► נמצא בהסתורה כתב/ה: אולי זה קצת תמים מצידי לשאול אבל האמת שמלקרוא בלוגים רק התבלבלתי יותר במה ההגדרה האמיתית של שליטה ואיך בדיוק לומדים לדעת איזה צורה מתאימה לך? זה לא תמים התשובה לא נמצאת באתר לקרוא וללמוד זה טוב אבל לחשוב שהאתר הזה מייצג את המציאות זו טעות (שטעיתי בה המון פעמים) אני לא מכירה דרך טובה ביותר מאשר התנסות גם לשוחח עם אנשים האתגר הכי גדול, לדעתי, הוא למצוא מישהו או מישהי שאפשר באמת לסמוך עליהם. "משני צידי השוט" כמו אוהבים להגיד, כלומר לא משנה מה "התפקיד" שלך באינטראקציה, אי אפשר באמת להתנסות בשליטה בלי אמון. שוב, גם כאשר מדובר בשיחות. בקיצור, למצוא אנשים טובים ולנסות ללמוד מהם לא ממליצה ללמוד רק מבן אדם אחד זה מה שיש לי בשבילך ===================== כתבת ממש יפה וטלי כרגיל את מעשירה ומפנקת אותנו בבחירת הנושאים. לי לפעמים קשה להבין בכלוב מי הם האנשים הטובים בכללי, ומה הופך אותם לטובם עבורי \ עבורך. וגם הודגמה ההפוכה - איפה צריכות להדלק נורות אזהרה. לפעמים אני מרגיש שאני נותן אמון ובסוף מרגיש תמים וקצת פתי ומנגד לפעמים הססן ללא הצדקה. והאמת שגם קפצה לי שאלה לוותיקים - מה מניע אותכם בעזרה למתחילים? מלבד דברים בנאליים כמו טוב לב, אהבת אדם ........ |
|
|
|
|
לפני 16 שעות •
11 במאי 2026
לפני 16 שעות •
11 במאי 2026
טלי35(שולטת) • 11 במאי 2026
אגב הערב - מצאתי את זה
https://thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=47975 בטח יש עוד שרשורים טובים כאלו |
|
|
| הכר האנושי |
לפני 13 שעות •
11 במאי 2026
לפני 13 שעות •
11 במאי 2026
הכר האנושי • 11 במאי 2026
► טלי35 כתב/ה: אגב הערב - מצאתי את זה
https://thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=47975 בטח יש עוד שרשורים טובים כאלו ממש קריאת חובה לפני רדיו טלי הערב! |
|
|
|
|
לפני 7 שעות •
11 במאי 2026
לפני 7 שעות •
11 במאי 2026
טלי35(שולטת) • 11 במאי 2026
תודה לכל המאזינים!
מוזמנים לכתוב פה משהו אחד ששמעתם/ תובנה אחת מנסיונכם כדי שיישאר לאחרים שמתחילים 😉 (וגם לספיידר) |
|
|