| Lily S |
לפני יום •
14 במאי 2026
הפעלה לגברים - מדוע אתם אוהבים לשלוט?
לפני יום •
14 במאי 2026
Lily S • 14 במאי 2026
מהי הסיבה שאתה אוהב לשלוט?
משהו שקרה לך בילדות? מאיפה זה מגיע פסיכולוגית עבורך? בונוס: אם אתה נמשך להשפלות, מדוע? |
|
|
|
|
לפני 21 שעות •
15 במאי 2026
לפני 21 שעות •
15 במאי 2026
תחת כנפיך • 15 במאי 2026
השפלות כי כל אדם נמשך למשהו שגדול ממנו.
ולשלוט כי אני מדמיין שאני יודע יותר טוב מאחרים מה לעשות. ולכן מעדיף שליטה קלה. ולא באמת שליטה חזקה. כן אני פחדן (השפלה+לא אכפת לי מה תחשבי על זה? |
|
|
|
|
לפני 19 שעות •
15 במאי 2026
Re: הפעלה לגברים - מדוע אתם אוהבים לשלוט?
לפני 19 שעות •
15 במאי 2026
Master Bruce{©} • 15 במאי 2026
► Lily S כתב/ה: מהי הסיבה שאתה אוהב לשלוט?
משהו שקרה לך בילדות? מאיפה זה מגיע פסיכולוגית עבורך? בונוס: אם אתה נמשך להשפלות, מדוע? רק שניה אני אענה לשאלה הזו, אבל לפני זה: למה לשאול שאלה שמטרתה היחידה היא לעצבן ולפגוע בשולטים, ועוד לעשות את זה בזמן שמתחבאים מאחורי פרופיל ריק שנפתח רק לפני שבוע וחצי? משהו שקרה לך בילדות? מאיפה זה מגיע פסיכולוגית עבורך? קדימה. שיהיה לך לפחות את האומץ לשאול את זה מהפרופיל הראשי שלך. |
|
|
|
|
לפני 18 שעות •
15 במאי 2026
לפני 18 שעות •
15 במאי 2026
William Arthur{SilentDevo} • 15 במאי 2026
למה שלא נאהב לשלוט? זה כיף. זה מרגיש נכון. זה עושה טוב על הלב. ולפעמים גם בזין. נכון, עם כוח גדול באה אחריות גדולה, אבל כתפינו רחבות מספיק.
המחקרים של Wismeijer ושות' העניקו את מכת-המוות לסברה העתיקה שהנטיה לBDSM היא פסיכופתולוגית. אז הנסיון שלך לחפש שורשים בילדות או במשהו שקרה הוא בזבוז זמן. אנשים בדס'מיים כי הם בדס'מיים. בדומה לLGBTQ ושאר נטיות. ואם תראי פעם איך נשלטת נענית, מתמסרת, מרטיבה וגומרת בתגובה לאקטים שמבצע בה ואיתה השולט שלה, שיש בהם שליטה והשפלה מדוייקות לפרופיל הבדס'מי שלה, לא תצטרכי לתהות יותר למה. אני עונה כמובן בשם כל הגברים השולטים כולם, לדורותיהם, בלי קשר לאיזה היבטים של בדס'ם הם נמשכים, ואיזה שולטים הם, ואיזה בני-אדם הם, כי הרי כולנו אותודבר והכללות באינטרנט הן הדבר הכי מועיל ומלמד שיש. |
|
|
|
|
לפני 17 שעות •
15 במאי 2026
Re: הפעלה לגברים - מדוע אתם אוהבים לשלוט?
לפני 17 שעות •
15 במאי 2026
זאלופון(שולט) • 15 במאי 2026
► Lily S כתב/ה: מהי הסיבה שאתה אוהב לשלוט?
משהו שקרה לך בילדות? מאיפה זה מגיע פסיכולוגית עבורך? בונוס: אם אתה נמשך להשפלות, מדוע? זה קרה כשהייתי בן חודש. היתה לי דודא לציץ שמאל אבל קיבלתי דווקא את ציץ ימין. צרחות לא עזרו. באותו רגע נשבעתי: כשאגדל אקח איזה ציץ שיבוא לי! והשאר היסטוריה. בונוס: המשיכה להשפלות קשורה לאירוע שהתרחש בהיותי ברחם אבל טרם הגיע הזמן לדבר על זה. |
|
|
|
|
לפני 16 שעות •
15 במאי 2026
לפני 16 שעות •
15 במאי 2026
הוא(שולט) • 15 במאי 2026
הזכיר לי את זה . לצפות מדקה 06:00
|
|
|
|
|
לפני 14 שעות •
15 במאי 2026
לפני 14 שעות •
15 במאי 2026
nbdy • 15 במאי 2026
?si=sy_Rb5Qse6V0uRrO
|
|
|
|
|
לפני 13 שעות •
15 במאי 2026
לפני 13 שעות •
15 במאי 2026
פרלין(נשלטת){ש} • 15 במאי 2026
למה לשאול שאלה כל כך מעניינת בצורה כזאת מעוררת אנטיגוניזם?
|
|
|
| חגי השתיין(מתחלף) |
לפני 13 שעות •
15 במאי 2026
לפני 13 שעות •
15 במאי 2026
חגי השתיין(מתחלף) • 15 במאי 2026
בכנות, בתור (מתחלף עם נטייה ל)שוחט, אני לא מבין מה מעורר אנטגוניזם בשאלה. אני לא יודע מה התשובה שלי, אבל השאלה לכשעצמה מרגישה לגיטימית. מה אני מפספס?
|
|
|
|
|
לפני 11 שעות •
15 במאי 2026
לפני 11 שעות •
15 במאי 2026
ברייה{לא!!!מחפשת} • 15 במאי 2026
► חגי השתיין כתב/ה: בכנות, בתור (מתחלף עם נטייה ל)שוחט, אני לא מבין מה מעורר אנטגוניזם בשאלה. אני לא יודע מה התשובה שלי, אבל השאלה לכשעצמה מרגישה לגיטימית. מה אני מפספס? כי השאלה הטובה אמורה להיות ״מה התפתח בך״. אולי אדם נעשה דומיננטי כי בילדותו דווקא ראו אותו, סמכו עליו, נתנו לו אחריות, עודדו אותו להוביל, לימדו אותו לא לפחד מכוח. אולי כי הייתה לו דמות חזקה וטובה לחיקוי. אולי כי הוא גדל עם תחושת מסוגלות. אולי כי הוא למד לקרוא חדרים. אולי כי היה צריך להיות ה״מבוגר״ מוקדם מדי כי ההורים התגרשו והוא גדל אצל סבים שסבלו מהפרעה פוסט טראומטית. אולי כי יש לו מערכת עצבים יציבה, יכולת ויסות טובה, סף פחד נמוך מול כאוס, ואינסטינקט טבעי לארגון מרחב. ואולי כי הוא אוהב תגובה אנושית, אוהב אחריות, אוהב להוביל, אוהב לראות אדם נרגע תחתיו. ולא בהכרח כי שכן שיכור דרס את יתוש המחמד שלו כשהיה בן שש. לעומת זאת השאלה ״איזה פגם יצר אותך / מה קרה לך בילדות״ מניחה שמקור השליטה חייב להיות פצע. ובעיניי כשהיא מנוסחת כך, היא לא סתם מצמצמת, אלא מצמצמת במזיד. |
|
|