סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

אחת ולתמיד: זה הגיוני לחפש כאן אהבה?

ירח בוקר ירח בוקר​(נשלטת)
לפני 3 שעות • 15 במאי 2026

אחת ולתמיד: זה הגיוני לחפש כאן אהבה?

ירח בוקר​(נשלטת) • 15 במאי 2026
או שזו הזיה שגיונית?
אני יודעת שיש אנשים שמצאו פה מערכות יחסים ארוכות ומשמעותיות, מי אתם?

קצת קונטקסט עלי:
במקור נרשמתי לכאן כדי לחפש זוגיות בדסמית. מעולם לא נרשמתי לאף אתר/אפליקצית היכרויות אחרים, כי זה ג'וב שאני לא מעוניינת בו עם אלמנט התמכרותי חזק. אבל משום מה דווקא בכלוב שמתי את מבטחי.
נשחקתי בדייטים, והסתובבתי כאן בפרופיל נמוך שנה פלוס, לעיתים מאוד רחוקות, קצת לקרוא ולנסות לבדוק איפה הליבידו שלי. אני מאוד נהנית כאן בלי האלמנט של ההיכרויות.
עכשיו אני במקום מאוד אחר, הרבה יותר בטוחה בעצמי ויודעת מה אני מחפשת. אבל האם הגיוני בכלל לחפש את זה כאן?
אני מרגישה שהרבה מדרי הכלוב כותבים ומציירים את עצמם כדמויות, מסכות של הפרסונה המינית שלהם. הנטייה שלי היא לסנן את אלה במיידית. אבל פגשתי כאן גם כמה אנשים מאוד אותנטיים.

מחשבות? שאלות פולואפ? שיתופים?
LovesToObey LovesToObey
לפני שעתיים • 15 במאי 2026
LovesToObey • 15 במאי 2026
מהאנשים שפגשת כאן, למה לא המשכת איתם?
אני חושב שהאתר נופל באותו מקום של האפליקציות, שעל כל בחורה יש בערך 10 גברים. אני גם לא באפליקציות אבל ממה שאני שומע בכל מקום מאוד קשה לגברים שם, ונשים פשוט מוצפות בהצעות. בסוף לא יוצא הרבה מהדברים האלה. כן יהיו כמה ברי מזל פה ושם, אבל אני חושב שהרוב המוחלט חווים אכזבות כאן.
איה74 איה74
לפני שעתיים • 15 במאי 2026

איך אני מתה על זה שגברים בטוחים

איה74 • 15 במאי 2026
LovesToObey כתב/ה:
אני חושב שהאתר נופל באותו מקום של האפליקציות, שעל כל בחורה יש בערך 10 גברים. אני גם לא באפליקציות אבל ממה שאני שומע בכל מקום מאוד קשה לגברים שם, ונשים פשוט מוצפות בהצעות. בסוף לא יוצא הרבה מהדברים האלה. כן יהיו כמה ברי מזל פה ושם, אבל אני חושב שהרוב המוחלט חווים אכזבות כאן.

שנשים לא מוצאות בגלל שהן מוצפות באופציות והן באגו טריפ. ודרך אגב, התזה הזו מיושמת על כל הנשים, לא משנה הגיל שלהן, הססטוס, המראה, האופי... אם את לא מוצאת זה בגלל שמרוב עצים את לא רואה את היער.

ולמחפשת האהבה, פה זה בדיוק כמו כל מקום, אפשר למצוא. פשוט עניין של מזל, וכנראה התמדה.
    התגובה האהובה בשרשור
לפני שעה • 15 במאי 2026
LovesToObey כתב/ה:

ממה שאני זוכרת זה נפל בכל המקרים על אי-משיכה, אחרי דייט ראשון, גג שני. אני יודעת מהר אם אני נמשכת או לא. פעם אחת הוא חתך, אבל אני הייתי אמביוולנטית, אז אני יכולה להבין אותו.
לפני שעה • 15 במאי 2026

Re: איך אני מתה על זה שגברים בטוחים

איה74 כתב/ה:
LovesToObey כתב/ה:

שנשים לא מוצאות בגלל שהן מוצפות באופציות והן באגו טריפ. ודרך אגב, התזה הזו מיושמת על כל הנשים, לא משנה הגיל שלהן, הססטוס, המראה, האופי... אם את לא מוצאת זה בגלל שמרוב עצים את לא רואה את היער.

ולמחפשת האהבה, פה זה בדיוק כמו כל מקום, אפשר למצוא. פשוט עניין של מזל, וכנראה התמדה.

ענייני ומציאותי, תודה (:

קראתי את הפרופיל שלך. אני מאוד מתחברת למסירות שלך לעצמך, וגם שומעת בין השורות שהיו גברים שערערו על הנשלטות שלך, כנראה בגלל שלא הצליחו לרכוש את אמונך (או שממש החטאתי?)

מסקרן אותי לשאול אם מצאת פה מערכות יחסים משמעותיות, אפילו אחת.