| theradar(שולט) |
לפני 8 ימים •
17 במאי 2026
שליש גן עדן סניף הכלוב!
לפני 8 ימים •
17 במאי 2026
theradar(שולט) • 17 במאי 2026
אחרי ששברתי את הראש על איך לכתוב בצורה שפונה לשני המינים בלי להרוס את השפה העברית, מצאתי דרך. להלן:
אחרי שרשור קודם בשם "בני עקיבא סניף הכלוב " שהיה גלאי מעולה של דתיים ודתלשים, אני שמח להכריז על המיזם הבא: שליש גן עדן סניף הכלוב! בשרשור זה, כל בעלי הרקע הדתי שמחפשים זוגיות, יציגו את עצמם בתגובות בצורה ונילית וירשמו (בלי פרטים מזהים וכו) את מה שהם רושמים באתר הכרויות דתי רגיל: גיל, מראה כללי, אזור בארץ, משפחה, רמה דתית,תחביבים, השקפות עולם כלליות,מה מחפשת, וכמובן איך אפשר בלי- איך אתה רואה את שולחן השבת שלך? השילוב של המודעה הונילית, יחד עם פרופיל שאפשר יהיה לראות, ובלוג שאפשר לקרוא אם יש, יהיה אחלה של אתר הכרויות! מה דעתכם? יאללה , שוטו!!! |
|
|
|
|
לפני 8 ימים •
17 במאי 2026
לפני 8 ימים •
17 במאי 2026
מפית(קינקי) • 17 במאי 2026
הרעיון מעולה.
לא בטוח כמה זה יתפוס אבל זה מן הסתם יכול להצמיח דברים טובים. |
|
|
| SecRoot |
לפני 8 ימים •
17 במאי 2026
לפני 8 ימים •
17 במאי 2026
SecRoot • 17 במאי 2026
.
|
|
|
|
|
לפני 8 ימים •
17 במאי 2026
לפני 8 ימים •
17 במאי 2026
הוא(שולט) • 17 במאי 2026
אני מגטו בני ברק חצר ויזניץ
יש לי פותח סתימות, פטיש אויר ופטיש להשתמש בנשים ולנצל כספי חילונים את מצוות התשליך אני מקיים יותר מבראש השנה תוך השלכת חיתולים על שוטרי יסמ ציונים ימח שמם שולחן השבת תמיד יכלול רגל אחת לקיבוע השפחה, מגוון פלוגרים , מגבת מטבח להרטבת הקצה ונרות אין על נרות כוס ריקה לקדש על השתן, נהנה לקדש בעמידה או על השולחן העדפה לצנועות צייתניות ונבונות שנגעו בעצמן בהסתורה לפחות פעם אחת |
|
|
| theradar(שולט) |
לפני 8 ימים •
17 במאי 2026
לפני 8 ימים •
17 במאי 2026
אוקי הוא,גם הומור זה טוב!
|
|
|
|
|
לפני 8 ימים •
17 במאי 2026
לפני 8 ימים •
17 במאי 2026
Jack-ג'ייק(שולט) • 17 במאי 2026
גיל -34
מראה כללי - dadbod אזור בארץ - צפון משפחה- גרוש +2 רמה דתית - שומר שבת וכשרות אבל לא מאמין תחביבים משחקי קופסא וקלפים, איסוף פוקימון. השקפות עולם כלליות- לעולם הבדס''מ יש הרבה מה ללמד את העולם הונילי. מה מחפש- חברה בדסמית לזוגיות איך אתה רואה את שולחן השבת שלך- קידוש, אוכל טעים ואז לשחק (משחקי קופסא או משחקים קינקיים. |
|
|
| theradar(שולט) |
לפני 8 ימים •
17 במאי 2026
לפני 8 ימים •
17 במאי 2026
גיל -31 אוטוטו
מראה כללי-1.65 צנום אזור-שומרון רווק רמה דתית-בא ממסגרות דתיות,כרגע מסורתי, אבל שואף להתחזק בעתיד, לרמת דתי לייט וקצת תחביבים: תעופה, כתיבה, gpt השקפות עולם כלליות- יודע להכיל מורכבויות מה מחפש: אישה עד גיל 32 עם רקע דתי גם לזוגיות עם בדסמ שולחן השבת שלי: קידוש, שירי שבת כמו במכינה שלמדתי בה אפליקציה שמתרגמת סאונד לרטט וזרמים שמפעילה את הפלאג או תחתוני רטט שהיא לובשת,ששירי השבת יחרמנו אותה. פלפולים תורניים עם אישה שלמדה ספרים יהודיים. הכי איכותיות זה המדרשיסטיות. אני רוצה אישה שהיא חברותא! אבל לא לחשוש. תפני גם אם את לא. גם ככה הסיכויים פה לא רבים למצוא חסודה כזאת. ואז: לקשור אותה עם בגדי השבת שלה על השולחן, ולאכול מנה ראשונה. להפשיט, גאג, ומנה שניה. לאכול מהגוף הערום והקשור שלה על השולחן. ככה האוכל יהיה מגרה חחחח |
|
|