|
|
לפני 7 שעות •
17 במאי 2026
לפני 7 שעות •
17 במאי 2026
teacher(שולט) • 17 במאי 2026
זו לא שאלה קשה.
היו תקופות בעבר שפרקטיקות נפוצות היו קריאת תיבת ההודעות של נשלטת, כתיבה במקומה בפורומים, כניסה לקבוצות סגורות שהיא רשומה אליהן ועוד היד נטויה. התשובה שלי אז וגם היום - זה לא בהסכמה. אתם אונסים צד שלישי להיות חלק מהמשחק ה-bdsmי שלכם, מבלי שהלה הביע את רצונו המפורש לעשות כך. כמה קל, ככה פשוט. פרי מתוק מאוד - אבל רעיל. |
|
|
|
|
לפני 7 שעות •
17 במאי 2026
לפני 7 שעות •
17 במאי 2026
ve-ra • 17 במאי 2026
לא מבינה את כל הדיון הזה. אתם בקשר, את מי מעניין מה ההיא כתבה להוא לפני עשור. תתמקדו בקשר שלכם. הכלוב הוא כלי. אם הוא תופס מקום מרכזי כשאתם בקשר, משהו בקשר לא תקין ממילא.
|
|
|
|
|
לפני 7 שעות •
17 במאי 2026
לפני 7 שעות •
17 במאי 2026
► ve-ra כתב/ה: לא מבינה את כל הדיון הזה. אתם בקשר, את מי מעניין מה ההיא כתבה להוא לפני עשור. תתמקדו בקשר שלכם. הכלוב הוא כלי. אם הוא תופס מקום מרכזי כשאתם בקשר, משהו בקשר לא תקין ממילא. זה משהו שקורה בהווה ממש כפי שהוא מכסה את העבר. נראה לי שלהתייחס דווקא לרלוונטיות כרונולוגית חוטא לשאלה |
|
|
|
|
לפני 7 שעות •
17 במאי 2026
לפני 7 שעות •
17 במאי 2026
ve-ra • 17 במאי 2026
לא מבינה מה אתה אומר. מה הכוונה בהווה. אם הם בקשר היא מנהלת שיחות אחרות? קשרים אחרים?
|
|
|
|
|
לפני 7 שעות •
17 במאי 2026
לפני 7 שעות •
17 במאי 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 17 במאי 2026
הנקודה היא פשוטה:
יש כאן נשלטות שמתכתבות עם נשלטות אחרות (אחת הדוגמאות הכי פשוטות) ברגע שהשולט קורא את ההתכתבות אז הוא חודר לפרטיות של נשלטת שלא נמצאת איתו ולא נתנה את ההסכמה שלה שהוא יידע פרטים אישיים שלה (אלא אם היא ידעה על כך מראש שקיים סיכוי לכך ונתנה את הסכמתה) * מה שכתבתי נכון לכל מגדר ולכל צד של השוט אבל זאת היתה הדוגמה הכי קלה ובסיסית לשבירת אמון וחוסר הסכמה של צד שלישי * זה גם נכון להתכתבויות עבר שמתקיימות לפני הקשר הנוכחי עם אותו.ה שולט.ת נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שני מאי 18, 2026 12:05 am, סך-הכל נערך 2 פעמים |
|
|
|
|
לפני 7 שעות •
17 במאי 2026
לפני 7 שעות •
17 במאי 2026
לא. אני מתכוון שהפרקטיקה הזו, מתרחשת גם כעת, בהווה, עם צדדים שלישיים עכשיוים,
שעדיין לא יודעים שהם נאנסים להשתתף במשחק ה-bdsmי של זוג שבחר להכניס אותם בכח וללא ידיעתם. אין קשר להודעות ישנות, או זה שהעבר שלנו מתועד בפיקסלים עד כלות כל הקיצים. זה סיפור אחר, של פרטיות ודריסתה. וכן - גם הודעות לפני מיליון שנה הן עדיין הודעות פרטיות שנכתבו עבור פלוני או אלמונית. יש לכבד את הpremise תחת כנפיו חוסה ההודעה הפרטית. אבל זה, בעיני, דיון אחר |
|
|
|
|
לפני 4 שעות •
17 במאי 2026
לפני 4 שעות •
17 במאי 2026
המלכה קארינה(שולטת) • 17 במאי 2026
שליטה זה שאני משתלטת על פורומים/בלוגים/הודעות של הנשלט?? לא ולא!
למה? למה זה בכלל נקשר עם שליטה? לא הבנתי.... זה שלו, זה פרטי שלו וזה בסדר גמור. (אפילו אם הוא הסכים כדי לרצות... זה לא תקין) + יש דברים שלא עושים - זו חטטנות לשמה ועד חוסר אמון. לא ולא. זהו. |
|
|
|
|
לפני 53 דקות •
17 במאי 2026
לפני 53 דקות •
17 במאי 2026
איה74 • 17 במאי 2026
אמל"ק ובטח כבר אמרו מספיק פעמיים, אבל אני עדיין בהלם מהשאלה.
לא חולקים ססמאות עם אנשים! מי שמבקש זה דגל אדום עצום. בטח ובטח כשאתם בכלל לא מכירים. (וגם כשאתם כן, אבל זה פשוט דגל אחר). פגשת אחד (או אחת) שמבקשים סיסמה? ללכת משם ולחסום מהר. |
|
|