ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

גם לאסורים מותר: שדכנית קינקית נכנסת לחדר

The Evil Smurfette The Evil Smurfette
לפני 19 שעות • 19 במאי 2026
The Evil Smurfette • 19 במאי 2026
זה נראה שלקחתם פרטים יבשים ונתתם לג׳יפיטי לכתוב לכם פרופיל.
אותנטי זה לא. סורי
TAYNI TAYNI​(טרנסית נשלטת)
לפני 19 שעות • 19 במאי 2026

שידוך

TAYNI​(טרנסית נשלטת) • 19 במאי 2026
בת 42 מאזור הדרום אבל אסע רחוק בשביל חיבור נכון.
מגיעה לעולם הזה ממקום בוגר
רגשי ומודע לעצמו
הדרך שלי כאישה טרנסית היא חלק משמעותי ממי שאני דרך שלימדה אותי כוח פנימי רגישות, התמודדות, ובעיקר את הבחירה לחיות בצורה אמיתית ונאמנה לעצמי גם כשהדרך לא תמיד פשוטה.
יש בי הרבה רוך, עומק, מסירות ויכולת להיפתח באמת כשנוצר מרחב בטוח, מכיל וכנה. אני אוהבת שיחות עמוקות, מוזיקה שנוגעת מבפנים, לילות שקטים, הומור טוב, ומבטים שאומרים הרבה בלי להסביר יותר מדי.

אני מחפשת אישה עם נוכחות דומיננטית, רגועה ובטוחה.
כזו שלא צריכה להרים קול כדי שירגישו את העוצמה שלה לפעמים מספיק מבט.

יש לי ניסיון של שנים בעולם הדינמיקה וה־BDSM, אבל היום אני מחפשת הרבה יותר מקיצוניות או רשימת פרקטיקות: אני מחפשת חיבור נשי שיש בו אמון, תקשורת, רוך, שייכות, הובלה בטוחה ותחושה שרואים אותי באמת. אישה עם אינטליגנציה רגשית, עומק, נשיות ויכולת להוביל ממקום מכיל שתדע שאני מביאה איתי הקשבה, כניעה, נאמנות ורצון לבנות קשר שיש בו ביטחון, יציבות וחיבור אמיתי.💕
MyLexicon MyLexicon
לפני 18 שעות • 19 במאי 2026
MyLexicon • 19 במאי 2026
היא ביקשה שתכתבו לה, והיא תעלה בשבילכם הודעה

אבל מה אפשר לצפות מגברים שפונים לנשלטות משוייכות, או כאלה שכתוב להם בפרופיל שהן בקשר ולא מעוניינות בהכירות 🙂

הקיצר,
עם ישראל חי 😄😄
EnigmaQueen EnigmaQueen
לפני 17 שעות • 19 במאי 2026
EnigmaQueen • 19 במאי 2026
איה יקרה
הפואנטה היא לא ״הפרופיל הדל״ או ה״כתיבה המג׳ונרטת״ אלא לעצור רגע ולתת במה לגברים שיש להם מודעות לכך שהדברים פה באתר לא קורים איך שציפו, ושיש פוסט עם זרקור על אלה שהחליטו כן לקחת צעד קדימה בנושא.
הפרופיל של כל אחד והדרך בה הוא בוחר להתבטא- זה כבר עניין אחר. אני בחרתי להתייחס לנושא ספציפי שמעניין אותי,
וכמו כל דבר בחיים - זה לא מתאים לכולם/ן, וזה בסדר.
תודה על דעתך
איה74 כתב/ה:

אם כל הפואנטה היא שהפרופיל דל, אז למה לפרט פה, בשירשור בפורום שיעלם לתהום הנשיה בעוד 3 ימים במקום פשוט לשפר את הפרופיל?

ואיך כתיבה 100% מג'ונרטת אמורה לשפר את האמינות של בעל הפרופיל?

בקיצור, יצאתי מבולבלת.