ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

אחת ולתמיד: זה הגיוני לחפש כאן אהבה?

ירח בוקר ירח בוקר​(נשלטת)
לפני 4 שעות • 19 במאי 2026
ירח בוקר​(נשלטת) • 19 במאי 2026
נויה הל כתב/ה:
כמו בכל מקום, אהבה תלויה חלקית במזל.
לא מצאתי כאן קשרים זוגיים משמעותיים.
את בעלי פגשתי בעבודה.
את צריכה גם לחשוב טוב האם בדסמ זה תנאי לקשר אצלך. במקרה שלי, מסתבר שזה לא היה תנאי לקשר.
אני צריכה בן זוג שתמיד יצליח להפתיע אותי בתגובות שלו כי אני משתעממת מהר. אחרי כמעט 20 שנה יחד, בעלי עדיין מגיב בצורות לא צפויות. (והוא בן אדם נפלא, שזה תנאי בסיסי). אז גם אם הוא לא בדסמי במהות שלו (אנחנו משחקים קצת אבל בקטנה) זה לא באמת שינה לי בחיים.

מדהים, זאת מחשבה מאוד בוגרת.
אני לא מחפשת בהכרח קשר בדסמי - למען האמת, אני נוטה יותר לרצות בקשר שוויוני - אבל במיניות אני מאוד מאוד צריכה פרטנר דומיננטי שמאפשר לי להפקיד אצלו את השליטה, וזה בד"כ מגיע בקורלציה עם בדסמ.
nbdy כתב/ה:
https://www.theguardian.com/commentisfree/2023/nov/18/relationships-online-mates

היי תודה ששמת את זה פה.
זה מעניין אבל אני חושבת שהמאמר הזה לא רלוונטי למקרה של הכלוב.
בשליש הראשון של המאמר, הכותבת קצת עושה מיקס בין dating apps לבין online dating. אני חושבת שיש הבדל עצום בין אפליקציית דייטינג לבין אתר היכרויות, באופן שבו הפלפורמה מתוכננת לממשק את המשתמש עם משתמשים אחרים. בהמשך המאמר היא משתמשת כמעט בבלעדיות במונח apps כשהיא מתארת את החוויה ההתמכרותית של שוק בשר, או כפי שהיא מנסחת, "תהלוכה בלתי נגמרת". אני מאוד מסכימה עם ההשקפה שלה שזה הרסני, ומהסיבה הזאת מעולם לא הורדתי אף אפליקציית דייטינג ולעולם גם לא אוריד. אני מודעת לאשלייתיות, לאפקט של "שוק בשר" על המיינד ועל הנפש, וכי יש לי אופי התמכרותי.
בנוסף, לדעתי יש הבדל בין אתר היכרויות, שזו פלטפורמה שנועדה באופן כמעט בלעדית להיכרויות, ושבין השאר מפרסמת את הפיצ'ר הזה כנקודת מכירה ומבטיחה לך שתצא מפה עם זוגיות, לבין הכלוב, שחלק ניכר מהמטרה המוצהרת שלו הוא גם להיות בית לקהילה ולתוכן. בשום מקום פה לא ראיתי טקסט מפורש שמזמין אנשים ליצור היכרויות וקשרים, אפילו לא בלוחות. השאלה שלי נובעת בין השאר בגלל האיזור האפור הזה, ובגלל שיש אפשרות לבלות כאן גם בלי לצאת לדייטים (וכבר עשיתי כך תקופה).
לגבי הטענה המרכזית - שוב, היא נסמכת בעיקרה על סטטיסטיקה מאפליקציות, אבל נגיד שהיא תקפה לכל האונליין דייטינג, זה בהחלט מבאס. ואני ללא ספק מעדיפה היכרויות אורגניות.
nbdy כתב/ה:
as far as I can oversee the article, it does not cancel the possibility. happy you. I can imagine, it was more work than you anticipated. icon_wink.gif

Oh dang, I've just written three paragraphs in Hebrew, didn't know you were an english speaker. Run it thorough Chat? icon_smile.gif
aum כתב/ה:
התשובה הקבועה שלי:
בכל מקום אפשר לחפש (ולמצוא), גם בתור לפרוקטולוג.

אם יש פה סיפור אני ממש רוצה לשמוע
הולך עם הלב הולך עם הלב
לפני 3 שעות • 19 במאי 2026

Re: אחת ולתמיד: זה הגיוני לחפש כאן אהבה?

הולך עם הלב • 19 במאי 2026
ירח בוקר כתב/ה:
הולך עם הלב כתב/ה:

בוודאי שאפשר
אבל עיצה ממני תפני את למי שמעניין אותך
תתפלאי ותראי איך קורה לפתע קסם אמיתי

דאם זאת העצה הכי מאתגרת שקיבלתי פה
כי אני יודעת שאתה מאוד צודק אבל גם ישר מרגישה את הפחד

כן אני לא באתי לעשות לך חיים קלים עם הכנות שלי.
אבל מעדיף לתת עיצה בונה שתעזור לך.
nbdy nbdy
לפני שעתיים • 19 במאי 2026
nbdy • 19 במאי 2026
ירח בוקר כתב/ה:
nbdy כתב/ה:
https://www.theguardian.com/commentisfree/2023/nov/18/relationships-online-mates

היי תודה ששמת את זה פה.
זה מעניין אבל אני חושבת שהמאמר הזה לא רלוונטי למקרה של הכלוב.
בשליש הראשון של המאמר, הכותבת קצת עושה מיקס בין dating apps לבין online dating. אני חושבת שיש הבדל עצום בין אפליקציית דייטינג לבין אתר היכרויות, באופן שבו הפלפורמה מתוכננת לממשק את המשתמש עם משתמשים אחרים. בהמשך המאמר היא משתמשת כמעט בבלעדיות במונח apps כשהיא מתארת את החוויה ההתמכרותית של שוק בשר, או כפי שהיא מנסחת, "תהלוכה בלתי נגמרת". אני מאוד מסכימה עם ההשקפה שלה שזה הרסני, ומהסיבה הזאת מעולם לא הורדתי אף אפליקציית דייטינג ולעולם גם לא אוריד. אני מודעת לאשלייתיות, לאפקט של "שוק בשר" על המיינד ועל הנפש, וכי יש לי אופי התמכרותי.
בנוסף, לדעתי יש הבדל בין אתר היכרויות, שזו פלטפורמה שנועדה באופן כמעט בלעדית להיכרויות, ושבין השאר מפרסמת את הפיצ'ר הזה כנקודת מכירה ומבטיחה לך שתצא מפה עם זוגיות, לבין הכלוב, שחלק ניכר מהמטרה המוצהרת שלו הוא גם להיות בית לקהילה ולתוכן. בשום מקום פה לא ראיתי טקסט מפורש שמזמין אנשים ליצור היכרויות וקשרים, אפילו לא בלוחות. השאלה שלי נובעת בין השאר בגלל האיזור האפור הזה, ובגלל שיש אפשרות לבלות כאן גם בלי לצאת לדייטים (וכבר עשיתי כך תקופה).
לגבי הטענה המרכזית - שוב, היא נסמכת בעיקרה על סטטיסטיקה מאפליקציות, אבל נגיד שהיא תקפה לכל האונליין דייטינג, זה בהחלט מבאס. ואני ללא ספק מעדיפה היכרויות אורגניות.

it’s fascinating, what reactions a single view of a journalist can cause. icon_wink.gif

thank you for sharing yours. it appears it lingered in your mind for a moment. Seeing you responding after self reflection instead of reacting is genuinely refreshing. i reckon, i can follow how you distinguish. from my pov the role model of social media ‚Facebook‘ is also a dating platform. difficult for me to draw a clear line. the user determines the function. Nevertheless, we sadly cannot deny that social media leads to the opposite of what the term proposes. https://news.web.baylor.edu/news/story/2025/social-medias-double-edged-sword-study-links-both-active-and-passive-use-rising thus, I couldn’t agree more on face-to-face. presence can not be matched. on your search for love, you may knock on steven porges’ door and have a chat about his view on love.