|
|
אתמול •
21 במאי 2026
אתמול •
21 במאי 2026
bossdog • 21 במאי 2026
כן
|
|
|
|
|
אתמול •
21 במאי 2026
אתמול •
21 במאי 2026
קושקה שלו(מתחלפת){Drizztpool} • 21 במאי 2026
כן, לא, אולי...
את בעלי הכרתי פה עוד לפני שיצא לנו להיפגש. ואחרי שנפגשנו, הוא כתב לי פה... והיה דייט, ועוד דייט... אנחנו עשור פלוס ביחד. וגם נשואים כבר יותר משבע שנים. למעשה, גם מכירה עוד כמה זוגות שהתחילו לדבר פה. כולל חברה שאנחנו כבר לא בקשר, שהכירה את בעלה דרך תגובה שלו לבלוג שלי... יש הכל מהכל. מצד שני, יש גם המון כאלה שהם לא מתאימים (כמו בכל מקום אחר), וזה כבר עניין של לברור. |
|
|
|
|
לפני 19 שעות •
21 במאי 2026
לפני 19 שעות •
21 במאי 2026
ירח בוקר(נשלטת) • 21 במאי 2026
► פרלין כתב/ה: אז מה גזר הדין? הגיוני או לא? ובכן, ראשית למדתי שיש אנשים שמצאו כאן אהבה. אז בשאלה הבינארית, האם ניתן למצוא כאן אהבה, התשובה היא: כן. באשר להאם "הגיוני" לחפש פה אהבה, התשובה הרווחת הייתה שהגיוני כבכל מקום אחר, תהא זו פלטפורמה או פלנטה. אם אחליף את הצירוף "הגיוני לחפש" בצירוף "סביר למצוא", תתקבל התשובה הבאה: סביר (בדגש על לא ודאי), עם מקדמי מציאה/שחיקה משתנים ורכיב כאוטי שנקרא מזל. בשאלה מהי אותה סבירות, האם היא נמוכה או גבוהה, ואיך המקדמים השונים משפיעים עליה, יש צורך במחקר יותר מעמיק, שכנראה לא אני אנהל. מסקנה: מומלץ לתת הזדמנות לאפיק הכלוב במשימת מציאת האהבה. מומלץ לגשת אל אפיק זה תוך ניהול מושכל של משאב האנרגיה. דגש על הנאה ונון אטצ'מנט לא יגדילו את סיכויי המציאה, אך יאפשרו חיפוש מתמשך, שעשוי להגדיל את הסבירות. |
|
|
|
|
לפני 8 שעות •
22 במאי 2026
לפני 8 שעות •
22 במאי 2026
tiny lemon • 22 במאי 2026
יצאתי מכאן עם אהבה, ילד וגירושים, ובאופן כללי מן הסתם זה אפשרי, אבל סטטיסטית נראה לי יותר סביר למצוא מישהו באפליקציה רגילה ולהכניס אותו לעולם הבדסמ מאשר להצליח לברור מהמעט שיש פה את הנורמלים. לא יודעת, לי אישית אין סבלנות לחפש כאן סיבוב שני..
|
|
|