|
|
לפני שעתיים •
22 במאי 2026
לפני שעתיים •
22 במאי 2026
harmlessly • 22 במאי 2026
► teacher כתב/ה: מזכיר לך - כי לא חידשת כלום.
הפוסט שלך הוא שופוני קלאסי. יש פה כמה כאלה. זה לרוב נגמר בפרופיל חדש. היית פשוט יכול לכתוב ״היי, אני חדש פה, מה העניינים?״ וזה היה מתפתח אחרת לגמרי. במקום זה בחרת לספר לנו משהו שכולם יודעים, בלי באמת להוסיף משהו, והדבר הראשון שעשית אחר כך זה cheap shot לא נראה מבטיח במיוחד.. קצת באסה שאתה צריך לענות לכל כך הרבה טרולים, אז אולי רק תענה על השאלה הזו - מה מענין אותך ב-bdsm? וואי באמת, אם זה כזה מפריע לכם תבקשו מהמנהל שימחק את הפוסט. לא יודע מה אתם רוצים ממני. לא באתי לחדש לך אישית כלום. אבל מהתגובות שאני מקבל מחוץ לבועה הזאת, להרבה אנשים זה ממש לא ברור ברמה הפרקטית. במיוחד לאנשים שעוברים לטלגרם וחושבים שזה מנתק אותם מהזהות האמיתית שלהם. לא באתי לעשות שופוני ולא להיות גורו סייבר. העליתי אזהרה כי ראיתי מקרוב מה קורה כשמישהו אובססיבי מגלה מספר, משפחה וכתובת. לגבי מה מעניין אותי ב BDSM אתה שואל כל אחד בפורום את זה? מוזמן לשים לי עוקב לבלוג. בכל מקרה, מי שזה לא מחדש לו, מעולה. מי שזה כן עוזר לו להיות טיפה יותר זהיר,מבחינתי הפוסט עשה את שלו. חג שמח. |
|
|
| עוגיית לילה(נשלט) |
לפני שעתיים •
22 במאי 2026
לפני שעתיים •
22 במאי 2026
עוגיית לילה(נשלט) • 22 במאי 2026
► Master Bruce כתב/ה: חס וחלילה שאסור לך לכתוב פה בפורום. אבל רק להכנס לאתר, וישר להטיף לאחרים שנמצאים בו כבר נצח, זה קצת מוזר.
בטח כשאתה כותב "קיוויתי שמישהו אחר יכתוב על זה לפני, אבל אף אחד לא עושה את זה, אז אני" אתה באמת מנסה להגיד שאחרי 3 שבועות אתה יודע אם מישהו אחר כתב על זה לפניך או לא? אז או שזה פרופיל כפול של מישהו אחר מהאתר (נוגד את חוקי האתר) או שזה ממש יהיר מצידך. לא יודע. דל"פ: לאדם שהצטרף לאתר לפני 3 שבועות מותר להטיף ממש כמו לכל אחד אחר באתר. |
|
|
|
|
לפני שעה •
22 במאי 2026
לפני שעה •
22 במאי 2026
טלי35(שולטת) • 22 במאי 2026
אם הוא היה כותב " הי חדש פה מה העניינים?" הייתם עונים לו "בשביל זה יש בלוג". לפחות תהיו כנים שאתם אוהבים להכנס בחדשים שכותבים פה.
לגופו של שרשור - אני לא עוברת מפה לשום מקום. לא לטלגרם לא לוואטסאפ לא כלום. עשיתי את זה בעבר ונכוותי. תודה על עוד סיבה שמחזקת את ההחלטה הזו. |
|
|
|
|
לפני 37 דקות •
22 במאי 2026
לפני 37 דקות •
22 במאי 2026
Janey • 22 במאי 2026
► teacher כתב/ה: בחרת לספר לנו משהו שכולם יודעים... אני לא ידעתי.. 🙈 תודה הרמלסלי על שהבאת לידיעתי 🙏🏼 |
|
|
|
|
לפני 31 דקות •
22 במאי 2026
לפני 31 דקות •
22 במאי 2026
The Evil Smurfette • 22 במאי 2026
בדרך כלל אני הכי בעד להטריל את הטרול. אבל הרגתם אותו. מה כבר עשה מרבון.
לא התפלצף, לא ירד על אף אחד. נתן מידע שחלקיינו יודעים וחלק לא. נו בחייכם, בואו תטרילו אותי, נראה אתכם😈🤪 |
|
|
|
|
לפני 22 דקות •
22 במאי 2026
לפני 22 דקות •
22 במאי 2026
פרלין(נשלטת){ש} • 22 במאי 2026
► עוגיית לילה כתב/ה: ► Master Bruce כתב/ה: חס וחלילה שאסור לך לכתוב פה בפורום. אבל רק להכנס לאתר, וישר להטיף לאחרים שנמצאים בו כבר נצח, זה קצת מוזר.
בטח כשאתה כותב "קיוויתי שמישהו אחר יכתוב על זה לפני, אבל אף אחד לא עושה את זה, אז אני" אתה באמת מנסה להגיד שאחרי 3 שבועות אתה יודע אם מישהו אחר כתב על זה לפניך או לא? אז או שזה פרופיל כפול של מישהו אחר מהאתר (נוגד את חוקי האתר) או שזה ממש יהיר מצידך. לא יודע. דל"פ: לאדם שהצטרף לאתר לפני 3 שבועות מותר להטיף ממש כמו לכל אחד אחר באתר. רציתי לעשות לך לייק, אבל משום מה אני חסומה אצלך 🤦♀️ ובחיי שאין לי מושג מי אתה. זה לא דל״פ. לכולם מותר לכתוב פוסט כל עוד כוונתם טובה ונראה לי שאין סיבה להניח שזאת לא כוונה טובה. |
|
|