|
|
לפני שעה •
24 במאי 2026
לפני שעה •
24 במאי 2026
teacher(שולט) • 24 במאי 2026
חוזר לכאן בקטנה, רק כדי להבהיר שויליאם ואולי צדקו בנושא המשפטי ואני טעיתי.
יצא לי היום להיות באיזה כנס משפטי ארוך עם תותחי משפט, ושאלתי. אז אכן הנושא שלנו קשור יותר לחוק הגנת הפרטיות מאשר להאזנת סתר. ויוצא מזה תמונה קצת עגומה, שאדם, בסופו של דבר, יכול לחלוק מה שבא לו עם אדם אחר מבלי לשאול אף אחד, גם אם יש איזו הבטחה חברתית לשיח אישי, PEER TO PEER אז אני מדגיש מה שכתבתי פה מעל. אין לנו אלא לסמוך הכל הכללים הפנימיים שלנו ולפתח אמון בריא באחרים. בידיעה שמתישהו, האמון הזה עלול להיות מופר. |
|
|
|
|
לפני שעה •
24 במאי 2026
לפני שעה •
24 במאי 2026
Master Bruce{©} • 24 במאי 2026
לבקשתו המפורשת של טיצ'ר אני סוקל אותו על זה שהוא טעה מוקדם יותר בשרשור.
|
|
|
|
|
לפני שעה •
24 במאי 2026
לפני שעה •
24 במאי 2026
פישוטו • 24 במאי 2026
► teacher כתב/ה: חוזר לכאן בקטנה, רק כדי להבהיר שויליאם ואולי צדקו בנושא המשפטי ואני טעיתי.
יצא לי היום להיות באיזה כנס משפטי ארוך עם תותחי משפט, ושאלתי. אז אכן הנושא שלנו קשור יותר לחוק הגנת הפרטיות מאשר להאזנת סתר. ויוצא מזה תמונה קצת עגומה, שאדם, בסופו של דבר, יכול לחלוק מה שבא לו עם אדם אחר מבלי לשאול אף אחד, גם אם יש איזו הבטחה חברתית לשיח אישי, PEER TO PEER אז אני מדגיש מה שכתבתי פה מעל. אין לנו אלא לסמוך הכל הכללים הפנימיים שלנו ולפתח אמון בריא באחרים. בידיעה שמתישהו, האמון הזה עלול להיות מופר. בדיוק הנקודה שלי כל השרשור הזה. הפאן החוקי או המוסרי פחות רלוונטי, וגם חוטא לנושא עצמו. יש פה עניין מעבר לחוקים ולכללים, מדובר פה באתיקה של חברה או קהילה או ווטאבר. ואם זורקים לפח את אחד העקרונות החשובים של החברה הזו - דיסקרטיות.. אחר כך יהיה קשה מאוד להבין על מי לסמוך ולמה. המחיר פה הוא לא חוקי, הוא קהילתי. |
|
|
|
|
לפני שעה •
24 במאי 2026
לפני שעה •
24 במאי 2026
teacher(שולט) • 24 במאי 2026
► פישוטו כתב/ה: ► teacher כתב/ה: חוזר לכאן בקטנה, רק כדי להבהיר שויליאם ואולי צדקו בנושא המשפטי ואני טעיתי.
יצא לי היום להיות באיזה כנס משפטי ארוך עם תותחי משפט, ושאלתי. אז אכן הנושא שלנו קשור יותר לחוק הגנת הפרטיות מאשר להאזנת סתר. ויוצא מזה תמונה קצת עגומה, שאדם, בסופו של דבר, יכול לחלוק מה שבא לו עם אדם אחר מבלי לשאול אף אחד, גם אם יש איזו הבטחה חברתית לשיח אישי, PEER TO PEER אז אני מדגיש מה שכתבתי פה מעל. אין לנו אלא לסמוך הכל הכללים הפנימיים שלנו ולפתח אמון בריא באחרים. בידיעה שמתישהו, האמון הזה עלול להיות מופר. בדיוק הנקודה שלי כל השרשור הזה. הפאן החוקי או המוסרי פחות רלוונטי, וגם חוטא לנושא עצמו. יש פה עניין מעבר לחוקים ולכללים, מדובר פה באתיקה של חברה או קהילה או ווטאבר. ואם זורקים לפח את אחד העקרונות החשובים של החברה הזו - דיסקרטיות.. אחר כך יהיה קשה מאוד להבין על מי לסמוך ולמה. המחיר פה הוא לא חוקי, הוא קהילתי. הוא גם אישי. אנשים בסוף ימשיכו לעשות מה שבא להם. ואני תמיד אומר שאנשים תמיד עושים את הדברים הכי גרועים בחושך, כשהם חושבים שאף אחד לא רואה. |
|
|