צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

סשן בשידור חי

טלי35 טלי35​(שולטת)
לפני שעתיים • 24 במאי 2026

סשן בשידור חי

טלי35​(שולטת) • 24 במאי 2026
בודקת מחשבה שבעצמי לא יודעת מה אני מרגישה לגביה:

האם יש ביקוש ויהיה "רייטינג" לתוכנית רדיו שבה ישודר סשן בשידור חי?

ואם כן - אז כן? לא? (שחור לבן?)

🤔
    התגובה האהובה בשרשור
Slave XX Slave XX​(נשלט)חשבון מאומת
Slave XX​(נשלט)חשבון מאומת
לפני שעה • 24 במאי 2026
Slave XX​(נשלט)חשבון מאומת • 24 במאי 2026
את האמת?
התקלת אותי כהוגן!
Black Lotus Black Lotus​(מתחלפת)​{זאלופון}
לפני שעה • 24 במאי 2026
האמת היא שלא ברור לי טכנית איך דבר כזה בר ביצוע.

אצלי בסשנים יש לא מעט קטעים שקטים כמו למשל הקטעים שבהם שנינו מתמקדים בספיגת הכאב של הצד הנשלט.
מצד שני, כשמעבירים שידור ברדיו צריך למלא את זמן האוויר ולהעביר למאזינים תיאור של המתרחש.

כל אחד מהם דורש תשומת לב והתכווננות שונה. אני הייתי חוששת שבניסיון לחלוש על שניהם משהו יתפקשש, ונגיד לי אישית, לא היה שווה לבאס סשן עבור זה.
teacher teacher​(שולט)חשבון מאומת
teacher​(שולט)חשבון מאומת
לפני שעה • 24 במאי 2026
teacher​(שולט)חשבון מאומת • 24 במאי 2026
Black Lotus כתב/ה:
האמת היא שלא ברור לי טכנית איך דבר כזה בר ביצוע.

אצלי בסשנים יש לא מעט קטעים שקטים כמו למשל הקטעים שבהם שנינו מתמקדים בספיגת הכאב של הצד הנשלט.
מצד שני, כשמעבירים שידור ברדיו צריך למלא את זמן האוויר ולהעביר למאזינים תיאור של המתרחש.

כל אחד מהם דורש תשומת לב והתכווננות שונה. אני הייתי חוששת שבניסיון לחלוש על שניהם משהו יתפקשש, ונגיד לי אישית, לא היה שווה לבאס סשן עבור זה.

יש לי רק מילה אחת בשבילך:
ASMR
Sirene Sirene​(נשלטת)
לפני 56 דקות • 24 במאי 2026
Sirene​(נשלטת) • 24 במאי 2026
אני יכולה לראות איך זה יכול לתפקד כמו סשן פומבי או הופעה במסיבה, אבל מסכימה עם לוטוס ששני המשתתפים צריכים להיות מאוד וורבליים ו"להחזיק" את הסשן באוויר (ואז זה באמת יותר פרפורמטיבי מאשר סשן בין שני אנשים). מצד שני, מניחה שזה יכול להיות גם סשן מילולי.
אבל זו את, אז אני מאמינה שלכל דבר שתעלי - גם כולל שעה שלמה של שתיקה והנשימות של הנשלט שלך - יהיו מאזינים.
טלי35 טלי35​(שולטת)
לפני 55 דקות • 24 במאי 2026
טלי35​(שולטת) • 24 במאי 2026
Sirene כתב/ה:
אני יכולה לראות איך זה יכול לתפקד כמו סשן פומבי או הופעה במסיבה, אבל מסכימה עם לוטוס ששני המשתתפים צריכים להיות מאוד וורבליים ו"להחזיק" את הסשן באוויר (ואז זה באמת יותר פרפורמטיבי מאשר סשן בין שני אנשים). מצד שני, מניחה שזה יכול להיות גם סשן מילולי.
אבל זו את, אז אני מאמינה שלכל דבר שתעלי - גם כולל שעה שלמה של שתיקה והנשימות של הנשלט שלך - יהיו מאזינים.

כפרעליךךךךךך 😍
אדון עומרי אדון עומרי​(שולט)​{אין}
לפני 54 דקות • 24 במאי 2026
אמת יכול להיות מעניין לעשות סשן חי לצפייה לחברי הכלוב היה מעניין לצפות הנשלט או נשלטת נכנסים לספייס עם שולט או שולטת שלהם
קרום קרום
לפני 36 דקות • 24 במאי 2026
קרום • 24 במאי 2026
וולאק בתור אחד חסר ניסיון, היה לי מעניין לשמוע. דווקא בגלל הרגעים הקרינג'יים. לשמוע איך זה במציאות ולא בפורנו.
dark enlightment dark enlightment​(שולט)
לפני 31 דקות • 24 במאי 2026
dark enlightment​(שולט) • 24 במאי 2026
זה לא ייחשב פורנו אודיו באצטלה של רדיו?
תוכן פורנוגרפי.

ככה זה נראה לי.