|
|
לפני 16 שעות •
25 במאי 2026
לפני 16 שעות •
25 במאי 2026
המצליףO{שולט} • 25 במאי 2026
פעם היתה תוכנית בשם "סינדרלה"
רדיוס יקיר אביב היתה שם מישהי שעזרה למישהו לגמור ביחד. הרשות השנייה, קמו עליהם, נקנסו והתוכנית ירדה... אז כן,אפשר לעשות הכל,וזה יהיה מעניין. |
|
|
|
|
לפני 15 שעות •
25 במאי 2026
לפני 15 שעות •
25 במאי 2026
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 25 במאי 2026
[quote="טלי35"][quote="dark enlightment"]
► טלי35 כתב/ה: ולגבי המטרה או לגבי השאלה "האם זה לימודי?" - כל תוכנית ברדיו פה היא עם מטרה ברורה או עם תוכן לימודי? 🤔 לא אבל גם לא כל מי שמשדר.ת מעלה שאלה בנושא בפורום בגלל זה, לפחות אני, שאלתי מה המטרה אחרת אני לא יכולה לענות באמת בצורה מושכלת בנושא |
|
|
|
|
לפני 11 שעות •
26 במאי 2026
לפני 11 שעות •
26 במאי 2026
טלי35(שולטת) • 26 במאי 2026
[quote="Luna Oscura"][quote="טלי35"]
► dark enlightment כתב/ה: ► טלי35 כתב/ה: ולגבי המטרה או לגבי השאלה "האם זה לימודי?" - כל תוכנית ברדיו פה היא עם מטרה ברורה או עם תוכן לימודי? 🤔 לא אבל גם לא כל מי שמשדר.ת מעלה שאלה בנושא בפורום בגלל זה, לפחות אני, שאלתי מה המטרה אחרת אני לא יכולה לענות באמת בצורה מושכלת בנושא לא כל כך יודעת לענות מה המטרה, בעיקר עניין אותי מה חושבים על הרעיון וגם אם יהיה לזה ביקוש |
|
|
| עוגיית לילה(נשלט) |
לפני 10 שעות •
26 במאי 2026
לפני 10 שעות •
26 במאי 2026
עוגיית לילה(נשלט) • 26 במאי 2026
מגוחך
|
|
|
|
|
לפני 9 שעות •
26 במאי 2026
לפני 9 שעות •
26 במאי 2026
טלי35(שולטת) • 26 במאי 2026
גם חשבתי מה ההבדל בין זה לבין סשן פומבי במסיבה.... למה במסיבה כן וברדיו לא?
*** אגב, אני לא מתייעצת אם לעשות או לא. זה לא סקר - כמו כל דבר אם ארצה אעשה ואם לא לא. אני פשוט סקרנית מה אחרים חושבים על זה מכל מיני בחינות. |
|
|
|
|
לפני 9 שעות •
26 במאי 2026
לפני 9 שעות •
26 במאי 2026
Leaker(נשלט) • 26 במאי 2026
אפשר להסתכל על זה כמו אירוע ספורט ברדיו. כמו שירים ושערים. להביא איזה שדרן סטייל דני דבורין. שרון פרי יכולה להיות תוספת נהדרת.
"כן אנחנו פה עוד בשלב הגישושים אבל ההתרגשות ניכרת. או הנה מכה לא צפויה שתפסה אותו בהפתעה גמורה. אפשר ממש לראות את ההלם על פניו. עכשיו נראה שהיא מתכוננת לתת ביס. זרוע... לא... אולי בכתף? כןןן איזה ביס נהדר....." (תעצרו אותי, יכול להמשיך ככה שעות) |
|
|
|
|
לפני 8 שעות •
26 במאי 2026
לפני 8 שעות •
26 במאי 2026
Princess-Lace(שולטת) • 26 במאי 2026
אם יש שדרן/ית עם קול סקסי שיתאר את החלקים השקטים, זה יהיה מושלם.
|
|
|
|
|
לפני 8 שעות •
26 במאי 2026
לפני 8 שעות •
26 במאי 2026
BrutallDom • 26 במאי 2026
► Leaker כתב/ה: אפשר להסתכל על זה כמו אירוע ספורט ברדיו. כמו שירים ושערים. להביא איזה שדרן סטייל דני דבורין. שרון פרי יכולה להיות תוספת נהדרת.
"כן אנחנו פה עוד בשלב הגישושים אבל ההתרגשות ניכרת. או הנה מכה לא צפויה שתפסה אותו בהפתעה גמורה. אפשר ממש לראות את ההלם על פניו. עכשיו נראה שהיא מתכוננת לתת ביס. זרוע... לא... אולי בכתף? כןןן איזה ביס נהדר....." אבל כבר עשו את זה... נדמה לי שזה נעשה בשנת 77 או 78. זה היה אגדה. גדלתי על זה. ממש אבל. בארץ לא העזו לשדר את זה בטלווזיה, אני בספק אם ברדיו השמיעו את זה. ( אולי בגל"צ באמצע הלילה, שם ואז העזו להעביר מתחת לראדר כל מיני דברים שלא עוברים בזמנים ומקומות אחרים ) זה באמת קטע נפלא. פורץ דרך ומרגש, עד היום. השדרן ספורט איפה שהוא שם באמצע הקליפ. שווה שמיעה. שימו תרגום, המילים חשובות. תמיד המילים חשובות. |
|
|
|
|
לפני 5 שעות •
26 במאי 2026
לפני 5 שעות •
26 במאי 2026
Ollie(נשלטת) • 26 במאי 2026
לא הבנתי למה הרוב מתייחסים לזה כרעיון סנסציוני וקרינג'. לא רואה הבדל בין זה לבין סשן פומבי במסיבה, רק שזה "וידאו" וזה אודיו. אבל אפשר לעשות סשן מנטלי לחלוטין, שהכול בו רק מילים, או סשן שמערב גם פיזיות, עם צלילי כאב למשל.
אני לא אאזין, גם כי אני לא אוהבת להיות בצד שצופה (מאזין) באחרים, אלא בצד שצופים בו, וגם כי אני לא נמשכת לפמדום-מיילסאב... אבל אני חושבת שזה אחלה רעיון ויכול להיות מגניב. |
|
|