צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

אסלה אנושית לאלה

מרטין101 מרטין101
לפני 22 שעות • 25 במאי 2026
מרטין101 • 25 במאי 2026
ברשותכם הייתי רוצה להחזיר את השיח לנושא שלו ולהתייעץ בעניין ביזאר קשה.
ללא ספק זו פנטזיה שרבים חולקים. אני מניח, שחלק גדול מהפנטזיה כרוך גם באינטימיות שנדרשת בין השולטת והנשלט, וגם כמובן בהשפלה האוטימטיבית של היותך אסלה אנושית.
אך ידוע הדבר, שלא כמו שתן שיוצא סטרילי מהגוף, צואה זה כבר סיפור אחר לגמרי. בבליעתה יש סיכון בריאותי משמעותי.
אז ברור שאפשר לקבל ביזאר קשה על חלקי הגוף, ועוד כאלה וכאלה, אבל אני מניח שלא פחות ברור שעיקר הפנטזיה של אסלה אנושית היא לתוך הפה.
וכאן השאלה הגדולה, האם הייתם לוקחים את הסיכון הלא פשוט הזה מחד, ומאידך, האם הייתן מאפשרות לנשלט שלכן לקחת את הסיכון הזה ולממש את הפנטזיה שלו בעניין?
אשמח להתייחסות עניינית
LovesToObey LovesToObey
לפני 5 שעות • 26 במאי 2026
LovesToObey • 26 במאי 2026
מרטין101 כתב/ה:
ברשותכם הייתי רוצה להחזיר את השיח לנושא שלו ולהתייעץ בעניין ביזאר קשה.
ללא ספק זו פנטזיה שרבים חולקים. אני מניח, שחלק גדול מהפנטזיה כרוך גם באינטימיות שנדרשת בין השולטת והנשלט, וגם כמובן בהשפלה האוטימטיבית של היותך אסלה אנושית.
אך ידוע הדבר, שלא כמו שתן שיוצא סטרילי מהגוף, צואה זה כבר סיפור אחר לגמרי. בבליעתה יש סיכון בריאותי משמעותי.
אז ברור שאפשר לקבל ביזאר קשה על חלקי הגוף, ועוד כאלה וכאלה, אבל אני מניח שלא פחות ברור שעיקר הפנטזיה של אסלה אנושית היא לתוך הפה.
וכאן השאלה הגדולה, האם הייתם לוקחים את הסיכון הלא פשוט הזה מחד, ומאידך, האם הייתן מאפשרות לנשלט שלכן לקחת את הסיכון הזה ולממש את הפנטזיה שלו בעניין?
אשמח להתייחסות עניינית

הסיכון הכי גדול, בתנאי שאין לה מחלות כלשהן הוא זיהום במקום כלשהו במערכת העיכול. זה יכול להיות בפה עצמו, ואז לעשות בעיות בשיניים ובחניכיים. זה יכול להיות בקיבה ולגרום לכאבים ואולי אפילו להתיישבות של חיידק הליקובקטר שיכול לגרום לסרטן. זה יכול להיות במעיים, ושם זה סיפור בפני עצמו. לא מומלץ, ולא סתם כל אינסטינקט בגוף שלך ינסה למנוע ממך לעשות את זה. אני כמובן לא רופא ויכול להיות שכתבתי כמה דברים לא נכונים.

ממליץ שאם כן הגעת למצב שאתה בכל זאת רוצה לנסות, אז אל תבלע כלום ואל תצחצח שיניים באותו יום כדי שלא יהיו כל מיני פצעים בפה שיתנו לחיידקים להיכנס אליהם. וכמובן לבקש תוצאות בדיקות עדכניות לדעת שאין לה שום מחלה (לא בהכרח מחלת מין)

ובכללי, יש הרבה מידע על הנושא בפורומים בחול או ברדיט, נסה לשאול שם