אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

איפה אתם נוהגים לקיים סשנים?

Slave XX Slave XX​(נשלט)חשבון מאומת
Slave XX​(נשלט)חשבון מאומת
לפני 23 שעות • 26 במאי 2026

איפה אתם נוהגים לקיים סשנים?

Slave XX​(נשלט)חשבון מאומת • 26 במאי 2026
באיזו מידה אם בכלל אתם מייחסים חשיבות למיקום של סשן פרטי עם הפרטנר/ית?

מבחינתי בתור נשלט לא בא בחשבון לקיים סשנים בבית שלי. מעבר לזה שהבית בו אני מתגורר היה שייך בעבר לסבתי עליה השלום ואני לא מסוגל לדמיין סיטואציה שמישהי מורידה אותי על הברכיים ומובילה אותי ברצועה בסלון שבו היינו יושבים בקביעות ומשוחחים במשך שעות, זה פשוט לא נתפס לי במוח שתגיע אליי הביתה אורחת ותיתן לי פקודות בבית שלי עם הרכוש הפרטי שלי בתוכו. זה לא מגיע ממקום של אגו אלא מתוך מה שאני רואה כהיגיון משחקי בריא.

הבית של הפרטנרית לעומת זאת הוא מבחינתי המקום האולטימטיבי לקיים בו סשן. זו הטריטוריה שלה, היא בעלת הבית, ומהרגע שאני נכנס למרחב הפרטי שלה יש הפנמה גמורה מצדי שאני שלה למשך הסשן כולו, שלה במובן רכוש, כמו שהטלוויזיה על הקיר והמנורה על התקרה הן שלה, מבחינתי עד שאני עוזב את הבית אין שום הבדל ביני לבין כל חפץ שמונח אצלה בבית. כמובן כמובן כמובן שהכל מותנה בהסכמה מלאה של שני הצדדים ואנחנו קודם כל בני אדם וכו' וכו'...
Adonai Elah Elahin Adonai Elah Elahin​(לא בעסק)
לפני 22 שעות • 26 במאי 2026
בפרופיל שלך כתוב שאתה תר אחר FLR, אם חלילה תגורו יחד מה תעשה? תבקש ויזה לסלון? תעשו סשנים בחדר מדרגות? ואם מרוב שתגיעו האחד לאחר תרגישו בבית לא משנה מי שילם על המשכנתה?

נשמע מהתיאור שלך שאתה מחפש מארחת עם סמכות. אישית, אני לא מתחברת לקונספט של לתת לארבעה קירות לקבוע של מי המרחב, למה בעצם שהבית שלך לא יהיה המקדש שלה? הרי בתור אחד שמחפש קשר מסוג FLR, כך או אחרת, אפילו במעבר של הירקות ברמי לוי, המרחב כולו שלה.

הגם שכן אני מבינה מאיפה מה שאתה אומר מגיע, עדיין זה מצחיק אותי. מאידך עזוב, מה לי ול"סשנים".
    התגובה האהובה בשרשור
אביב נעורים
לפני 20 שעות • 26 במאי 2026
אביב נעורים • 26 במאי 2026
אלקוש בירנית
חמת גדר מבוא חמה
יש עוד מקומות תלוי בצמיגים.
המאלף השולט בעבד​(שולט)
לפני 19 שעות • 26 במאי 2026
אני לא מייחס שום חשיבות למיקום הסשן. בד״כ אני עושה אותו אצלי בבית או בבית מלון שאני מתארח בו כשאני פוגש עבד בחו״ל
הלן הדוב הלן הדוב
לפני 17 שעות • 26 במאי 2026
הלן הדוב • 26 במאי 2026
עדיפות תמיד תמיד למקום שבו יש מרחב להנפה של כלים ארוכים, ניקיון ומוזיקה שלא תהרוג אותי וכמובן שלא מעשנים בו.
Slave XX Slave XX​(נשלט)חשבון מאומת
Slave XX​(נשלט)חשבון מאומת
לפני 16 שעות • 27 במאי 2026
Slave XX​(נשלט)חשבון מאומת • 27 במאי 2026
Adonai Elah Elahin כתב/ה:
בפרופיל שלך כתוב שאתה תר אחר FLR, אם חלילה תגורו יחד מה תעשה? תבקש ויזה לסלון? תעשו סשנים בחדר מדרגות? ואם מרוב שתגיעו האחד לאחר תרגישו בבית לא משנה מי שילם על המשכנתה?

נשמע מהתיאור שלך שאתה מחפש מארחת עם סמכות. אישית, אני לא מתחברת לקונספט של לתת לארבעה קירות לקבוע של מי המרחב, למה בעצם שהבית שלך לא יהיה המקדש שלה? הרי בתור אחד שמחפש קשר מסוג FLR, כך או אחרת, אפילו במעבר של הירקות ברמי לוי, המרחב כולו שלה.

הגם שכן אני מבינה מאיפה מה שאתה אומר מגיע, עדיין זה מצחיק אותי. מאידך עזוב, מה לי ול"סשנים".

תראי, מעולם בעבר לא גרתי במשותף עם בת הזוג שלי אז קשה לי להביע דעה על משהו שלא התנסיתי בו אבל אני בהחלט יכול להבין את ההיגיון מאחורי הדברים שלך. בכל אופן גם אם אני והפרטנרית העתידית שלי נגור יחד אצלי אני עדיין מאמין שהבית שלי יהיה מחוץ לתחום לסשנים כי ממחסום הסבתא יהיה בלתי אפשרי עבורי להשתחרר. אגב זה הוסבר לשולטות שהציעו לי לארח אותן לסשן אצלי בבית והן קיבלו את זה בהבנה גמורה.
Bluecollar Bluecollar​(שולטת)
Bluecollar​(שולטת) • 27 במאי 2026
אני מבינה לגמרי את ההיגיון הטכני והדינמי שאתה מתאר, ובאמת יש משהו מאוד חזק בלהיכנס לטריטוריה של הצד השני ולהרגיש את חילופי הכוח דרך המרחב עצמו. וההחלטה כאן או כאן, מבחינה הטכנית לא באמת משנה.
אבל רגשית, עבורי לפחות, יש משהו קצת קשה ברעיון של לכאן את לא נכנסת, במיוחד אם במקביל יש פתיחות מלאה אבל רק בהקשר של סשנים. זה יכול להרגיש כאילו יש הפרדה בין האדם לבין הדינמיקה כאילו יש אזור שבו מותר להיות חלק מהחוויה, אבל לא באמת חלק מהחיים.
אז טכנית אני מבינה, רגשית הסימון של את מתאימה לסשנים אבל לא למרחב האישי שלי מבאסת.
Bluecollar Bluecollar​(שולטת)
Bluecollar​(שולטת) • 27 במאי 2026
אם להתייחס לטכני. כאמא שגרה בחור אני מעדיפה שיבואו אלי. כי נסיעה של שעה למישהו זה זמן בייביסיטר מבוזבז.
אם הייתי גרה במרכז או קרוב בהחלט הייתי שמחה להתארח. יש מצב שאפילו מעדיפה לקבל פינוק של נסיכה שרק צריכה להגיע ונפרס לה שטיח אדום
מלישס מלישס​(שולטת)
לפני 15 שעות • 27 במאי 2026
מלישס​(שולטת) • 27 במאי 2026
אני למשל לא ממש אוהבת לסשן בבית שלי.
בואו נגיד שזו לא הבחירה הראשונה שלי.
למה?
פעם אהבתי. היום זה מרגיש לי מאוד אינטימי.
כדי להביא נשלט לסשן בבית שלי,צריך שיהיה בנינו הכרות מאוד עמוקה והוא צריך להרוויח את זה.
אז אני מעדיפה לסשן במסיבות/ בית של הנשלט/או בחדרים להשכרה.