צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

איפה אתם נוהגים לקיים סשנים?

Slave XX Slave XX​(נשלט)חשבון מאומת
Slave XX​(נשלט)חשבון מאומת
לפני 4 שעות • 28 במאי 2026
Slave XX​(נשלט)חשבון מאומת • 28 במאי 2026
הוא כתב/ה:
נתקעתי על זה " אולי אפילו השיקול המרכזי הוא שזה לא יהיה הוגן כלפיה שאני אגרור אותה לעשות איתי משהו שאני לא שלם איתו במאה אחוז. "

איך אתה כנשלט "גורר" אותה? איזו שולטת תגרר למעשה כלשהו? האם השולטת מרצה אותך או אתה אותה? משהו בתפיסה שלך לא ממש סגור וזה לא קשור למיקום

אז כנראה שהניסוח שלי היה אמור להיות שאני לא אגיד לה כן על משהו שאני לא שלם איתו במאה אחוז. זה לא סותר את זה שזה לא יהיה הוגן כלפיה כי בסופו של דבר אני ככל הנראה לא אהנה מהסשנים באותה רמה שאהנה מהם במקומות אחרים וברור שהיא תרגיש את זה וזה ישפיע גם עליה.
Slave XX Slave XX​(נשלט)חשבון מאומת
Slave XX​(נשלט)חשבון מאומת
לפני שעתיים • 28 במאי 2026
Slave XX​(נשלט)חשבון מאומת • 28 במאי 2026
יולי Yuli כתב/ה:
טוב, מלכתחילה ציינתי שזה שלי ואני מעידה רק על עצמי.

אבל אני לא כ"כ אוהבת את גישת "זה שלה". אם אכפת לך ממישהי אז גם אכפת לך איך כל מיני דברים גורמים לה להרגיש. ואם יש זוגיות FLR אז סשנים עשויים להיות חלק משמעותי ממנה, זה גבול די כבד להכיל לאורך זמן.

ציינת קודם שללבוש כלובון למשל זה כן בסדר. אז מה לא בסדר? מה נחשב אצלך "סשן"? זה לפי תוכן? לפי משך?

ובדיוק בשביל זה יש שיחת תיאום ציפיות ראשונית ששמים בה הכל על השולחן כדי לחסוך אי נעימויות בהמשך. אני לא אשלה את בת הזוג שלי שאין לי בעיה עם סשנים בבית ואחשוף את זה בפניה רק אחרי שהיא תעבור לגור איתי, זה יוסבר לה עוד לפני שהקשר יתחיל כדי שהיא תדע מראש לאן היא נכנסת, וכמו שאמרת איך כל אחת תקבל את זה זה אינדיבידואלי אבל אני עומד מאחורי הדברים שלי. בשורה התחתונה סשנים בבית הנוכחי שלי זה גבול מבחינתי ואני לא מרגיש צורך להתנצל על כך שיש לי גבולות. תראי, אני 1.75 ושוקל 92 קילו, אני עם זיפים וגלאח כמעט תמיד והגוף שלי לא חטוב וגם לא חלק. אם אני נכנס לקרוא פרופיל של שולטת ומגלה שאני בגבולות שלה ונפגע מזה זה היא אחראית לזה שנפגעתי?
אני לא אשלול קיום סשנים עם בת הזוג שלי, אני רק לא מוכן שהם יתקיימו בבית שלי וזו זכותי המלאה, זה לא קשור אליה או לכל אחת אחרת, זה קשור אליי, זה מפריע לי. למה ההתעקשות לקיים סשנים דווקא אצלי? לא חסרות אופציות אחרות. זה יכול להיות בבית שלה אם זה לא מפריע לה, בטבע, במסיבות, אפשר לשכור וילה או חדר במלון. בכנות אני לא חושב שזה כזה ביג דיל ששווה בשביל עניין כזה לפרק את כל העסק, אפשר להתפשר נקודתית בעניין הזה.

לגבי השאלה מה ההגדרה שלי לסשן, סשן בהגדרה שלי הוא משחק שליטה-כניעה תחום בזמן שמשך הזמן שלו יכול להיקבע מראש ע"י שני הצדדים, או לחילופין הוא יכול להיות ספונטני ולהסתיים כששני הצדדים מחליטים שהם מיצו את העניין. לצורך העניין נעילה בכלובון כשלעצמה היא לא בהכרח סשן, היא יכולה להיות חלק מסשן, ואני גם יכול להיות נעול 24/7 בהחלטה משותפת שלי ושל הפרטנרית וזה כבר הופך להיות חלק משגרת היומיום.
AngelG AngelGחשבון מאומת
AngelGחשבון מאומת
לפני שעתיים • 28 במאי 2026
AngelGחשבון מאומת • 28 במאי 2026
האמת שהטענות שלך מסבירות לי פתאום כל מני דברים על עצמי
למשל למה קשה לי להתמסר כשאני בבית שלי בעוד כשאצל אחרים אני מצליחה להיכנס לזה ממש מהר
מעניין מאוד
Ofan
לפני שעה • 28 במאי 2026
Ofan • 28 במאי 2026
טוב, דיברתי עם סבתא שלך, אז ככה: קודם כל אל תעיז להכניס אוכל לא כשר לבית שלי. אף פעם. לגבי זוגיות - בטח שתתחתן מהר. לגבי שליטה, מה חשבת לך? סתם אתה פוחד ממני? אתה מבין שגבר הוא שפוט של אישה. כן. ככה זה. לא לקיים סשנים בבית שלי? השתגעת? אני רוצה לראות את האישה המהממת שלך גורמת לך לשטוף את הרצפה שלי, ללקק אותה. ותפסיק עם השטויות שלך, ברור?
תביא שולטות הביתה! תסגוד להן! ותעשו כבר ילדים!!!