|
|
לפני 3 שעות •
30 במאי 2026
לפני 3 שעות •
30 במאי 2026
MagisterDolor(שולט) • 30 במאי 2026
► William Arthur כתב/ה: ► MagisterDolor כתב/ה: ► William Arthur כתב/ה: זה חמוד שאתה חושב ששיבארי וקינבאקו ב2026 נושאים איתם בהכרח את המשמעות שאתה מייחס להם.
אבל למד אותי בבקשה, איפה המילה 'כאב' מופיעה במילים המקוריות? קינבאקו 緊縛 ביפנית משמעותו "קשירה הדוקה" אז מבחינתך המילים "הדוקה" ו-"כואבת" הן מילים נרדפות? או שבעצם "קינבאקו כואב בעצם התרגום המילולי של המילה" רק עבורך ועבור בני-האדם שקשרת ? https://blog.gaijinpot.com/5-misconceptions-about-shibari-japanese-rope-bondage/ אתה מוזמן לבוא פעם ואני אהדק עליך חבל, ספר לי אח"כ איך היה |
|
|
|
|
לפני 3 שעות •
30 במאי 2026
לפני 3 שעות •
30 במאי 2026
Silent Sin • 30 במאי 2026
איך אנשים סומכים על בן אדם זר שהם נותנים לו לקשור אותם כשנמצאים לבד, זה נשמע מסוכן.
|
|
|
|
|
לפני שעתיים •
30 במאי 2026
לפני שעתיים •
30 במאי 2026
► Silent Sin כתב/ה: איך אנשים סומכים על בן אדם זר שהם נותנים לו לקשור אותם כשנמצאים לבד, זה נשמע מסוכן. נכון מאוד, זה מסוכן. לפעמים גם כשנקשרים עם אדם שמכירים היטב במקום פומבי תאונות קורות. לפעמים כשחוצים את הכביש נדרסים. אבל איך זה קשור לשאלה? |
|
|
|
|
לפני שעתיים •
30 במאי 2026
Re: סקר בנושא שיבארי/קינבאקו
לפני שעתיים •
30 במאי 2026
Free bird(נשלטת) • 30 במאי 2026
► MagisterDolor כתב/ה: בעקבות שיחות שהיו לי במאנץ' השבוע, רציתי לבדוק דיעות בנושא, ואשמח לתשובות מא.נשים שהתנסו בשיבארי/קינבאקו.
האם לדעתכם קושר.ת טוב.ה צריך להיות סאדיסט? או בניסוח מעט שונה, האם קושר סאדיסט קושר טוב יותר או נהנה יותר מסשן קשירה? כמו כן, האם לא הגיע הזמן שיהיה פורום ספציפי לשיבארי/קינבאקו? 🤔 לדעתי ממש לא, ואפילו להפך. קשירה טובה, בטח בקינבאקו יושבת על תקשורת מטורפת, לקרוא את הגוף של הפרטנר, את הנשימות שלו ואת הגבולות שלו בכל שנייה. סאדיזם מחפש את נקודת הקצה של הכאב או הסבל, בעוד שקשירה יכולה להיות בכלל מדיטציה בתנועה, חוויה חושית עמוקה או פשוט אומנות של חיבור. קושר סאדיסט אולי יהנה מסוג מסוים של סשנים, אבל זה ממש לא תנאי לקושר טוב. ( הכותבת לא נקשרה כבר מעל עשור : ) |
|
|
|
|
לפני שעה •
30 במאי 2026
Re: סקר בנושא שיבארי/קינבאקו
לפני שעה •
30 במאי 2026
► Free bird כתב/ה: ► MagisterDolor כתב/ה: בעקבות שיחות שהיו לי במאנץ' השבוע, רציתי לבדוק דיעות בנושא, ואשמח לתשובות מא.נשים שהתנסו בשיבארי/קינבאקו.
האם לדעתכם קושר.ת טוב.ה צריך להיות סאדיסט? או בניסוח מעט שונה, האם קושר סאדיסט קושר טוב יותר או נהנה יותר מסשן קשירה? כמו כן, האם לא הגיע הזמן שיהיה פורום ספציפי לשיבארי/קינבאקו? 🤔 לדעתי ממש לא, ואפילו להפך. קשירה טובה, בטח בקינבאקו יושבת על תקשורת מטורפת, לקרוא את הגוף של הפרטנר, את הנשימות שלו ואת הגבולות שלו בכל שנייה. סאדיזם מחפש את נקודת הקצה של הכאב או הסבל, בעוד שקשירה יכולה להיות בכלל מדיטציה בתנועה, חוויה חושית עמוקה או פשוט אומנות של חיבור. קושר סאדיסט אולי יהנה מסוג מסוים של סשנים, אבל זה ממש לא תנאי לקושר טוב. ( הכותבת לא נקשרה כבר מעל עשור : ) אז בעצם, לטענתך, היות הקושר סאדיסט מונעת ממנו תקשורת טובה עם הנקשרת? |
|
|
|
|
לפני 31 דקות •
30 במאי 2026
לפני 31 דקות •
30 במאי 2026
Ollie(נשלטת) • 30 במאי 2026
טוב, אני לוקחת על עצמי להיות בתפקיד הראשונה שבאמת תענה על השאלה ששאלת, מתוך ניסיון קיים...
ראיתי שבתגובות ציינת שכאב הוא בילט אין בשיבארי, אבל זה לא מדויק. יש הרי את גישת הסמנאווה (עינוי בחבלים) ואת גישת האייבונאווה (לא יודע מה התרגום, אבל סגנון קשירה מחבק, קרוב, אירוטי). חבלים מהודקים לא בהכרח מכאיבים, לפעמים זה יותר תחושה של חיבוק או של מין ויסות חושי טוב. אבל גם אם מדובר על קשירה כואבת, לא בהכרח זו המטרה. אנשים נהנים מדברים שונים בשיבארי - כאב, הובלה וכניעה, השפלה, אקסהיביציוניזם... גם יש מי שעושים שיבארי בשביל האומנות שבזה, או בשביל (משתעלת בשיפוטיות) תפיסה של "הילינג" שכאילו החבלים עושים (הם לא, ולהפך - שיבארי פוגע בגוף, באופן מצטבר, גם אם לא מתרחשת תאונה. ולפעמים גם מתרחשות תאונות). אני אישית עברתי גלגולים שונים בשיבארי. בשנתיים האחרונות אני ניגשת לזה ממקום הרבה יותר מזוכיסטי ממה שהייתי בעבר. זה עדיין לא אומר שבהכרח אעדיף קושר סדיסט על, למשל, קושר דומיננטי-מוביל. אבל כן, בגלגול הנוכחי שלי אני מאוד מאוד נהנית מסדיזם של קושר. |
|
|
|
|
לפני 28 דקות •
30 במאי 2026
לפני 28 דקות •
30 במאי 2026
► Ollie כתב/ה: טוב, אני לוקחת על עצמי להיות בתפקיד הראשונה שבאמת תענה על השאלה ששאלת, מתוך ניסיון קיים...
ראיתי שבתגובות ציינת שכאב הוא בילט אין בשיבארי, אבל זה לא מדויק. יש הרי את גישת הסמנאווה (עינוי בחבלים) ואת גישת האייבונאווה (לא יודע מה התרגום, אבל סגנון קשירה מחבק, קרוב, אירוטי). חבלים מהודקים לא בהכרח מכאיבים, לפעמים זה יותר תחושה של חיבוק או של מין ויסות חושי טוב. אבל גם אם מדובר על קשירה כואבת, לא בהכרח זו המטרה. אנשים נהנים מדברים שונים בשיבארי - כאב, הובלה וכניעה, השפלה, אקסהיביציוניזם... גם יש מי שעושים שיבארי בשביל האומנות שבזה, או בשביל (משתעלת בשיפוטיות) תפיסה של "הילינג" שכאילו החבלים עושים (הם לא, ולהפך - שיבארי פוגע בגוף, באופן מצטבר, גם אם לא מתרחשת תאונה. ולפעמים גם מתרחשות תאונות). אני אישית עברתי גלגולים שונים בשיבארי. בשנתיים האחרונות אני ניגשת לזה ממקום הרבה יותר מזוכיסטי ממה שהייתי בעבר. זה עדיין לא אומר שבהכרח אעדיף קושר סדיסט על, למשל, קושר דומיננטי-מוביל. אבל כן, בגלגול הנוכחי שלי אני מאוד מאוד נהנית מסדיזם של קושר. תודה אולי, מה הייתי עושה בלעדיך? 😉 |
|
|