| ServiceOnly(מתחלפת) |
לפני 20 שעות •
30 במאי 2026
למה כזה קשה למצוא שולט באיזור הגיל שלי ושנראה טוב
לפני 20 שעות •
30 במאי 2026
ServiceOnly(מתחלפת) • 30 במאי 2026
אני מתחרפנת
וכמה וונילים שמחפשים מין במסווה של שולטים אין לי כח כבר |
|
|
|
|
לפני 20 שעות •
30 במאי 2026
לפני 20 שעות •
30 במאי 2026
Red-Phoenix(מזוכיסטית) • 30 במאי 2026
אני באיזור הגיל שלך,
ואני חושבת שנדירים הגברים בגיל הזה שמגיעים לשליטה מצורך אמיתי וגם עם הבגרות הנדרשת. במקרה הטוב, אפשר לזהות פוטנציאל בבן זוג ''וונילי'' ולחשוף אותו לאט לאט (מודה, יצא לי ''להמיר'' כך כמה גברים). לא שכל גבר/שולט בגיל אחר הוא בהכרח מתאים, כן? אבל סטטיסטית אחוז יותר גדול מהם רלוונטי..... אי שם בעולם מסתתר כרגע בן הזוג העתידי שלך, בערך בגילך.. ועדיין נמצא בפרק א' הוונילי שלו. 😜 |
|
|
| ServiceOnly(מתחלפת) |
לפני 20 שעות •
30 במאי 2026
לפני 20 שעות •
30 במאי 2026
► Red-Phoenix כתב/ה: אני באיזור הגיל שלך,
ואני חושבת שנדירים הגברים בגיל הזה שמגיעים לשליטה מצורך אמיתי וגם עם הבגרות הנדרשת. במקרה הטוב, אפשר לזהות פוטנציאל בבן זוג ''וונילי'' ולחשוף אותו לאט לאט (מודה, יצא לי ''להמיר'' כך כמה גברים). לא שכל גבר/שולט בגיל אחר הוא בהכרח מתאים, כן? אבל סטטיסטית אחוז יותר גדול מהם רלוונטי..... אי שם בעולם מסתתר כרגע בן הזוג העתידי שלך, בערך בגילך.. ועדיין נמצא בפרק א' הוונילי שלו. 😜 בול כמוך, גם אני ממירה וונילים שהם אסרטיביים או דומיננטיים עם פוטנציאל, הם גם לרוב יותר דומיננטים מאלה שקוראים לעצמם שולטים . אבל לפעמים אני רוצה סשן עם מישהו שיש לו יותר הבנה וידע לגעת בנקודות , שמכיר את העולם וזה בא לו מהנשמה. זה באמת נדיר באסה |
|
|
|
|
לפני 20 שעות •
30 במאי 2026
מסכימה
לפני 20 שעות •
30 במאי 2026
Red-Phoenix(מזוכיסטית) • 30 במאי 2026
► ServiceOnly כתב/ה: ► Red-Phoenix כתב/ה: אני באיזור הגיל שלך,
ואני חושבת שנדירים הגברים בגיל הזה שמגיעים לשליטה מצורך אמיתי וגם עם הבגרות הנדרשת. במקרה הטוב, אפשר לזהות פוטנציאל בבן זוג ''וונילי'' ולחשוף אותו לאט לאט (מודה, יצא לי ''להמיר'' כך כמה גברים). לא שכל גבר/שולט בגיל אחר הוא בהכרח מתאים, כן? אבל סטטיסטית אחוז יותר גדול מהם רלוונטי..... אי שם בעולם מסתתר כרגע בן הזוג העתידי שלך, בערך בגילך.. ועדיין נמצא בפרק א' הוונילי שלו. 😜 בול כמוך, גם אני ממירה וונילים שהם אסרטיביים או דומיננטיים עם פוטנציאל, הם גם לרוב יותר דומיננטים מאלה שקוראים לעצמם שולטים . אבל לפעמים אני רוצה סשן עם מישהו שיש לו יותר הבנה וידע לגעת בנקודות , שמכיר את העולם וזה בא לו מהנשמה. זה באמת נדיר באסה מבינה אותך האמת שהפסקתי להמיר. מבחינתי גיל זה לא משמעותי, במיוחד אם מדובר בקשר מוגבל בזמן, או רק משחקי. כמובן שהאידאל זה למצוא פרטנר שגם יהיה השותף לחיים ובחור שאפשר להביא להורים... ובשביל זה לגיל כבר יש יותר משמעות, וכאן זה מתחיל לבאס... ועם המזל שלי, עד שיהיה מישהו רלוונטי, הוא בטח בקשר ראשי מוצלח ואוהב, או לא פנוי רגשית, או רוצה ילדים (ואני לא).... |
|
|
|
|
לפני 19 שעות •
30 במאי 2026
לפני 19 שעות •
30 במאי 2026
Master Bruce{©} • 30 במאי 2026
אני מציע לשים פרטים בפרופיל, לנהל בלוג, ובאופן כללי להיות חלק מהקהילה של האתר.
אני בטוח שתמצאי יותר מהר ממה שאת חושבת. |
|
|
| ServiceOnly(מתחלפת) |
לפני 19 שעות •
30 במאי 2026
Re: מסכימה
לפני 19 שעות •
30 במאי 2026
► Red-Phoenix כתב/ה: ► ServiceOnly כתב/ה: ► Red-Phoenix כתב/ה: אני באיזור הגיל שלך,
ואני חושבת שנדירים הגברים בגיל הזה שמגיעים לשליטה מצורך אמיתי וגם עם הבגרות הנדרשת. במקרה הטוב, אפשר לזהות פוטנציאל בבן זוג ''וונילי'' ולחשוף אותו לאט לאט (מודה, יצא לי ''להמיר'' כך כמה גברים). לא שכל גבר/שולט בגיל אחר הוא בהכרח מתאים, כן? אבל סטטיסטית אחוז יותר גדול מהם רלוונטי..... אי שם בעולם מסתתר כרגע בן הזוג העתידי שלך, בערך בגילך.. ועדיין נמצא בפרק א' הוונילי שלו. 😜 בול כמוך, גם אני ממירה וונילים שהם אסרטיביים או דומיננטיים עם פוטנציאל, הם גם לרוב יותר דומיננטים מאלה שקוראים לעצמם שולטים . אבל לפעמים אני רוצה סשן עם מישהו שיש לו יותר הבנה וידע לגעת בנקודות , שמכיר את העולם וזה בא לו מהנשמה. זה באמת נדיר באסה מבינה אותך האמת שהפסקתי להמיר. מבחינתי גיל זה לא משמעותי, במיוחד אם מדובר בקשר מוגבל בזמן, או רק משחקי. כמובן שהאידאל זה למצוא פרטנר שגם יהיה השותף לחיים ובחור שאפשר להביא להורים... ובשביל זה לגיל כבר יש יותר משמעות, וכאן זה מתחיל לבאס... ועם המזל שלי, עד שיהיה מישהו רלוונטי, הוא בטח בקשר ראשי מוצלח ואוהב, או לא פנוי רגשית, או רוצה ילדים (ואני לא).... את עוד צעירה ואת תמצאי את האחד המתאים לך! אין לי ספק בכך. יש הרבה גברים שלא מעניין אותם להביא ילדים. הגיל הלוואי שלא היה מפריע לי זה נשמע שטחי אבל משיכה חיצונית חשובה לי נורא ואני לא נמשכת למבוגרים . שונאת את זה כן? הלוואי שאופי בלבד היה מצליח לרגש אותי ולא הייתי ככה בררנית ורווקה הרבה זמן או בלי מין ושלא נדבר על יחסי שליטה שבזה אני הכי מתקשה למצוא |
|
|
|
|
לפני 19 שעות •
30 במאי 2026
לפני 19 שעות •
30 במאי 2026
סוהר לשעבר • 30 במאי 2026
אין הנחתום מעיד על עיסתו אבל אני אופה בנבנזונה, שלחתי הודעה 🙃
|
|
|
|
|
לפני 15 שעות •
30 במאי 2026
לפני 15 שעות •
30 במאי 2026
הלן הדוב • 30 במאי 2026
מדוע אין שפע של גברים שולטים, צעירים, חטובים ופנויים? שאלה של סטטיסטיקה.
הסיכויים למצוא חד קרן ביערות הכרמל שקולים לסיכויים למצוא בחור נאה וצעיר שהוא בנוסף גם שולט ושלא רק שולט טוב אלא פנוי ובנוסף נמשך לנשים וספציפית נמשך אלייך או לנשים כמוך. או אלטרנטיבית לסיכוי שבראד פיט מסתובב בכלוב ומחפש תמונות של רגליים. לא אפסי אבל עגום. |
|
|
|
|
לפני 10 שעות •
31 במאי 2026
לפני 10 שעות •
31 במאי 2026
teacher(שולט) • 31 במאי 2026
► הלן הדוב כתב/ה: מדוע אין שפע של גברים שולטים, צעירים, חטובים ופנויים? שאלה של סטטיסטיקה.
הסיכויים למצוא חד קרן ביערות הכרמל שקולים לסיכויים למצוא בחור נאה וצעיר שהוא בנוסף גם שולט ושלא רק שולט טוב אלא פנוי ובנוסף נמשך לנשים וספציפית נמשך אלייך או לנשים כמוך. או אלטרנטיבית לסיכוי שבראד פיט מסתובב בכלוב ומחפש תמונות של רגליים. לא אפסי אבל עגום. אני אוהב את התשובה הזו. בנאדם צריך לגדל בעצמו את האידיאלים שלו ולא לחכות שהם יפלו מהעץ. עם זאת, יש קאצ׳ רציני - כשעושים את זה, משהו בפנים משתנה וכך גם רשימת האידיאלים. |
|
|