|
|
לפני 3 שעות •
31 במאי 2026
לפני 3 שעות •
31 במאי 2026
MagisterDolor(שולט) • 31 במאי 2026
► Ollie כתב/ה: ► MagisterDolor כתב/ה: השאלה המקורית שלי כוונה לחוויה האישית של העונה, לכן צימצמתי את קהל היעד של השאלה לאנשים מנוסים בקינבאקו. מאוד רציתי לקבל תשובות אישיות, במקום זה אני מקבל סלט מילים תיאורתי אם כך, אני חושבת שהיה עדיף לשאול "האם עבורכם קושר סדיסט יספק חוויה טובה יותר?", או ניסוח אחר שהיה מכוון לתשובות אישיות. הניסוח של השאלה מכוון לדיון תיאורטי על מי יותר טוב, כמשהו מובהק וכללי. תודה על התיקון בניסוח, חשבתי שהניסוח שלי ברור מספיק, וטעיתי. בנוסף, השאלה שלי הייתה מכוונת גם לקושרים עצמם, אז אצטרך לחשוב על ניסוח מדויק יותר ואז לפרסם שוב |
|
|
|
|
לפני שעתיים •
31 במאי 2026
לפני שעתיים •
31 במאי 2026
Ollie(נשלטת) • 31 במאי 2026
► MagisterDolor כתב/ה: ► Ollie כתב/ה: ► MagisterDolor כתב/ה: השאלה המקורית שלי כוונה לחוויה האישית של העונה, לכן צימצמתי את קהל היעד של השאלה לאנשים מנוסים בקינבאקו. מאוד רציתי לקבל תשובות אישיות, במקום זה אני מקבל סלט מילים תיאורתי אם כך, אני חושבת שהיה עדיף לשאול "האם עבורכם קושר סדיסט יספק חוויה טובה יותר?", או ניסוח אחר שהיה מכוון לתשובות אישיות. הניסוח של השאלה מכוון לדיון תיאורטי על מי יותר טוב, כמשהו מובהק וכללי. תודה על התיקון בניסוח, חשבתי שהניסוח שלי ברור מספיק, וטעיתי. בנוסף, השאלה שלי הייתה מכוונת גם לקושרים עצמם, אז אצטרך לחשוב על ניסוח מדויק יותר ואז לפרסם שוב אפשר להכניס שתי שאלות באותו פוסט. את הקושריםות אתה יכול לשאול אם הם מגיעים לשיבארי מזווית סדיסטית, ואם כן, אם הם מרגישים שהסדיזם שלהם משרת אותם כקושרים והופך את הסשנים שלהם ליותר מוצלחים עבור הנקשריםות. אגב, לדעתי גם מעניין לדבר על סגנונות הקושריםות נקשריםות שאנחנו מחפשים. כאילו, זה נשמע לא קשור לנושא שהעלית, אבל זה כן קשור. אני מדברת על הווייב שאנשים מביאים לחבלים, כולל הנושא של סדיזם מצד אחד ושל האופן שבו אנחנו מגיבים לכאב מצד שני. חבר אמר לי שהוא שם לב שיש קושרים מסוימים שחולקים איתו את אותן נקשרות, ולכן הוא למד שאם מישהי נקשרת עם אחד מהם - כנראה גם הוא יהנה לקשור אותה. הוא אומר שיש נקשרות שמביאות ווייב דומה זו לזו בחבלים, ולכן הן נקשרות עם אנשים משותפים, כי אם מישהו נמשך לווייב של אחת מהן, הוא כנראה יימשך גם לשל האחרות. זה מעניין, כי אני מרגישה שאני מתחברת לאנשים שונים עם ווייבים שונים אחד מהשני. ובכל זאת, כנראה שיש משהו משותף. |
|
|
|
|
לפני שעתיים •
31 במאי 2026
לפני שעתיים •
31 במאי 2026
MagisterDolor(שולט) • 31 במאי 2026
► Ollie כתב/ה: ► MagisterDolor כתב/ה: ► Ollie כתב/ה: ► MagisterDolor כתב/ה: השאלה המקורית שלי כוונה לחוויה האישית של העונה, לכן צימצמתי את קהל היעד של השאלה לאנשים מנוסים בקינבאקו. מאוד רציתי לקבל תשובות אישיות, במקום זה אני מקבל סלט מילים תיאורתי אם כך, אני חושבת שהיה עדיף לשאול "האם עבורכם קושר סדיסט יספק חוויה טובה יותר?", או ניסוח אחר שהיה מכוון לתשובות אישיות. הניסוח של השאלה מכוון לדיון תיאורטי על מי יותר טוב, כמשהו מובהק וכללי. תודה על התיקון בניסוח, חשבתי שהניסוח שלי ברור מספיק, וטעיתי. בנוסף, השאלה שלי הייתה מכוונת גם לקושרים עצמם, אז אצטרך לחשוב על ניסוח מדויק יותר ואז לפרסם שוב אפשר להכניס שתי שאלות באותו פוסט. את הקושריםות אתה יכול לשאול אם הם מגיעים לשיבארי מזווית סדיסטית, ואם כן, אם הם מרגישים שהסדיזם שלהם משרת אותם כקושרים והופך את הסשנים שלהם ליותר מוצלחים עבור הנקשריםות. אגב, לדעתי גם מעניין לדבר על סגנונות הקושריםות נקשריםות שאנחנו מחפשים. כאילו, זה נשמע לא קשור לנושא שהעלית, אבל זה כן קשור. אני מדברת על הווייב שאנשים מביאים לחבלים, כולל הנושא של סדיזם מצד אחד ושל האופן שבו אנחנו מגיבים לכאב מצד שני. חבר אמר לי שהוא שם לב שיש קושרים מסוימים שחולקים איתו את אותן נקשרות, ולכן הוא למד שאם מישהי נקשרת עם אחד מהם - כנראה גם הוא יהנה לקשור אותה. הוא אומר שיש נקשרות שמביאות ווייב דומה זו לזו בחבלים, ולכן הן נקשרות עם אנשים משותפים, כי אם מישהו נמשך לווייב של אחת מהן, הוא כנראה יימשך גם לשל האחרות. זה מעניין, כי אני מרגישה שאני מתחברת לאנשים שונים עם ווייבים שונים אחד מהשני. ובכל זאת, כנראה שיש משהו משותף. נכון, זו בערך הייתה כוונתי המקורית, אשים לב לניסוח בפעם הבאה |
|
|
|
|
לפני 60 דקות •
31 במאי 2026
לפני 60 דקות •
31 במאי 2026
זיקפת הבוקר(שולט){דו סטרית} • 31 במאי 2026
► MagisterDolor כתב/ה: ► זיקפת הבוקר כתב/ה: אוקיי, תודה על התיאוריה, וכעת לפרקטיקה: האם אתה סאדיסט, האם הגעת לחבלים כביטוי של הסאדיזם שלך, והאם אתה חושב שזה מוסיף לסשנים שלך? זו הייתה השאלה כן בהחלט. הגעתי ממקום של סאדיזם וזה מוסיף המון לסשנים שלי. |
|
|