צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

סקר בנושא שיבארי/קינבאקו

MagisterDolor MagisterDolor​(שולט)חשבון מאומת
MagisterDolor​(שולט)חשבון מאומת
אתמול • 31 במאי 2026
MagisterDolor​(שולט)חשבון מאומת • 31 במאי 2026
Ollie כתב/ה:
MagisterDolor כתב/ה:

השאלה המקורית שלי כוונה לחוויה האישית של העונה, לכן צימצמתי את קהל היעד של השאלה לאנשים מנוסים בקינבאקו. icon_smile.gif
מאוד רציתי לקבל תשובות אישיות, במקום זה אני מקבל סלט מילים תיאורתי icon_smile.gif

אם כך, אני חושבת שהיה עדיף לשאול "האם עבורכם קושר סדיסט יספק חוויה טובה יותר?", או ניסוח אחר שהיה מכוון לתשובות אישיות. הניסוח של השאלה מכוון לדיון תיאורטי על מי יותר טוב, כמשהו מובהק וכללי.

תודה על התיקון בניסוח, חשבתי שהניסוח שלי ברור מספיק, וטעיתי. icon_smile.gif
בנוסף, השאלה שלי הייתה מכוונת גם לקושרים עצמם, אז אצטרך לחשוב על ניסוח מדויק יותר ואז לפרסם שוב icon_razz.gif
Ollie Ollie​(נשלטת)
אתמול • 31 במאי 2026
Ollie​(נשלטת) • 31 במאי 2026
MagisterDolor כתב/ה:
Ollie כתב/ה:
MagisterDolor כתב/ה:

השאלה המקורית שלי כוונה לחוויה האישית של העונה, לכן צימצמתי את קהל היעד של השאלה לאנשים מנוסים בקינבאקו. icon_smile.gif
מאוד רציתי לקבל תשובות אישיות, במקום זה אני מקבל סלט מילים תיאורתי icon_smile.gif

אם כך, אני חושבת שהיה עדיף לשאול "האם עבורכם קושר סדיסט יספק חוויה טובה יותר?", או ניסוח אחר שהיה מכוון לתשובות אישיות. הניסוח של השאלה מכוון לדיון תיאורטי על מי יותר טוב, כמשהו מובהק וכללי.

בנוסף, השאלה שלי הייתה מכוונת גם לקושרים עצמם, אז אצטרך לחשוב על ניסוח מדויק יותר ואז לפרסם שוב icon_razz.gif

אפשר להכניס שתי שאלות באותו פוסט. את הקושריםות אתה יכול לשאול אם הם מגיעים לשיבארי מזווית סדיסטית, ואם כן, אם הם מרגישים שהסדיזם שלהם משרת אותם כקושרים והופך את הסשנים שלהם ליותר מוצלחים עבור הנקשריםות.

אגב, לדעתי גם מעניין לדבר על סגנונות הקושריםות נקשריםות שאנחנו מחפשים. כאילו, זה נשמע לא קשור לנושא שהעלית, אבל זה כן קשור. אני מדברת על הווייב שאנשים מביאים לחבלים, כולל הנושא של סדיזם מצד אחד ושל האופן שבו אנחנו מגיבים לכאב מצד שני.
חבר אמר לי שהוא שם לב שיש קושרים מסוימים שחולקים איתו את אותן נקשרות, ולכן הוא למד שאם מישהי נקשרת עם אחד מהם - כנראה גם הוא יהנה לקשור אותה. הוא אומר שיש נקשרות שמביאות ווייב דומה זו לזו בחבלים, ולכן הן נקשרות עם אנשים משותפים, כי אם מישהו נמשך לווייב של אחת מהן, הוא כנראה יימשך גם לשל האחרות.
זה מעניין, כי אני מרגישה שאני מתחברת לאנשים שונים עם ווייבים שונים אחד מהשני. ובכל זאת, כנראה שיש משהו משותף.
אתמול • 31 במאי 2026
MagisterDolor​(שולט)חשבון מאומת • 31 במאי 2026
Ollie כתב/ה:
MagisterDolor כתב/ה:
Ollie כתב/ה:
MagisterDolor כתב/ה:

אפשר להכניס שתי שאלות באותו פוסט. את הקושריםות אתה יכול לשאול אם הם מגיעים לשיבארי מזווית סדיסטית, ואם כן, אם הם מרגישים שהסדיזם שלהם משרת אותם כקושרים והופך את הסשנים שלהם ליותר מוצלחים עבור הנקשריםות.

אגב, לדעתי גם מעניין לדבר על סגנונות הקושריםות נקשריםות שאנחנו מחפשים. כאילו, זה נשמע לא קשור לנושא שהעלית, אבל זה כן קשור. אני מדברת על הווייב שאנשים מביאים לחבלים, כולל הנושא של סדיזם מצד אחד ושל האופן שבו אנחנו מגיבים לכאב מצד שני.
חבר אמר לי שהוא שם לב שיש קושרים מסוימים שחולקים איתו את אותן נקשרות, ולכן הוא למד שאם מישהי נקשרת עם אחד מהם - כנראה גם הוא יהנה לקשור אותה. הוא אומר שיש נקשרות שמביאות ווייב דומה זו לזו בחבלים, ולכן הן נקשרות עם אנשים משותפים, כי אם מישהו נמשך לווייב של אחת מהן, הוא כנראה יימשך גם לשל האחרות.
זה מעניין, כי אני מרגישה שאני מתחברת לאנשים שונים עם ווייבים שונים אחד מהשני. ובכל זאת, כנראה שיש משהו משותף.

נכון, זו בערך הייתה כוונתי המקורית, אשים לב לניסוח בפעם הבאה icon_smile.gif
זיקפת הבוקר זיקפת הבוקר​(שולט)​{דו סטרית}
MagisterDolor כתב/ה:
זיקפת הבוקר כתב/ה:

אוקיי, תודה על התיאוריה, וכעת לפרקטיקה:
האם אתה סאדיסט, האם הגעת לחבלים כביטוי של הסאדיזם שלך, והאם אתה חושב שזה מוסיף לסשנים שלך?
זו הייתה השאלה icon_smile.gif

כן בהחלט. הגעתי ממקום של סאדיזם וזה מוסיף המון לסשנים שלי.
sugartie sugartie​{שיבארי}
לפני 22 שעות • 31 במאי 2026
sugartie​{שיבארי} • 31 במאי 2026
אני רוצה לתת את השנקל שלי בדיון בתור קושר קינבאקו שהוא גם סאדיסט.
לדעתי קושר סאדיסט לא בהכרח קושר יותר טוב או נהנה יותר מקושר לא סאדיסט.

ייתכן שקושר סאדיסט יהנה יותר מחלקים מסוימים בקשירה, אבל זה לא הופך אותו לקושר טוב יותר או את החוויה הכוללת ליותר טובה.

יש מדדים בעלי משקל הרבה יותר משמעותיים לדעתי שהופכים כל קושר ואת החוויה לחיובית יותר, כמו ידע טכני, בטיחות, קשב, תקשורתיות, בטחון ועוד.
אלה אלמנטים שגם רף למידה בהם הוא אינסופי.

גם אם נלך למקורות, הקינבאקו היפני אמנם כולל אלמנטים סאדיסטים אבל כאב הוא רק חלק קטן מהתמונה,
במקרים רבים הדגש הוא בלייצר בכלל סיפור ודרמה, אירוטיקה, אסתטיקה.
הכאב יכול להיות חלק מהחוויה אבל לא בהכרח לב העניין.

אגב, אותו דבר זה גם לצד ההפוך, אני לא חושב שנקשרת מאזוכיסטית היא בהכרח יותר טובה.
גם פה יש מדדים שמבחינתי הם בעלי משקל הרבה יותר גבוה.
אני יעדיף בכל מצב נקשרת שיודעת לתקשר תחושות וגבולות, שיש לה סיבולת מנטלית, שמכירה את הגוף שלה ויודעת לתת פידבקים לפני, תוך כדי ואחרי, על פני נקשרת מאזוכיסטית.
מבחינתי זה מתכון גם למישהי שאפשר לעשות איתה דרך, תהליך ולהעמיק איתה את הסשנים והדינמיקה לאורך זמן.

נכון עם מאזוכיסטיות אפשר לעשות תנוחות יותר מאתגרות וליותר זמן אבל זה שולי לטעמי ואולי נחמד למשהו חד פעמי.
עוגיית לילה​(נשלט)
לפני 7 שעות • 1 ביוני 2026

Re: סקר בנושא שיבארי/קינבאקו

עוגיית לילה​(נשלט) • 1 ביוני 2026
MagisterDolor כתב/ה:
בעקבות שיחות שהיו לי במאנץ' השבוע, רציתי לבדוק דיעות בנושא, ואשמח לתשובות מא.נשים שהתנסו בשיבארי/קינבאקו.
האם לדעתכם קושר.ת טוב.ה צריך להיות סאדיסט?
או בניסוח מעט שונה,
האם קושר סאדיסט קושר טוב יותר או נהנה יותר מסשן קשירה?

כמו כן, האם לא הגיע הזמן שיהיה פורום ספציפי לשיבארי/קינבאקו? 🤔

לדעתי שיבארי לא מספיק שכיח בשביל לקבל פורום ספיציפי.
מצד שני גם לא מזיק פורום נוסף.
לפני 6 שעות • 1 ביוני 2026

Re: סקר בנושא שיבארי/קינבאקו

MagisterDolor​(שולט)חשבון מאומת • 1 ביוני 2026
עוגיית לילה כתב/ה:
MagisterDolor כתב/ה:
בעקבות שיחות שהיו לי במאנץ' השבוע, רציתי לבדוק דיעות בנושא, ואשמח לתשובות מא.נשים שהתנסו בשיבארי/קינבאקו.
האם לדעתכם קושר.ת טוב.ה צריך להיות סאדיסט?
או בניסוח מעט שונה,
האם קושר סאדיסט קושר טוב יותר או נהנה יותר מסשן קשירה?

כמו כן, האם לא הגיע הזמן שיהיה פורום ספציפי לשיבארי/קינבאקו? 🤔

לדעתי שיבארי לא מספיק שכיח בשביל לקבל פורום ספיציפי.
מצד שני גם לא מזיק פורום נוסף.

אני מוכן להתחייב בפניך שזה יהיה אחד הפורומים הפעילים יותר.
אם יש משהו שאנשי שיבארי אוהבים טיפה יותר מחבלים זה לדבר על חבלים icon_smile.gif