|
|
לפני 6 שעות •
1 ביוני 2026
לפני 6 שעות •
1 ביוני 2026
לביאונת(מזוכיסטית) • 1 ביוני 2026
אשלח לך רשימה עם המלצות/דיס פלוס טלפון וגודל 😆
|
|
|
|
|
לפני 5 שעות •
1 ביוני 2026
לפני 5 שעות •
1 ביוני 2026
הלן הדוב • 1 ביוני 2026
► ServiceOnly כתב/ה: ► הלן הדוב כתב/ה: ► ServiceOnly כתב/ה: ► הלן הדוב כתב/ה: מדוע אין שפע של גברים שולטים, צעירים, חטובים ופנויים? שאלה של סטטיסטיקה.
הסיכויים למצוא חד קרן ביערות הכרמל שקולים לסיכויים למצוא בחור נאה וצעיר שהוא בנוסף גם שולט ושלא רק שולט טוב אלא פנוי ובנוסף נמשך לנשים וספציפית נמשך אלייך או לנשים כמוך. או אלטרנטיבית לסיכוי שבראד פיט מסתובב בכלוב ומחפש תמונות של רגליים. לא אפסי אבל עגום. אני חושבת שאתה קצת קיצוני , אם אני צעירה שנראית טוב וסוטה ובדסמית אני לא היחידה ויש כנראה עוד הרבה כמוני בעולם רק מעניין איפה הם מתחבאים לא ברור לי קיצוני? אולי. אבל חשוב להגיד דברים כאלה. נשאלת השאלה הזו ודומה לה מליון פעמים ביום והתשובה היא כמעט תמיד אותו הדבר - סטטיסטיקה. לגבייך - אני לא אומר שאת לא מושכת למרות שאין לי על מה לבסס את המידע הזה חוץ מדעתך ברגע נתון. למצוא את האדם הנכון זה עניין של לא מעט ניסיון ותהייה וכמה טעויות בדרך והתפשרות והבשלה ובגרות. זה מזכיר לי תמיד את ה6 רגל גובה, משכורת 6 ספרות שנתית ו6 קוביות בבטן ולפחות 6 אינץ' בזין. כי ברור שגברים כאלה קיימים, אבל האם הם מתאימים לאלה שמחפשות אותם? אבל מעבר לצחוקים אני אישית בדעה שאחת הבעיות היא במונח "נראה טוב" - כי זה סובייקטיבי. וגם שולי יחסית לדעתי. וכן יש לי העדפות משלי (לא אוהב בלונדיניות למשל). ושום דבר לא אבסולוטי. לפחות לא אצלי. אין ספק שיופי זה בעיניי המתבונן ולמצוא את האדם הנכון לוקח זמן וניסוי וטעייה . דיברתי על העניין שאמרת שזה נדיר כמו חד קרן ואני לא מסכימה עם זה כי נטייה מינית לא קשורה למראה או ליופי בטוח שיש המון אנשים יפים ובדסמים לא יודעת רק למה כל כך קשה למצוא אותם חח. אני לא מחפשת את כל הרשימה הזו שכתבת אני מחפשת מישהו בטעם שלי, ברור לי שזה סובייקטיבי . הטעם שלי נורא אחיד לצערי ולכן קשה לי למצוא . כמו שאמרת אין לך איך לבסס אם אני נראית טוב זו דעתי האישית ולא בטוח שאני הטעם שלך , אבל כן יש אנשים שנראים טוב גם אם הם לא לטעמינו , אני יודעת להעריך יופי גם אם הוא לא מושך אותי למשל בראט פיט גבר מאוד יפה אבל רחוק מהטעם שלי. אי אפשר להתעלם מהעובדה שיש מודל יופי מסוים עם כמה שזו עובדה לא נעימה כן. הרשימה הזו של מועדון ה6 היא יותר בגדר הלצה על אלו שמחפשות מתחת לפנס. מסכים שהחד קרן קצת קיצון אבל באמת שמרגיש ככה. שולטים צעירים שבאמת שווים את זה מעטים מאוד ועוד כאלה שמסתובבים פה ופנויים... כנל נשלטות ברמה שאני מחפש למשל אבל זו בעיה של בררנים לא? אנחנו רוצים מה שאנחנו רוצים. ולגבי טעמי האישי? That is for me to know ahd for you to guess at חחח. מעבר לאינטיליגנציה אני לא חושב שיש לי טייפ. אולי כמה דעות פוליטיות אבל נניח אני ונשלטת לשעבר (עדיין חברים טובים) ממש לא רואים עין בעין שם אבל הדינאמיקה הייתה ממש טובה. |
|
|
|
|
לפני 4 שעות •
1 ביוני 2026
לפני 4 שעות •
1 ביוני 2026
המלכה קארינה(שולטת) • 1 ביוני 2026
אני לא יודעת אם יש באמת שולטים בגילך הצעיר אבל מה שבטוח את צריכה סבלנות רבה וסינון.
תפני, תשלחי הודעה וזה יבוא ❣️❣️ אולי כדאי שתפרטי בפרופיל שלך מה כן, מה לא, קווים אדומים וכו. בהצלחה 🌷 |
|
|
| yoosi |
לפני 3 שעות •
1 ביוני 2026
לפני 3 שעות •
1 ביוני 2026
yoosi • 1 ביוני 2026
► ServiceOnly כתב/ה: ► הלן הדוב כתב/ה: מדוע אין שפע של גברים שולטים, צעירים, חטובים ופנויים? שאלה של סטטיסטיקה.
הסיכויים למצוא חד קרן ביערות הכרמל שקולים לסיכויים למצוא בחור נאה וצעיר שהוא בנוסף גם שולט ושלא רק שולט טוב אלא פנוי ובנוסף נמשך לנשים וספציפית נמשך אלייך או לנשים כמוך. או אלטרנטיבית לסיכוי שבראד פיט מסתובב בכלוב ומחפש תמונות של רגליים. לא אפסי אבל עגום. אני חושבת שאתה קצת קיצוני , אם אני צעירה שנראית טוב וסוטה ובדסמית אני לא היחידה ויש כנראה עוד הרבה כמוני בעולם רק מעניין איפה הם מתחבאים לא ברור לי מסכים איתך ממש צעירים עם הסנה של דברים איפה הם |
|
|
|
|
לפני 3 שעות •
1 ביוני 2026
לפני 3 שעות •
1 ביוני 2026
פרלין(נשלטת){ש} • 1 ביוני 2026
► yoosi כתב/ה: ► ServiceOnly כתב/ה: ► הלן הדוב כתב/ה: מדוע אין שפע של גברים שולטים, צעירים, חטובים ופנויים? שאלה של סטטיסטיקה.
הסיכויים למצוא חד קרן ביערות הכרמל שקולים לסיכויים למצוא בחור נאה וצעיר שהוא בנוסף גם שולט ושלא רק שולט טוב אלא פנוי ובנוסף נמשך לנשים וספציפית נמשך אלייך או לנשים כמוך. או אלטרנטיבית לסיכוי שבראד פיט מסתובב בכלוב ומחפש תמונות של רגליים. לא אפסי אבל עגום. אני חושבת שאתה קצת קיצוני , אם אני צעירה שנראית טוב וסוטה ובדסמית אני לא היחידה ויש כנראה עוד הרבה כמוני בעולם רק מעניין איפה הם מתחבאים לא ברור לי מסכים איתך ממש צעירים עם הסנה של דברים איפה הם הם בשרשור צעירים התפקדו! והספין אוף - צעירים התפקדו שוב! |
|
|
|
|
לפני שעתיים •
1 ביוני 2026
לפני שעתיים •
1 ביוני 2026
זאלופון(שולט) • 1 ביוני 2026
► פרלין כתב/ה: ► yoosi כתב/ה: ► ServiceOnly כתב/ה: ► הלן הדוב כתב/ה: מדוע אין שפע של גברים שולטים, צעירים, חטובים ופנויים? שאלה של סטטיסטיקה.
הסיכויים למצוא חד קרן ביערות הכרמל שקולים לסיכויים למצוא בחור נאה וצעיר שהוא בנוסף גם שולט ושלא רק שולט טוב אלא פנוי ובנוסף נמשך לנשים וספציפית נמשך אלייך או לנשים כמוך. או אלטרנטיבית לסיכוי שבראד פיט מסתובב בכלוב ומחפש תמונות של רגליים. לא אפסי אבל עגום. אני חושבת שאתה קצת קיצוני , אם אני צעירה שנראית טוב וסוטה ובדסמית אני לא היחידה ויש כנראה עוד הרבה כמוני בעולם רק מעניין איפה הם מתחבאים לא ברור לי מסכים איתך ממש צעירים עם הסנה של דברים איפה הם הם בשרשור צעירים התפקדו! והספין אוף - צעירים התפקדו שוב! נראה שבשלה העת לשרשור צעירים שנראים טוב התפקדו! |
|
|
|
|
לפני שעתיים •
1 ביוני 2026
לפני שעתיים •
1 ביוני 2026
Kitty frank • 1 ביוני 2026
► זאלופון כתב/ה: ► פרלין כתב/ה: ► yoosi כתב/ה: ► ServiceOnly כתב/ה: ► הלן הדוב כתב/ה: מדוע אין שפע של גברים שולטים, צעירים, חטובים ופנויים? שאלה של סטטיסטיקה.
הסיכויים למצוא חד קרן ביערות הכרמל שקולים לסיכויים למצוא בחור נאה וצעיר שהוא בנוסף גם שולט ושלא רק שולט טוב אלא פנוי ובנוסף נמשך לנשים וספציפית נמשך אלייך או לנשים כמוך. או אלטרנטיבית לסיכוי שבראד פיט מסתובב בכלוב ומחפש תמונות של רגליים. לא אפסי אבל עגום. אני חושבת שאתה קצת קיצוני , אם אני צעירה שנראית טוב וסוטה ובדסמית אני לא היחידה ויש כנראה עוד הרבה כמוני בעולם רק מעניין איפה הם מתחבאים לא ברור לי מסכים איתך ממש צעירים עם הסנה של דברים איפה הם הם בשרשור צעירים התפקדו! והספין אוף - צעירים התפקדו שוב! נראה שבשלה העת לשרשור צעירים שנראים טוב התפקדו! ואז יהיה אפשר לפתוח גם את 'אנשים מעל 40 שלא רואים טוב התפקדו'. |
|
|
|
|
לפני שעתיים •
1 ביוני 2026
אמאלה גרמת לי לצחוק בקול!!! והילדים ישנים!!!
לפני שעתיים •
1 ביוני 2026
נסיכה עם כפית זהב(מזוכיסטית) • 1 ביוני 2026
► פרלין כתב/ה: ► yoosi כתב/ה: ► ServiceOnly כתב/ה: ► הלן הדוב כתב/ה: מדוע אין שפע של גברים שולטים, צעירים, חטובים ופנויים? שאלה של סטטיסטיקה.
הסיכויים למצוא חד קרן ביערות הכרמל שקולים לסיכויים למצוא בחור נאה וצעיר שהוא בנוסף גם שולט ושלא רק שולט טוב אלא פנוי ובנוסף נמשך לנשים וספציפית נמשך אלייך או לנשים כמוך. או אלטרנטיבית לסיכוי שבראד פיט מסתובב בכלוב ומחפש תמונות של רגליים. לא אפסי אבל עגום. אני חושבת שאתה קצת קיצוני , אם אני צעירה שנראית טוב וסוטה ובדסמית אני לא היחידה ויש כנראה עוד הרבה כמוני בעולם רק מעניין איפה הם מתחבאים לא ברור לי מסכים איתך ממש צעירים עם הסנה של דברים איפה הם הם בשרשור צעירים התפקדו! והספין אוף - צעירים התפקדו שוב! |
|
|
|
|
לפני שעתיים •
1 ביוני 2026
לפני שעתיים •
1 ביוני 2026
פרלין(נשלטת){ש} • 1 ביוני 2026
► Kitty frank כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: ► פרלין כתב/ה: ► yoosi כתב/ה: ► ServiceOnly כתב/ה: ► הלן הדוב כתב/ה: מדוע אין שפע של גברים שולטים, צעירים, חטובים ופנויים? שאלה של סטטיסטיקה.
הסיכויים למצוא חד קרן ביערות הכרמל שקולים לסיכויים למצוא בחור נאה וצעיר שהוא בנוסף גם שולט ושלא רק שולט טוב אלא פנוי ובנוסף נמשך לנשים וספציפית נמשך אלייך או לנשים כמוך. או אלטרנטיבית לסיכוי שבראד פיט מסתובב בכלוב ומחפש תמונות של רגליים. לא אפסי אבל עגום. אני חושבת שאתה קצת קיצוני , אם אני צעירה שנראית טוב וסוטה ובדסמית אני לא היחידה ויש כנראה עוד הרבה כמוני בעולם רק מעניין איפה הם מתחבאים לא ברור לי מסכים איתך ממש צעירים עם הסנה של דברים איפה הם הם בשרשור צעירים התפקדו! והספין אוף - צעירים התפקדו שוב! נראה שבשלה העת לשרשור צעירים שנראים טוב התפקדו! ואז יהיה אפשר לפתוח גם את 'אנשים מעל 40 שלא רואים טוב התפקדו'. 😂😂😂 |
|
|
|
|
לפני שעתיים •
1 ביוני 2026
לפני שעתיים •
1 ביוני 2026
זאלופון(שולט) • 1 ביוני 2026
► Kitty frank כתב/ה: ► זאלופון כתב/ה: ► פרלין כתב/ה: ► yoosi כתב/ה: ► ServiceOnly כתב/ה: ► הלן הדוב כתב/ה: מדוע אין שפע של גברים שולטים, צעירים, חטובים ופנויים? שאלה של סטטיסטיקה.
הסיכויים למצוא חד קרן ביערות הכרמל שקולים לסיכויים למצוא בחור נאה וצעיר שהוא בנוסף גם שולט ושלא רק שולט טוב אלא פנוי ובנוסף נמשך לנשים וספציפית נמשך אלייך או לנשים כמוך. או אלטרנטיבית לסיכוי שבראד פיט מסתובב בכלוב ומחפש תמונות של רגליים. לא אפסי אבל עגום. אני חושבת שאתה קצת קיצוני , אם אני צעירה שנראית טוב וסוטה ובדסמית אני לא היחידה ויש כנראה עוד הרבה כמוני בעולם רק מעניין איפה הם מתחבאים לא ברור לי מסכים איתך ממש צעירים עם הסנה של דברים איפה הם הם בשרשור צעירים התפקדו! והספין אוף - צעירים התפקדו שוב! נראה שבשלה העת לשרשור צעירים שנראים טוב התפקדו! ואז יהיה אפשר לפתוח גם את 'אנשים מעל 40 שלא רואים טוב התפקדו'. ואף אחד לא יתפקד כי קהל היעד לא יראה את השרשור. |
|
|