|
|
לפני 13 יום •
2 ביוני 2026
לפני 13 יום •
2 ביוני 2026
Master Bruce{©} • 2 ביוני 2026
► סנטוריון כתב/ה: ► Master Bruce כתב/ה: איך גייז עושים הזרעות בלי ביציות? אני באמת מנסה להבין כאילו שאין פה אינספור פוסטים בבלוגים על שולטים שמזריעים נשלטות בפה וכו' לבקרים ... אנחנו לא במרפאת פוריות בתל השומר. אני מתקשה להאמין שזו לא התעקשות סמנטית על מושג שכבר מזמן יש לו משמעות אחרת בקהילת הבדסמ ובסקס בכלל. הזרעה = פליטת זרע בחור מסוים (פה, תחת, כוס). זהו. באמת? בכנות מעולם לא שמעתי על שימוש במילה הזו בשביל לתאר את זה. בכל הפעמים שנתקלתי כאן בשימוש במילה הזרעה הכוונה היתה לפטיש Breeding. |
|
|
|
|
לפני 12 יום •
2 ביוני 2026
לפני 12 יום •
2 ביוני 2026
William Arthur{SilentDevo} • 2 ביוני 2026
► Master Bruce כתב/ה: באמת? בכנות מעולם לא שמעתי על שימוש במילה הזו בשביל לתאר את זה. בכל הפעמים שנתקלתי כאן בשימוש במילה הזרעה הכוונה היתה לפטיש Breeding. גם לגברים מותר לחלום, לא ? |
|
|
|
|
לפני 12 יום •
2 ביוני 2026
לפני 12 יום •
2 ביוני 2026
פישוטו • 2 ביוני 2026
► Master Bruce כתב/ה: אני לא יודע איך לספר לך, אבל אלא אם אתה טראנס, יהיה מאד קשה להזריע אותך... News flash ביחסי ddlg - אין קשר דם בין הדאדי לילדה, והיא גם לא ילדה אלא בגירה שנתנה הסכמה. ביחסי מרות - לעבד יש זכויות אדם רגילות לגמרי, והוא לא באמת מחויב להקשיב לבעלים שלו. ביחסי פט פליי - אין מדובר בכלב אמיתי, שאם כך לדחוף לו פלאג לתחת היה נחשב עבירה על החוק. בכל המקרים האלה מדובר על פנטזיות שאנשים מגשימים פה באופן קבוע. המשותף לכולם? משחק תפקידים בהסכמה בין בגירים, עם קשר רופף למציאות, אך עם תחושת הגשמה מציאותית ביותר בתוך המסגרת הבדסמית. את אותו הגיון אפשר להעביר בכיף לפנטזיית הרבעה, הזרעה או breeding של גבר. השולט יכול להזריע, להרביע ולמלא בזרע תוך כדי שהנשלט מתרגש מכך שהוא יכנס להריון. קצת דמיון לא יזיק, גם לא קבלה של האחר. אז לא, אין פה קשר לטרנסים או טרנסיות. אין פה קשר לביולוגיה. אין פה קשר למדע או לחוקים. יש פה פנטזיה, ואולי הגיע הזמן קצת לכבד פנטזיות (שלא פוגעות בסביבה) באתר הזה. |
|
|
|
|
לפני 12 יום •
2 ביוני 2026
לפני 12 יום •
2 ביוני 2026
פרלין(נשלטת){ש} • 2 ביוני 2026
מסמן מטרות זצ״ל היה משתמש בלהזריע תמיד, בעיקר עם גברים. אני דווקא אוהבת, יש בזה משהו נורא מחפצן, כמו למשל להיות כלבת זרע.
Breeding - בעברית זה להרביע. שזה יותר מקושר באמת לפנטזיות הריון. |
|
|
|
|
לפני 12 יום •
2 ביוני 2026
לפני 12 יום •
2 ביוני 2026
Master Bruce{©} • 2 ביוני 2026
► פרלין כתב/ה: מסמן מטרות זצ״ל היה משתמש בלהזריע תמיד, בעיקר עם גברים. אני דווקא אוהבת, יש בזה משהו נורא מחפצן, כמו למשל להיות כלבת זרע.
Breeding - בעברית זה להרביע. שזה יותר מקושר באמת לפנטזיות הריון. אין לי מושג מי זה "מסמן מטרות". אבל שיהיה. כאמור. אני התייחסתי למה שאני נתקלתי בו והכרתי אבל אני לחלוטין מקבל את זה שאני לא תמיד הכי מעודכן בסלנג זה כמו שפעם חשבתי שפיגינג קשור בכלל לתאנים |
|
|
|
|
לפני 12 יום •
2 ביוני 2026
מסמן מטרות
לפני 12 יום •
2 ביוני 2026
מביט מהצד(נשלט) • 2 ביוני 2026
► פרלין כתב/ה: מסמן מטרות זצ״ל היה משתמש בלהזריע תמיד, בעיקר עם גברים. אני דווקא אוהבת, יש בזה משהו נורא מחפצן, כמו למשל להיות כלבת זרע.
Breeding - בעברית זה להרביע. שזה יותר מקושר באמת לפנטזיות הריון. ת.נ.צ.ב.ה כמה שהוא חסר. |
|
|
|
|
לפני 12 יום •
2 ביוני 2026
לפני 12 יום •
2 ביוני 2026
פישוטו • 2 ביוני 2026
Breeding - בעברית זה להרביע. שזה יותר מקושר באמת לפנטזיות הריון. טכנית, בעברית כן יש הבדל בין המושגים. הרבעה בדרך כלל מתייחסת לעיבור טבעי, שנעשה על ידי יחסי מין רגילים. המילה נזרעה מתייחסת לכל מיני אמצעים מלאכותיים בהם אנחנו משתילים זרע בביצית. שני המושגים לא ממש מבדילים בין אנשים לחיות, למרות שהרבעה בדרך כלל אומרים על בעלי חיים ועל אשה נגיד "נכנסה להריון". בהקשר הפנטזיונרי והבדסמי - אכן משתמשים במושגים האלה לתאר מקרה דומה. שבו גומרים לאובייקט בתוך אחד החורים. |
|
|
|
|
לפני 12 יום •
2 ביוני 2026
לפני 12 יום •
2 ביוני 2026
bondman(נשלט){FLR} • 2 ביוני 2026
Breeding - בעברית זה להרביע. שזה יותר מקושר באמת לפנטזיות הריון. מסמן מטרות. בלוג יאמי. |
|
|
|
|
לפני 12 יום •
2 ביוני 2026
לפני 12 יום •
2 ביוני 2026
אנה לי • 2 ביוני 2026
עזוב אותך מין מוגן
זין על החיים האלו ועל הגיון בריא תחייה כאילו מחלות מין זו רק שמועה |
|
|
|
|
לפני 12 יום •
2 ביוני 2026
לפני 12 יום •
2 ביוני 2026
סנטוריון • 2 ביוני 2026
► אנה לי כתב/ה: עזוב אותך מין מוגן
זין על החיים האלו ועל הגיון בריא תחייה כאילו מחלות מין זו רק שמועה זה שקר של ה-CIA שמנסה להפחית את הילודה במערב. |
|
|