|
|
שלשום •
1 ביוני 2026
שלשום •
1 ביוני 2026
ServiceOnly(מתחלפת) • 1 ביוני 2026
► לביאונת כתב/ה: אשלח לך רשימה עם המלצות/דיס פלוס טלפון וגודל 😆 חחחח 🤣 |
|
|
|
|
שלשום •
2 ביוני 2026
שלשום •
2 ביוני 2026
Smart wolf • 2 ביוני 2026
גברים בקושי שולטים בעצמם
בטח בגיל הזה בטח כאן.. |
|
|
| אד הוק |
אתמול •
2 ביוני 2026
אתמול •
2 ביוני 2026
אד הוק • 2 ביוני 2026
התשובה היא כי קשה למצוא אנשים, נקודה. קשה למצוא אנשים, וקשה למצוא חיבור, וקשה להיפתח ולתת לאנשים לגעת בנו. זה קשה לכולנו, וזה חלק מהקיום האנושי. הפתרון היחיד הוא להמשיך לנסות, אבל באמת לנסות, לא סתם לשבת ולחכות.
וזה רק גורם לנו להעריך יותר את הבנאדם הנכון כשהוא סוף סוף מופיע. |
|
|
|
|
אתמול •
2 ביוני 2026
אתמול •
2 ביוני 2026
William Arthur{SilentDevo} • 2 ביוני 2026
'נראה טוב' - זה לכל היותר 10 אחוז מהאוכלוסיה. במחקרים מסויימים זה אפילו הולך לכיוון 1%. ואצל בררנים ובררניות זה יותר לכיוון ה-1 מ-10000.
'שולט' - רוב הנסיונות להעריך תפוצת בדס'מ מדברים על 1% של אנשים שהם יעני 'באמת בדסמיים'. בגיל שלך- דור שחונך על ברכי הפמיניזם עם היזון חוזר שלילי לכל פעוט שהפגין נטיה לדומיננטיות מול נשים, סביר להניח שרוב 'השולטים' אימנו את עצמם להסתיר את זה היטב. ואת חיה במדינה קטנה מוקפת אויבים שבה מתים ההולכים ראשונה (או לפחות בסיכון גבוה לפציעה). מה נשאר לך? מדעית, את תאלצי להתפשר. או על המראה. או על השליטה. או על הגיל. ומאחר ובגילך לא מתפשרים כל-כך מהר, אז את תתפשרי על הגיל, בעוד 10-15 שנה (-: |
|
|
|
|
אתמול •
2 ביוני 2026
אתמול •
2 ביוני 2026
פרלין(נשלטת){ש} • 2 ביוני 2026
די לרפות את ידיה!
אני אישית הייתי הולכת על שולט שנראה כמו גארט גראהם. כולן ראו כבר off campus? |
|
|
|
|
אתמול •
2 ביוני 2026
אתמול •
2 ביוני 2026
ServiceOnly(מתחלפת) • 2 ביוני 2026
► אד הוק כתב/ה: התשובה היא כי קשה למצוא אנשים, נקודה. קשה למצוא אנשים, וקשה למצוא חיבור, וקשה להיפתח ולתת לאנשים לגעת בנו. זה קשה לכולנו, וזה חלק מהקיום האנושי. הפתרון היחיד הוא להמשיך לנסות, אבל באמת לנסות, לא סתם לשבת ולחכות.
וזה רק גורם לנו להעריך יותר את הבנאדם הנכון כשהוא סוף סוף מופיע. תגובה מהממת אהבתי מסכימה |
|
|
|
|
אתמול •
2 ביוני 2026
אתמול •
2 ביוני 2026
ServiceOnly(מתחלפת) • 2 ביוני 2026
► פרלין כתב/ה: די לרפות את ידיה!
אני אישית הייתי הולכת על שולט שנראה כמו גארט גראהם. כולן ראו כבר off campus? חתיךך מבינה עניין לא ראיתי את הסרט אבל חיפשתי בגוגל |
|
|
|
|
אתמול •
2 ביוני 2026
אתמול •
2 ביוני 2026
הלן הדוב • 2 ביוני 2026
► פרלין כתב/ה: די לרפות את ידיה!
אני אישית הייתי הולכת על שולט שנראה כמו גארט גראהם. כולן ראו כבר off campus? מאחל לה לזכות בלוטו כמו שאני זכיתי חחח. כי הסיכוי באחוזים שאני וזוגתי ניפגש (לא רק שנתאהב) שאף לאפס. אבל היי. 4 שנים עוד מעט. מחכה לשמוע שהגברת מצאה לעצמה גבר. |
|
|
|
|
לפני 21 שעות •
2 ביוני 2026
Re: למה כזה קשה למצוא שולט באיזור הגיל שלי ושנראה טוב
לפני 21 שעות •
2 ביוני 2026
מר בא ולוקח(שולט) • 2 ביוני 2026
מה זה האיזור שלך? 🤔
|
|
|
|
|
לפני 4 שעות •
3 ביוני 2026
לפני 4 שעות •
3 ביוני 2026
devil's baby(נשלטת){רכוש} • 3 ביוני 2026
זה קשה
אני ממש מסכימה אלו שמצאתי שהם לא וונאבי נושקים בדרך כלל ל30 ופחות בתחילת ה20 שלהם (אם את מחפשת בטווח גיל ה20 פלוס) אלו שהייתה לי אינטרקציה שממש הרגשתי שהמוח שלי הופך לפירה בנוכחותם היו מעל גיל 30 איזור ה40 שהרגשתי שהם באמת מצליחים להחזיק אותי בלי לחשוב ישר מהזין כי עשיתי להם קצת טיזינג אבל אני מאמינה שלכל כלל יש יוצא מן הכלל לא חסרים כאלו טובים כאנשים וכשולטים אבל זה דורש זמן וסבלנות כדי לא ליפול על הסחל'ה |
|
|