|
|
לפני 7 שעות •
6 ביוני 2026
מישהו יכול להסביר אחת ולתמיד את עניין הצבעים בכלוב?
לפני 7 שעות •
6 ביוני 2026
SURVE • 6 ביוני 2026
חיכיתי וחיכיתי בכל זאת חוק חמש השניות ...
מישהו יכול להסביר אחת ולתמיד את עניין הצבעים בכלוב? מה זה אומר כשכותבים בפרופיל "לא עונים באדומות"? ולמה זכור לי שיש גם עוד צבעים במשחק הזה? אשמח למדריך קצר לרמזורי הכלוב כדי שלא אמצא את עצמי עובר באדום בלי כוונה. ולפני שמתחילות השמועות לא אני לא בדרך לשלוח הודעה לאף אחת או אחד אני רק מנסה להבין את חוקי התנועה. |
|
|
|
|
לפני 7 שעות •
6 ביוני 2026
לפני 7 שעות •
6 ביוני 2026
Drizztpool(שולט){קושקה שלי} • 6 ביוני 2026
הצבעים מתייחסים לסוג ההודעה.
"הודעות אדומות" נקראות כך כי ההתראה עליהן מופיעה בצבע אדום (האייקון של המעטפה בחלק העליון נצבע באדום). "הודעות סגולות" נקראות כך כי הודעה במערכת הקשר של הכלוב (ההודעות המיידיות שמופיעות כמו "צ'אט" מצד ימין של המסך) כשמקבלים הודעה חדשה הכפתור מקבל רקע סגול. זה הכל, עכשיו את־ה יודע־ת. |
|
|
|
|
לפני 4 שעות •
6 ביוני 2026
לפני 4 שעות •
6 ביוני 2026
SURVE • 6 ביוני 2026
אדומות זה הודעות בצ'אט?
סגולות הודעות רגילות באתר? |
|
|
|
|
לפני 4 שעות •
6 ביוני 2026
לפני 4 שעות •
6 ביוני 2026
Master Bruce{©} • 6 ביוני 2026
► SURVE כתב/ה: אדומות זה הודעות בצ'אט?
סגולות הודעות רגילות באתר? לא. אדומות זה מערכת ההודעות הפרטיות. בשביל להשתמש בהן צריך שלפחות אחד מהצדדים יהיה מנוי. סגולות זה מערכת הודעות נוספות, שהסמל שלה נמצא בצד ימין למטה, שמתנהגת יותר דומה למסנג'ר של פייסבוק, שקל לראות את ההסטוריה של השיחה, לשלוח קבצים, והכל. בשביל זה צריך ששני הצדדים יהיו בעלי מנוי. הנוטיפיקציות שלהן בצבעים שונים. |
|
|
|
|
לפני שעתיים •
6 ביוני 2026
לפני שעתיים •
6 ביוני 2026
Red-Phoenix(מזוכיסטית) • 6 ביוני 2026
את הסגולות אתה לא תצליח לראות כרגע, כי אין לך מנוי. אילו היה לך מנוי, היה מופיע לך סימן בצד ימין של המסך, וכאשר הוא היה הופך סגול - סימן שיש בו הודעה חדשה. ההודעות שם מסודרות כמו התכתבות בווצאפ - בועית דיבור לאחר בועית דיבור.
אדומות - הודעות במערכת הרגילה (אלו שמגיעות עם כותרת ותוכן). מספיק שלאחד הצדדים יש מנוי כדי שיהיה אפשר להתכתב. ויש גם את האפשרות לדבר בצ'אט של האתר, לא צריך מנוי בשביל זה, היסטורית השיחות נעלמת, ואפשר לדבר רק עם מי שמחובר בתוך הצ'אט בזמן שהוא מחובר. לזה לא הומצא שם קוד או צבע. זהב - מי שמנוי, השם שלו צבוע בזהב. אולי תשמע אנשים אומרים "אני כבר לא זהוב" "אתה יכול לכתוב רק למי שזהוב" וכו'.... |
|
|
|
|
לפני שעתיים •
6 ביוני 2026
לפני שעתיים •
6 ביוני 2026
devil's baby(נשלטת){רכוש} • 6 ביוני 2026
► SURVE כתב/ה: אדומות זה הודעות בצ'אט?
סגולות הודעות רגילות באתר? קוקי מתוק אתה מסתבך סגולות זה צט כמו של המסנגר בפייסבוק או אפילו ווצאפ מעפן מאפשר שיח שוטף נראה כמו בועה בצד ימין למטה של המסך כשמקבלת הודעה זה יופיע בסגול רק לבעלי מנוי (שני הצדדים) אדומות מזכירות יותר שליחת מייל ויופיעו באדום מעל הציור של המעטפה בצד שמאל של המסך צריך שלפחות לאחד מהצדדים יהיה מנוי |
|
|