| נמצא בהסתורה(נשלט) |
לפני שלושה שבועות •
13 במאי 2026
לפני שלושה שבועות •
13 במאי 2026
נמצא בהסתורה(נשלט) • 13 במאי 2026
היי,
אז אני נשוי בן 23 נדמה לי נשלט חחח, הקשר שלח עם העולם הזה לפני הרבה שנים ממקומות זרים והעומק של הקשר מגיע לקריאת בלוגים המקסימום שיחות סרק פה ושם עם אנשים, הידע שלי הוא לא גדול אבל הכמיהה לעולם הזה מאד גדולה, אני תמיד הייתי בבעיה של שילוב עם הדת כמו שמישהי כתבה פה במיוחד בתור נשלט זה הרגיש תמיד הפכי לגמרי ממה שנכון ותמיד שנאתי את עצמי בגלל זה הרגשתי לבד ולא ידעתי איך לבטא את עצמי, חשבתי שברגע שאתחתן אצליח לגמרי להעלים כל רצון וקשר לעולם הזה אבל לצערי זה לא עזר ולעיתים גם החמיר, אישתי לא מעוניינת לקשר כלשהו בקטע כזה, אני לא חושב שאני במקום הרבה יותר טוב היום, אבל כן החלטתי ללמוד יותר ולגלות יותר ואולי אפילו בסיכוי של אחד ל למצוא שולטת שאוכל למצוא קשר עמוק איתה כמו שלעיתים כל-כך ייחלתי, אני באמת לא יודע לאן הדרך הזאת תוביל אותי ובטח לא איך אצליח לייצב את זה עם הדת אבל אני החלטתי שאני חייב לקחת צעד כי אחרת תמיד אהיה בכאב סמוי בתוך תוכי... |
|
|
|
|
לפני שלושה שבועות •
13 במאי 2026
לפני שלושה שבועות •
13 במאי 2026
ילד שלך(נשלט) • 13 במאי 2026
דתי ונשוי. היא יודעת שאני עם נטייה לעניין ולא משתפת פעולה, אף פעם לא דיברנו לעומק על זה.
נמצא אצלי בעיקר במחשבות ובפנטזיות, ברור לי שלא יקרה עם זה משהו כנראה לעולם. לאחרונה משתעשע ברעיון להיות בקשר עם מלכה ללא מין כלל, רק שיחות והודעות. זה בטח לא יעבוד אבל כמחשבות זה מעניין. |
|
|
|
|
שלשום •
5 ביוני 2026
שלשום •
5 ביוני 2026
mainx זוג(שולט) • 5 ביוני 2026
|
|
|
|
|
שלשום •
5 ביוני 2026
שלשום •
5 ביוני 2026
devil's baby(נשלטת){רכוש} • 5 ביוני 2026
► theradar כתב/ה: יש קבוצה בטלגרם אבל פעם קודמת שפרסמתי אותה או אנשי קשר להצטרף דרכם נחסמתי. בעיה לדעתי זה בגלל שאי אפשר לפרסם קישורים לאפליקציות אחרות אולי צנסה לשלוח למי שאתה רוצה בפרטי |
|
|
|
|
שלשום •
5 ביוני 2026
אני אשמח להצטרף לשם
שלשום •
5 ביוני 2026
wolfer(נשלט) • 5 ביוני 2026
► theradar כתב/ה: יש קבוצה בטלגרם אבל פעם קודמת שפרסמתי אותה או אנשי קשר להצטרף דרכם נחסמתי. בעיה |
|
|
|
|
שלשום •
5 ביוני 2026
מבין אותך לגמרי
שלשום •
5 ביוני 2026
wolfer(נשלט) • 5 ביוני 2026
► ילד שלך כתב/ה: דתי ונשוי. היא יודעת שאני עם נטייה לעניין ולא משתפת פעולה, אף פעם לא דיברנו לעומק על זה.
נמצא אצלי בעיקר במחשבות ובפנטזיות, ברור לי שלא יקרה עם זה משהו כנראה לעולם. לאחרונה משתעשע ברעיון להיות בקשר עם מלכה ללא מין כלל, רק שיחות והודעות. זה בטח לא יעבוד אבל כמחשבות זה מעניין. |
|
|
|
|
אתמול •
5 ביוני 2026
Re: לא בשמיים היא
אתמול •
5 ביוני 2026
devil's baby(נשלטת){רכוש} • 5 ביוני 2026
► mainx זוג כתב/ה: ► לורד זאב כתב/ה: ► mainx זוג כתב/ה: ► עבד עדין כתב/ה: ציינת באחד השרשורים הקודמים "הילדים גדלו לזה שאמא משרתת את אבא". מסקרן ביותר - זה משהו שדיברתם עליו פעם מול הילדים? איך זה מתבטא בחיי יומיום בבית? אני מאמין גדול בדוגמה אישית. לא דברנו על זה, זה פשוט אורח חיים. אמא דואגת שאבא יקבל ראשון את החתיכה הכי שווא בשולחן שבת, אמא דואגת למזוג לאבא יין לפני שהוא שן לב שנגמר בכוס, מכינה לו קפה של הבוקר. אלה הדברים הקטנים שהם השגרה. איך זה עובד?) אף אחד מי הילדים לא אקח לעצמו אוכל לפני שהצלחת של אבא מלאה במה שבקש. אף אחד לא יישב ליד השולחן עד שאבא מגיע ומרשה לשבת. ושוב, אף אחד לא דבר על זה מעולם, פשוט ככה נהוג אצלנו במשפחה אני גם מאוד סקרן לשמוע עוד על הדינמקה שלכם, גם בינכם וגם בתא המשפחתי כשקראתי "הילדים גדלו לזה שאמא משרתת את אבא" חשבתי/דמיינתי שהכוונה בהקשר בדסמי/מיני, שיש להם מודעות והבנה גדולה של הקשר הבדסמי, ומגיל יחסית קטן מה שתיארת נשמע לי דומה למה שקיים בהרבה בתים, למרות שאכן מהתיאור נשמע שצלכם זה ברמה יותר גבוה/קיצונית מהרגיל כתבת שאשתך נשלטת מקולרת, האם היא מסתובבת עם קולר פיזי בשגרה (תמיד/בבית לצד המשפחה/עם הילדים)? האם מישהו מהסיבבה שלכם מחוץ לעולם הבדסמי מודע לפאן הזה של הקשר הזה ברמה הזאת? אני מאוד אשמח להתכתב איתכם עוד על זה, אז אם תוכלי לפנות אליי אני אודה לכם על זה ממש כמובן שמדובר בשליטה מנטאלית מול הילדים ללא שום מרכיב מיני. הרי שפיות זה הבסיס חחח. האמנם אנחנו מנהלים בית רגיל לחלוטין עם חלוקת משימות בינינו אבל יש דברים שהיא עושה בהדגשת שירות יתרה כמו הגשת אוכל, אף פעם לא עוברת בדלת לפני וכד'. מצד שני שפחתי זוכה לגישה מכבדת מול הילדים, מה שלא מבטל את עצם השליטה אם לא להפך-מחזק אותה. היא כן פונה אלי "אדוני" לידם. לשאלתך- היא כל הזמן עם קולר שהקולר שלה זאת שרשרת עבה צמודה לצוואר . כמה פעמים שאלו אותה בעבודה למה השרשרת כל כך צמודה שהיא דומה יותר לקולר מאשר לתכשית - כי ככה אדוני אוהב. מחוץ לקהילה החברים הקרובים מכירים את טיב היחסים בינינו- אנחנו לא מפרסמים אבל גם לא מסתירים כל כך. זו בייסיקלי הדינמיקה בקשר שאני חולמת עליה ביום שאתחתן מושלם! תודה על השיתוף🫶 |
|
|
|
|
אתמול •
5 ביוני 2026
אתמול •
5 ביוני 2026
bondman(נשלט){FLR} • 5 ביוני 2026
אני דתל״ש.
אני חושב שנתקלתי במגזר בהרבה יותר זוגות בהן יש בתוך המשפחה שליטה נשית מובהקת של אישה חזקה מול גבר חסר אונים, מאשר גבר שולט כפי שצויין כאן. ( שזאת אגב זוגיות מקסימה בעיני ) אפילו יש לזה שם ״בַּלַעְבּוּסְטֶה״. |
|
|
|
|
אתמול •
5 ביוני 2026
Re: לא בשמיים היא
אתמול •
5 ביוני 2026
mainx זוג(שולט) • 5 ביוני 2026
► devil's baby כתב/ה: ► mainx זוג כתב/ה: ► לורד זאב כתב/ה: ► mainx זוג כתב/ה: ► עבד עדין כתב/ה: ציינת באחד השרשורים הקודמים "הילדים גדלו לזה שאמא משרתת את אבא". מסקרן ביותר - זה משהו שדיברתם עליו פעם מול הילדים? איך זה מתבטא בחיי יומיום בבית? אני מאמין גדול בדוגמה אישית. לא דברנו על זה, זה פשוט אורח חיים. אמא דואגת שאבא יקבל ראשון את החתיכה הכי שווא בשולחן שבת, אמא דואגת למזוג לאבא יין לפני שהוא שן לב שנגמר בכוס, מכינה לו קפה של הבוקר. אלה הדברים הקטנים שהם השגרה. איך זה עובד?) אף אחד מי הילדים לא אקח לעצמו אוכל לפני שהצלחת של אבא מלאה במה שבקש. אף אחד לא יישב ליד השולחן עד שאבא מגיע ומרשה לשבת. ושוב, אף אחד לא דבר על זה מעולם, פשוט ככה נהוג אצלנו במשפחה אני גם מאוד סקרן לשמוע עוד על הדינמקה שלכם, גם בינכם וגם בתא המשפחתי כשקראתי "הילדים גדלו לזה שאמא משרתת את אבא" חשבתי/דמיינתי שהכוונה בהקשר בדסמי/מיני, שיש להם מודעות והבנה גדולה של הקשר הבדסמי, ומגיל יחסית קטן מה שתיארת נשמע לי דומה למה שקיים בהרבה בתים, למרות שאכן מהתיאור נשמע שצלכם זה ברמה יותר גבוה/קיצונית מהרגיל כתבת שאשתך נשלטת מקולרת, האם היא מסתובבת עם קולר פיזי בשגרה (תמיד/בבית לצד המשפחה/עם הילדים)? האם מישהו מהסיבבה שלכם מחוץ לעולם הבדסמי מודע לפאן הזה של הקשר הזה ברמה הזאת? אני מאוד אשמח להתכתב איתכם עוד על זה, אז אם תוכלי לפנות אליי אני אודה לכם על זה ממש כמובן שמדובר בשליטה מנטאלית מול הילדים ללא שום מרכיב מיני. הרי שפיות זה הבסיס חחח. האמנם אנחנו מנהלים בית רגיל לחלוטין עם חלוקת משימות בינינו אבל יש דברים שהיא עושה בהדגשת שירות יתרה כמו הגשת אוכל, אף פעם לא עוברת בדלת לפני וכד'. מצד שני שפחתי זוכה לגישה מכבדת מול הילדים, מה שלא מבטל את עצם השליטה אם לא להפך-מחזק אותה. היא כן פונה אלי "אדוני" לידם. לשאלתך- היא כל הזמן עם קולר שהקולר שלה זאת שרשרת עבה צמודה לצוואר . כמה פעמים שאלו אותה בעבודה למה השרשרת כל כך צמודה שהיא דומה יותר לקולר מאשר לתכשית - כי ככה אדוני אוהב. מחוץ לקהילה החברים הקרובים מכירים את טיב היחסים בינינו- אנחנו לא מפרסמים אבל גם לא מסתירים כל כך. זו בייסיקלי הדינמיקה בקשר שאני חולמת עליה ביום שאתחתן מושלם! תודה על השיתוף🫶 אנחנו מאחלים לך שתמצאי את הכי מתאים לך והזוגיות שלך תיהי זוגיות מושלמת. זה באמת כייף שאפשר לדבר על הכל תרתי משמע בין בני הזוג, אין דבר שהוא טאבו לדיון, פשוט כייף |
|
|
|
|
לפני שעתיים •
6 ביוני 2026
לפני שעתיים •
6 ביוני 2026
RANDD(קינקי) • 6 ביוני 2026
מבדר אותי שהשרשור הזה עדיין פעיל אחרי שנתיים (ועוד מפרופיל ישן שלי )
|
|
|