|
|
לפני 10 ימים •
10 ביוני 2026
לפני 10 ימים •
10 ביוני 2026
masoul • 10 ביוני 2026
► Master Bruce כתב/ה: ► שליו קרני כתב/ה: תודה הפנמתי.... ספוילר: הוא לא הפנים. לא נורא. את מה שאני כתבתי לו בהודעתי הראשונה בשרשור הוא הפנים ויישם בצורה מושלמת. קרא את הודעתי הראשונה, ואז כנס לפרופיל שלו ותראה ביצוע מושלם. לא מגיע לו מילה טובה על ביצוע מושלם? |
|
|
|
|
לפני 10 ימים •
10 ביוני 2026
לפני 10 ימים •
10 ביוני 2026
Master Bruce{©} • 10 ביוני 2026
► masoul כתב/ה: ► Master Bruce כתב/ה: ► שליו קרני כתב/ה: תודה הפנמתי.... ספוילר: הוא לא הפנים. לא נורא. את מה שאני כתבתי לו בהודעתי הראשונה בשרשור הוא הפנים ויישם בצורה מושלמת. קרא את הודעתי הראשונה, ואז כנס לפרופיל שלו ותראה ביצוע מושלם. לא מגיע לו מילה טובה על ביצוע מושלם? הוא הרס את זה כשהוא כתב 2 מילים נוספות בפורום, שזה בדיוק מה שאמרת לו לא לעשות. אז אפילו את זה הוא לא באמת הפנים. |
|
|
|
|
לפני 10 ימים •
10 ביוני 2026
לפני 10 ימים •
10 ביוני 2026
Fuck You • 10 ביוני 2026
שליו החלטנו כולנו ביחד לעדכן לך את הפרופיל ולעזור במציאת הקשר המושלם 😎
|
|
|
|
|
לפני 10 ימים •
10 ביוני 2026
לפני 10 ימים •
10 ביוני 2026
masoul • 10 ביוני 2026
► Master Bruce כתב/ה: ► masoul כתב/ה: ► Master Bruce כתב/ה: ► שליו קרני כתב/ה: תודה הפנמתי.... ספוילר: הוא לא הפנים. לא נורא. את מה שאני כתבתי לו בהודעתי הראשונה בשרשור הוא הפנים ויישם בצורה מושלמת. קרא את הודעתי הראשונה, ואז כנס לפרופיל שלו ותראה ביצוע מושלם. לא מגיע לו מילה טובה על ביצוע מושלם? הוא הרס את זה כשהוא כתב 2 מילים נוספות בפורום, שזה בדיוק מה שאמרת לו לא לעשות. אז אפילו את זה הוא לא באמת הפנים. אתה עכשיו סתם קשוח יותר מידי איתו. הוא היה צריך לעדכן שהוא הפנים. עשה את זה שוב רק בשתי מילים, לא ביצוע מרשים? קצת תפרגן קצת תעודד קצת תתמוך, למה רק ביקורת כל הזמן, תן לו גם מילה טובה על הביצוע. סך הכל חוץ מתודה מנומסת הוא הגיב במילה אחת וכמה נקודות, זה ביצוע טוב, גם אם לא מושלם בעיניך זה ביצוע טוב. אני מחזק את ידיו ומצפה לשמונה שנים השקטות אך נחושות הבאות. |
|
|
|
|
לפני 10 ימים •
10 ביוני 2026
לפני 10 ימים •
10 ביוני 2026
masoul • 10 ביוני 2026
► Fuck You כתב/ה: שליו החלטנו כולנו ביחד לעדכן לך את הפרופיל ולעזור במציאת הקשר המושלם 😎 נההה, את לא נשמעת נחושה, אם את לא נחושה זה לא בשבילו. חוץ מזה, הוא כבר הפנים, למה להפריע למה להתערב. |
|
|
|
|
לפני 10 ימים •
10 ביוני 2026
לפני 10 ימים •
10 ביוני 2026
Fuck You • 10 ביוני 2026
► masoul כתב/ה: ► Fuck You כתב/ה: שליו החלטנו כולנו ביחד לעדכן לך את הפרופיל ולעזור במציאת הקשר המושלם 😎 נההה, את לא נשמעת נחושה, אם את לא נחושה זה לא בשבילו. חוץ מזה, הוא כבר הפנים, למה להפריע למה להתערב. למההההההה לא נחושה? אני דווקא ממש טובה בזה. יכולה לענות בעוד 8 שנים…. אז תזלזל בכישרון שלי ושל שליו. קנאה עושה קמטים 😉 |
|
|
|
|
לפני 10 ימים •
10 ביוני 2026
לפני 10 ימים •
10 ביוני 2026
masoul • 10 ביוני 2026
► Fuck You כתב/ה: ► masoul כתב/ה: ► Fuck You כתב/ה: שליו החלטנו כולנו ביחד לעדכן לך את הפרופיל ולעזור במציאת הקשר המושלם 😎 נההה, את לא נשמעת נחושה, אם את לא נחושה זה לא בשבילו. חוץ מזה, הוא כבר הפנים, למה להפריע למה להתערב. למההההההה לא נחושה? אני דווקא ממש טובה בזה. יכולה לענות בעוד 8 שנים…. אז תזלזל בכישרון שלי ושל שליו. קנאה עושה קמטים 😉 אני מצטער, אני לא קורא נחישות בתגובות שלך. ופאק יו, בגילי כבר לא מפחדים מקמטים (: בכל מקרה, רשמתי לי ביומן לתזכר אותך בעוד 8 שנים. |
|
|
|
|
לפני 10 ימים •
10 ביוני 2026
לפני 10 ימים •
10 ביוני 2026
Fuck You • 10 ביוני 2026
► masoul כתב/ה: ► Fuck You כתב/ה: ► masoul כתב/ה: ► Fuck You כתב/ה: שליו החלטנו כולנו ביחד לעדכן לך את הפרופיל ולעזור במציאת הקשר המושלם 😎 נההה, את לא נשמעת נחושה, אם את לא נחושה זה לא בשבילו. חוץ מזה, הוא כבר הפנים, למה להפריע למה להתערב. למההההההה לא נחושה? אני דווקא ממש טובה בזה. יכולה לענות בעוד 8 שנים…. אז תזלזל בכישרון שלי ושל שליו. קנאה עושה קמטים 😉 אני מצטער, אני לא קורא נחישות בתגובות שלך. ופאק יו, בגילי כבר לא מפחדים מקמטים (: בכל מקרה, רשמתי לי ביומן לתזכר אותך בעוד 8 שנים. אינני יודעת את גילך ובכל זאת נשמע שיש איזה סקפטיות לגבי הנחישות שלי ולכן , אז תתזכר אותי, שאני אתזכר אותך (בכל זאת בגילך כבר לא זוכרים) שתתזכר אותי בעוד 8 שנים… אלא אם כן נשאר רק עוד יום שני אחד לחיות 💀🤣 |
|
|
|
|
לפני 10 ימים •
10 ביוני 2026
לפני 10 ימים •
10 ביוני 2026
Master Bruce{©} • 10 ביוני 2026
כולם מדברים על נחישות, אף אחד לא מדבר על סקרנות.
או כדברי המשורר "כולם מדברים על שרון, אף אחד לא מדבר על פרס" |
|
|
|
|
לפני 10 ימים •
10 ביוני 2026
לפני 10 ימים •
10 ביוני 2026
Fuck You • 10 ביוני 2026
► Master Bruce כתב/ה: כולם מדברים על נחישות, אף אחד לא מדבר על סקרנות.
או כדברי המשורר "כולם מדברים על שרון, אף אחד לא מדבר על פרס" סך הכל רוצים לעזור לשליו למצוא את החצי השני שלו 😌 |
|
|