סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

מעשה טוב שאף אחד לא ראה

Fuck You Fuck You
שלשום • 10 ביוני 2026

Re: מעשה טוב שאף אחד לא ראה

Fuck You • 10 ביוני 2026
Live With Passion כתב/ה:
Fuck You כתב/ה:
היום, אם צילמת משהו- אז זה לא קרה ולא קיים.
תספרו לי על משהו שעשיתם , מעשה ממש טוב, עזרתם למישהו אי כל דבר אחר- שאף אחד לא ראה אבל אתם גאים בעצמכם בעקבות זה.
אני אתחיל, הצלתי גבר שנדקר בבטן ודימם בבית שלו, ואני איכשהו שמעתי אותו מהמרפסת שלי וקראתי לעזרה, רק לא ידעתי בדיוק באיזה בניין הוא ובאיזו דירה, אז ב 3 לפנות בוקר הלכתי לחפש אותו ולבסוף מצאתי. המשטרה אמרה לי, שאם הם היו מגיעים בעוד שעה-הוא היה מדמם למות.
כשיש מעשים טובים ואנשים טובים-זה מחזיר לי את האמונה באנושות וממש עושה לי טוב בלב.
אשמח לקרוא על המעשים או מקרים שקרו לכם.
נ.ב. נכון זה לא קשור לבדס״מ, אז למי שזה מפריע-נא לדלג ♥️

הוא היה בהכרה?
למה הוא לא קרא לעזרה?
מי פתח לך את הדלת של הדירה שלו?

הוא היה מעורפל מאוד. השכנים פשוט התעלמו. אף אחד לא פתח לי את הדלת, שמעתי אותו דרך הדלת וכך הבנתי שזו הדירה, המשטרה נכנסה איתי ביחד
Live With Passion Live With Passion
שלשום • 10 ביוני 2026

Re: מעשה טוב שאף אחד לא ראה

Live With Passion • 10 ביוני 2026
Fuck You כתב/ה:
Live With Passion כתב/ה:
Fuck You כתב/ה:
היום, אם צילמת משהו- אז זה לא קרה ולא קיים.
תספרו לי על משהו שעשיתם , מעשה ממש טוב, עזרתם למישהו אי כל דבר אחר- שאף אחד לא ראה אבל אתם גאים בעצמכם בעקבות זה.
אני אתחיל, הצלתי גבר שנדקר בבטן ודימם בבית שלו, ואני איכשהו שמעתי אותו מהמרפסת שלי וקראתי לעזרה, רק לא ידעתי בדיוק באיזה בניין הוא ובאיזו דירה, אז ב 3 לפנות בוקר הלכתי לחפש אותו ולבסוף מצאתי. המשטרה אמרה לי, שאם הם היו מגיעים בעוד שעה-הוא היה מדמם למות.
כשיש מעשים טובים ואנשים טובים-זה מחזיר לי את האמונה באנושות וממש עושה לי טוב בלב.
אשמח לקרוא על המעשים או מקרים שקרו לכם.
נ.ב. נכון זה לא קשור לבדס״מ, אז למי שזה מפריע-נא לדלג ♥️

הוא היה בהכרה?
למה הוא לא קרא לעזרה?
מי פתח לך את הדלת של הדירה שלו?

הוא היה מעורפל מאוד. השכנים פשוט התעלמו. אף אחד לא פתח לי את הדלת, שמעתי אותו דרך הדלת וכך הבנתי שזו הדירה, המשטרה נכנסה איתי ביחד

כל הכבוד על התושייה וההתעקשות!
עומק של שליטה עומק של שליטה​{שולטת}
אתמול • 11 ביוני 2026
איזה יופי של שירשור( אני תמיד בעד מעשים טובים)
הדבר שהכי עשה אותי אמא גאה
זה שהבת שלי הכינה כריך, פירות, מים קרים …ונתנה למנקה הרחוב מבלי שביקש!!!
וזו גאווה לי) להיות רגיש לאחר!

עכשיו אני יכולה למות בשקט😜
Law and Disorder Law and Disorder​(שולטת)
אתמול • 11 ביוני 2026
Law and Disorder​(שולטת) • 11 ביוני 2026
יש שני מעשים טובים שאני מתגאה בהם:
הראשון, כל חודש אני תורמת סכום כסף לאימוץ וירטואלי של בעל חיים עם מוגבלות (ומתוק במיוחד) בחוות החופש.
השני, דווקא קרה במסגרת העבודה: במשרד הקודם שעבדתי בו, שוחחתי עם מישהי שלמעשה הייתה אמורה לשלם כסף ללקוח שלי. מעולם לא נפגשנו, רק שוחחנו בטלפון על לקוחות ותשלומים. מפה לשם הגענו לדבר על הילדים: אני סיפרתי לה על ההתמודדות עם הורות לילד מיוחד. היא שיתפה בקשיים ובתהיות שיש לה עם הבן שלה. נתתי לה את הטלפון של הפסיכולוגית שאיבחנה אותנו ובאמת שעשיתי הכל כדי להבהיר לה: 1. אם האבחנה כמו שלנו, זה הכי הגיוני לבכות… אבל זה ממש לא סוף העולם. 2. ברגע שמאבחנים, אפשר לדעת איך לטפל ואיך לממש זכויות. ודאות זה החיים. 3. היום כבר יש הרבה יותר מודעות לנוירודייברסיטי.