שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

פנטזיית אונס

פריאפוס​(קינקי)
לפני חודש • 15 ביוני 2026
פריאפוס​(קינקי) • 15 ביוני 2026
פנטזיית אונס זה פרדוקס
כי אם אתה מפנטז על זה, אז אתה רוצה את זה ואם אתה רוצה אז זה לא אונס.
VirginForever
VirginForever • 15 ביוני 2026
פריאפוס כתב/ה:
פנטזיית אונס זה פרדוקס

אפשר להגיד את זה באופן כללי על כל עניין השליטה כאן. הרוב כאן בקטע של ריגוש מיני ולא באמת רוצים להיות "נשלטים". כמו עבדים שהיו פעם..זה נשלט אמיתי!

אבל אם כבר פנטזיות, אני פינטזתי לא מעט פעמים שגבר אונס אותי, או לפעמים מספר גברים. תאכלס, אני לא יודע אם כזה אכפת לי שיאנסו אותי על אמת כל עוד אני יוצא בחיים ובלי פציעות יותר מדי חמורות, שיטחנו לי את חור התחת כמה שבא להם.
פריאפוס​(קינקי)
VirginForever כתב/ה:
פריאפוס כתב/ה:
פנטזיית אונס זה פרדוקס

אפשר להגיד את זה באופן כללי על כל עניין השליטה כאן. הרוב כאן בקטע של ריגוש מיני ולא באמת רוצים להיות "נשלטים". כמו עבדים שהיו פעם..זה נשלט אמיתי!

אבל אם כבר פנטזיות, אני פינטזתי לא מעט פעמים שגבר אונס אותי, או לפעמים מספר גברים. תאכלס, אני לא יודע אם כזה אכפת לי שיאנסו אותי על אמת כל עוד אני יוצא בחיים ובלי פציעות יותר מדי חמורות, שיטחנו לי את חור התחת כמה שבא להם.

לא חושב שאפשר לומר את זה על יחסי שליטה,
יש פה באתר לא מעט אנשים שנכנסים לזה עמוק ומתמסרים על מלא.

אני חושב שאתה רוצה שזרים יזיינו אותך בלי לשאול.
כי אתה רוצה את זה אז אונס זה לא.
ילדת קסם​(מזוכיסטית)​{spankindan}
VirginForever כתב/ה:
פריאפוס כתב/ה:
פנטזיית אונס זה פרדוקס

תאכלס, אני לא יודע אם כזה אכפת לי שיאנסו אותי על אמת כל עוד אני יוצא בחיים ובלי פציעות יותר מדי חמורות, שיטחנו לי את חור התחת כמה שבא להם.

הלוואי עליי קור הרוח שלך והגישה שלך כשאנסו אותי ''על אמת'''......... ויצאתי בחיים ובלי פציעות ''יותר מדי חמורות''.....
הלוואי שלא תצטרך לבחון את התיאוריה שלך לעולם.

וואו הלכתי לצרוח לתוך כרית.
devil's baby​(נשלטת)​{רכוש}
VirginForever כתב/ה:
פריאפוס כתב/ה:
פנטזיית אונס זה פרדוקס

אתה לא רוצה אונס
סתם סקס אגרסיבי
Kitty frank
Kitty frank • 15 ביוני 2026
כל הקטע של פנטזיות זה הפרדוקס. הדמיון והחשקים שלנו הם לא מסדר לוגי. להגיד שאם אתה מפנטז על אונס זה לא אונס, מפספס את מהות הפנטזיה.לא רק בקטע המיני.

אנשים מפנטזים על אוטופיות, למרות שבעולם כזה בני אדם היו הופכים מהר מאוד למושחתים. ובכל זאת, טוב לדמיין למה אנחנו שואפים. אנשים מפנטזים על סוסים שעפים, על לדבר עם עצמינו כשהיינו ילדים, על חזרה בזמן, על מפגש עם חייזרים, על קסמים. ככה אנחנו מגלים ומשוחחים עם נימי נפשנו.

לגבי פרדוקסים, גם מאלו יש לנו לא מעט בעולם. וכל הפילוסופים של השפה נאבקים בהם, לפחות אלו שחיפשו שפה כמו מתמטית. אבל מה לעשות שאפשר להגיד דברים הפוכים לגמרי. כנראה שלא ככה שפה עובדת. בשירה זה עובד, בספרות, בחלומות.

לגבי פנטזיית אונס באופן ספציפי יש מלא פירושים. האהוב עלי זה שזו הדרך שלנו להתמודד עם הבושה שבלרצות מיניות, לרצות מישהו אחר. אז אנחנו מפנטזים שפשוט לוקחים, ואז הבושה שבלרצות נעלמת. אבל כל פירוש יש בו חן. העניין זה לא לחשוב שפנטייה על אונס אומרת שאת באמת רוצה להיאנס, או לאנוס לצורך העניין. שניהם מחרבים את הנפש. רק להקשיב לפנטזיה ולראות מה היא מלמדת אותנו, ולא לתת לה להיות תוכנית פעולה. ככה אנחנו נחמדים גם לעצמו וגם לזולת.
פריאפוס​(קינקי)
Kitty frank כתב/ה:
כל הקטע של פנטזיות זה הפרדוקס. הדמיון והחשקים שלנו הם לא מסדר לוגי. להגיד שאם אתה מפנטז על אונס זה לא אונס, מפספס את מהות הפנטזיה.לא רק בקטע המיני.

אנשים מפנטזים על אוטופיות, למרות שבעולם כזה בני אדם היו הופכים מהר מאוד למושחתים. ובכל זאת, טוב לדמיין למה אנחנו שואפים. אנשים מפנטזים על סוסים שעפים, על לדבר עם עצמינו כשהיינו ילדים, על חזרה בזמן, על מפגש עם חייזרים, על קסמים. ככה אנחנו מגלים ומשוחחים עם נימי נפשנו.

לגבי פרדוקסים, גם מאלו יש לנו לא מעט בעולם. וכל הפילוסופים של השפה נאבקים בהם, לפחות אלו שחיפשו שפה כמו מתמטית. אבל מה לעשות שאפשר להגיד דברים הפוכים לגמרי. כנראה שלא ככה שפה עובדת. בשירה זה עובד, בספרות, בחלומות.

לגבי פנטזיית אונס באופן ספציפי יש מלא פירושים. האהוב עלי זה שזו הדרך שלנו להתמודד עם הבושה שבלרצות מיניות, לרצות מישהו אחר. אז אנחנו מפנטזים שפשוט לוקחים, ואז הבושה שבלרצות נעלמת. אבל כל פירוש יש בו חן. העניין זה לא לחשוב שפנטייה על אונס אומרת שאת באמת רוצה להיאנס, או לאנוס לצורך העניין. שניהם מחרבים את הנפש. רק להקשיב לפנטזיה ולראות מה היא מלמדת אותנו, ולא לתת לה להיות תוכנית פעולה. ככה אנחנו נחמדים גם לעצמו וגם לזולת.

אני מסכים חלקית עם מה שאת אומרת,
לא כי אני חושב שאת מה שאת אומרת זה נכון חלקית, יותר בכיוון שאני חושב שמה שאת אומרת זה חלק מהנכון.
אני מסכים לחלוטין שלא כל פנטזיה היא ראויה או מוסרית למימוש אני אפילו טוען שיש פנטזיות שהכי טוב להנות מהן רק בראש.
ואני מסכים שפרדוקסים הם חלק אינטגרלי מהקיום האנושי.

האמירה שלי נכונה בפריזמה לוגית של הגדרות מילוניות,
ואני באמת חושב שפנטזיית אונס כפי שVF מתאר אותה היא לא אונס כי הוא רוצה את זה יותר מדי.
אבל כל מקרה לגופו ואצל כל אחד הפנטזיות יושבות אחרת ומה שנכון לגבי פנטזיה של מישהו אחד לא נכון לאותה פנטזיה אצל מישהו אחר.

אני אישית אוהב את "הפירוש" שהפנטזיה הזאת נובעת מיצר לביטול העצמי ודריסת אגו.
איפשהו זה נחמד שלכל פנטזיה יש פנים רבות.
Tremble​(קינקית)
Tremble​(קינקית) • 15 ביוני 2026
אני חושבת שכל העולם הזה הוא התמודדות עם רגעים שהיו יכולים להיות מבעיתים אם הם לא היו בתוך מסגרת של אמון, של שליטה בחוסר השליטה.
לקבל מכות, להיענש, להיות אלימה, לנצל, לפחד, להיות מושפל, ועוד הרבה מקומות שרק בתוך המשחק הזה אפשר לגעת בהם ואפילו להנות מהם.
ויש פה גם ריפוי, בסנריו הזה נעים לך, הדברים שהיו אמורים להכאיב דווקא נעימים כאן.
זה כמו חלום, שום דבר רע לא יכול לקרות ובמילת ביטחון אחת אפשר לצאת ממנו.
VirginForever
לפני חודש • 16 ביוני 2026
VirginForever • 16 ביוני 2026
devil's baby כתב/ה:
VirginForever כתב/ה:
פריאפוס כתב/ה:
פנטזיית אונס זה פרדוקס

אתה לא רוצה אונס
סתם סקס אגרסיבי
לא..אונס. התכוונתי לזה. שיכריחו אותי ואני אבכה ואפחד והכל.