לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

פנטזיית אונס

פישוטו פישוטו
לפני שבועיים • 16 ביוני 2026
פישוטו • 16 ביוני 2026
VirginForever כתב/ה:
devil's baby כתב/ה:
VirginForever כתב/ה:
פריאפוס כתב/ה:
פנטזיית אונס זה פרדוקס
כי אם אתה מפנטז על זה, אז אתה רוצה את זה ואם אתה רוצה אז זה לא אונס.

אפשר להגיד את זה באופן כללי על כל עניין השליטה כאן. הרוב כאן בקטע של ריגוש מיני ולא באמת רוצים להיות "נשלטים". כמו עבדים שהיו פעם..זה נשלט אמיתי!

אבל אם כבר פנטזיות, אני פינטזתי לא מעט פעמים שגבר אונס אותי, או לפעמים מספר גברים. תאכלס, אני לא יודע אם כזה אכפת לי שיאנסו אותי על אמת כל עוד אני יוצא בחיים ובלי פציעות יותר מדי חמורות, שיטחנו לי את חור התחת כמה שבא להם.

אתה לא רוצה אונס
סתם סקס אגרסיבי
לא..אונס. התכוונתי לזה. שיכריחו אותי ואני אבכה ואפחד והכל.

כתבת אונס. וגם הגדלת ואמרת שלא אכפת לך לעבור אונס אמיתי.
שזה קודם כל סופר לא רגיש לסביבה ולנשים פה שמשתפות על פגיעות מיניות אמיתיות. זה מראה על המון בורות בנושא.
ודבר שני זה מראה לי על חוסר הערכה שלך כלפי עצמך. אם אתה באמת חושב שלא אכפת לך שיאנסו אותך זה ממש עצוב לי לשמוע. תמצא גבר או כמה או איזה אדם שאתה רוצה ומעריך ותגשימו פנטזיות ביחד בבטחה ובצורה שתעלה לך את המצב רוח והבטחון העצמי.

אני לא שולל פה את כל הקינק כמכלול. אבל אני יודע (מנסיון אישי) שהמון פעמים הפנטזיות האלה מגיעות ממקום של חוסר קבלה עצמי. שאנחנו צריכים גורם חיצוני שיגרום לנו לעשות מה שאנחנו רוצים במעמקיי ליבנו.
אבל בפנטזיה הדמות הזאת משרתת אותך ויש האפי אנדינג. במציאות מסיימים חבולים מבפנים ומבחוץ.
שמרו על עצמכם, תעשו עבודה עצמית, קבלו את עצמכם. זה אולי יוריד מהפאתוס של כמה פנטזיות, אבל אתם תראו שהן יתחילו להתגשם בקצב מסחרר.
אולי לא כמו ההצגה שראינו בראש שלנו, אולי בעצימות נמוכה יותר. אבל זה יהיה הרבה יותר בטוח ובריא.
יולי Yuli יולי Yuli​(לא בעסק)​{טדי}
כן - זה בדיוק הקטע - להרגיש פחד וסכנה וחוסר אונים, ובו זמנית להיות מוגנת ולא באמת בסכנה.
הפרדוקס הוא לא באג אלא פיצ'ר. זה מושך *בגלל* שזה פרדוקס.
פישוטו כתב/ה:
VirginForever כתב/ה:
devil's baby כתב/ה:
VirginForever כתב/ה:
פריאפוס כתב/ה:
פנטזיית אונס זה פרדוקס

אפשר להגיד את זה באופן כללי על כל עניין השליטה כאן. הרוב כאן בקטע של ריגוש מיני ולא באמת רוצים להיות "נשלטים". כמו עבדים שהיו פעם..זה נשלט אמיתי!

אבל אם כבר פנטזיות, אני פינטזתי לא מעט פעמים שגבר אונס אותי, או לפעמים מספר גברים. תאכלס, אני לא יודע אם כזה אכפת לי שיאנסו אותי על אמת כל עוד אני יוצא בחיים ובלי פציעות יותר מדי חמורות, שיטחנו לי את חור התחת כמה שבא להם.

אתה לא רוצה אונס
סתם סקס אגרסיבי

שזה קודם כל סופר לא רגיש לסביבה ולנשים פה שמשתפות על פגיעות מיניות אמיתיות. זה מראה על המון בורות בנושא.
ודבר שני זה מראה לי על חוסר הערכה שלך כלפי עצמך. אם אתה באמת חושב שלא אכפת לך שיאנסו אותך זה ממש עצוב לי לשמוע. תמצא גבר או כמה או איזה אדם שאתה רוצה ומעריך ותגשימו פנטזיות ביחד בבטחה ובצורה שתעלה לך את המצב רוח והבטחון העצמי.

אני לא שולל פה את כל הקינק כמכלול. אבל אני יודע (מנסיון אישי) שהמון פעמים הפנטזיות האלה מגיעות ממקום של חוסר קבלה עצמי. שאנחנו צריכים גורם חיצוני שיגרום לנו לעשות מה שאנחנו רוצים במעמקיי ליבנו.
אבל בפנטזיה הדמות הזאת משרתת אותך ויש האפי אנדינג. במציאות מסיימים חבולים מבפנים ומבחוץ.
שמרו על עצמכם, תעשו עבודה עצמית, קבלו את עצמכם. זה אולי יוריד מהפאתוס של כמה פנטזיות, אבל אתם תראו שהן יתחילו להתגשם בקצב מסחרר.
אולי לא כמו ההצגה שראינו בראש שלנו, אולי בעצימות נמוכה יותר. אבל זה יהיה הרבה יותר בטוח ובריא.

למיטב הבנתי הדרך היחידה לממש פנטזיית אונס כך שתהיה חוויה חיובית ולא אסון מחריד,
היא עם אדם שמכירים וסומכים עליו ובוצע איתו תיאום ציפיות קפדני.
פישוטו פישוטו
פישוטו • 16 ביוני 2026
יולי Yuli כתב/ה:
פישוטו כתב/ה:
VirginForever כתב/ה:
devil's baby כתב/ה:
VirginForever כתב/ה:
פריאפוס כתב/ה:
פנטזיית אונס זה פרדוקס

אתה לא רוצה אונס
סתם סקס אגרסיבי

למיטב הבנתי הדרך היחידה לממש פנטזיית אונס כך שתהיה חוויה חיובית ולא אסון מחריד,
היא עם אדם שמכירים וסומכים עליו ובוצע איתו תיאום ציפיות קפדני.

מסכים.כי אפילו ככה זה לא חף מסיכונים
dommixxx dommixxx
dommixxx • 16 ביוני 2026
לפי דעתי הסיכון לעומת הסיכוי לא שווה את זה בעליל עבור הגבר.
אני לא חושב שאנשים מבינים עד הסוף המשמעויות של מישהי שתאשים אותך באונס וללכת על הגבול הדק הזה לא שווה.

השתי סנט שלי על הפסיכולוגיה של העניין.
- מהצד של הגבר: אני בספק כמה גברים באמת מסוגלים לזה פשוט כי זה נוגד אמפתיה ואנושיות ברמה הכי קיצונית שיש. צריך להיות סאדיסט\פסיכופט אמיתי. לא אומר שאין כאלה, פשוט אומר שזה פחות סביר ממה שזה נראה.
מהצד של האשה: קראתי פעם מספר נשים שבעצם מה שמדליק בפנטזיה זה שהגבר כל כך חושק בהן, כל כך רוצה אותן שהוא בעצם לא יכול לשלוט בעצמ וקופץ עליה. היא בעצם מרימה לעצמה שהיא הדבר המושך בעולם בפסיכולוגיה הפוכה.
שומר הכלוב שומר הכלוב​(מזוכיסט)חשבון מאומת
שומר הכלוב​(מזוכיסט)חשבון מאומת • 16 ביוני 2026
https://thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=48029

אתיקה, טראומה וגבולות אדומים: האם הכל מותר בהסכמה? (טריגר אונס)

דיון דומה שערכתי בפורום בנות על בנים
dommixxx כתב/ה:
אני לא חושב שאנשים מבינים עד הסוף המשמעויות של מישהי שתאשים אותך באונס וללכת על הגבול הדק הזה לא שווה.

- מהצד של הגבר: אני בספק כמה גברים באמת מסוגלים לזה פשוט כי זה נוגד אמפתיה ואנושיות ברמה הכי קיצונית שיש. צריך להיות סאדיסט\פסיכופט אמיתי. לא אומר שאין כאלה, פשוט אומר שזה פחות סביר ממה שזה נראה.
מהצד של האשה: קראתי פעם מספר נשים שבעצם מה שמדליק בפנטזיה זה שהגבר כל כך חושק בהן, כל כך רוצה אותן שהוא בעצם לא יכול לשלוט בעצמ וקופץ עליה. היא בעצם מרימה לעצמה שהיא הדבר המושך בעולם בפסיכולוגיה הפוכה.

מהצד של האשה - כן, זו אחת הסיבות הנפוצות. יש עוד כל מיני.

מהצד של הגבר - סיכון עצמי - כן. כשאמרתי שחייבים פרטנר מוכר ותיאום ציפיות, חשבתי גם על זה. כל הדבר הזה מסוכן לשני הצדדים, אמנם בדרכים שונות אבל בהחלט גם ה"תוקף" לוקח על עצמו סיכון רציני, וגם עבורו זה חשוב לא להיכנס לזה עם זרים ומכרים אלא רק עם אנשים שהוא ממש, ממש, ממש, ממש סומך עליהם.

לגבי אמפתיה ואנושיות אני חולקת עליך נחרצות.
קודם כל כי אפשר להגיד את זה על עוד מלא קינקים, יש מלא דברים בבדסמ שלמי שלא בקטע נראים אכזריים, ומי שכן עושה אותם מעיד שאפשר גם באהבה.
אבל ספציפית לגבי פנטזיית אונס - האנשים שאיתם מימשתי (בוריאציות שונות) היו האנשים הכי רגישים ומתחשבים שעשיתי איתם דברים. חלק גדול מסשן כזה הוא שהשולט מנהל את האירוע *ושומר על שלום הנשלט*, וכדי לספק סצנת אונס "טובה" צריך להרגיש בנוח עם האחריות הזאת, ולהיות בן אדם שרוצה לדאוג לפרטנר שלו ולהגן עליו ולוודא שהוא בסדר.

כמובן שיש כל מיני סוגי אנשים, ופה נכנסת שוב ההערה שלי על לבחור פרטנר שמכירים היטב - חשוב לבחור פרטנר שלא רק נחמד וסקסי אלא גם מוכר לנו כאדם אמפתי ואחראי.

בעצם בכל סשן שליטה אפשר למיין שולטים לכאלה שבאים להתעלל וכאלה שבאים להטיב ולהגן. הפעולות דומות אך המניע יכול להיות מאד שונה ובהתאם גם התוצאה שונה.
dommixxx dommixxx
לפני 13 יום • 16 ביוני 2026
dommixxx • 16 ביוני 2026
יולי Yuli כתב/ה:
dommixxx כתב/ה:

מהצד של האשה - כן, זו אחת הסיבות הנפוצות. יש עוד כל מיני.

מהצד של הגבר - סיכון עצמי - כן. כשאמרתי שחייבים פרטנר מוכר ותיאום ציפיות, חשבתי גם על זה. כל הדבר הזה מסוכן לשני הצדדים, אמנם בדרכים שונות אבל בהחלט גם ה"תוקף" לוקח על עצמו סיכון רציני, וגם עבורו זה חשוב לא להיכנס לזה עם זרים ומכרים אלא רק עם אנשים שהוא ממש, ממש, ממש, ממש סומך עליהם.

לגבי אמפתיה ואנושיות אני חולקת עליך נחרצות.
קודם כל כי אפשר להגיד את זה על עוד מלא קינקים, יש מלא דברים בבדסמ שלמי שלא בקטע נראים אכזריים, ומי שכן עושה אותם מעיד שאפשר גם באהבה.
אבל ספציפית לגבי פנטזיית אונס - האנשים שאיתם מימשתי (בוריאציות שונות) היו האנשים הכי רגישים ומתחשבים שעשיתי איתם דברים. חלק גדול מסשן כזה הוא שהשולט מנהל את האירוע *ושומר על שלום הנשלט*, וכדי לספק סצנת אונס "טובה" צריך להרגיש בנוח עם האחריות הזאת, ולהיות בן אדם שרוצה לדאוג לפרטנר שלו ולהגן עליו ולוודא שהוא בסדר.

כמובן שיש כל מיני סוגי אנשים, ופה נכנסת שוב ההערה שלי על לבחור פרטנר שמכירים היטב - חשוב לבחור פרטנר שלא רק נחמד וסקסי אלא גם מוכר לנו כאדם אמפתי ואחראי.

בעצם בכל סשן שליטה אפשר למיין שולטים לכאלה שבאים להתעלל וכאלה שבאים להטיב ולהגן. הפעולות דומות אך המניע יכול להיות מאד שונה ובהתאם גם התוצאה שונה.

שמעתי לא פעם על נשים שניסו cnc וברגע שזה היה אמיתי הגברים קפאו או קיבלו רגליים קרות. אני כן חושב שזה שונה מקינקים אחרים.
אני מסכימה שזה שונה. בהרבה דברים.

פשוט הכרתי גברים שעושים את זה והם גם אנשים טובים, לכן אני חולקת על הטענה שכל החובבים הם חסרי אמפתיה. יש לי הפרכה icon_smile.gif
Skater Skater
Skater • 16 ביוני 2026
פריאפוס כתב/ה:
פנטזיית אונס זה פרדוקס

אונס מורכב מ2 חלקים:
הנאנס שחווה את האירוע בניגוד לרצונו, מה שפה כמובן חסר.
והאונס שרומס את קיומו וכבודו של הנאנס ומשתלט וכופה עצמו עליו בכח כך שהנאנס חסר אונים לגמרי.

לגבי פנטזיית אונס, החלק הראשון חסר, אבל זה לא מה שמשנה כאן (וזה הקו שמפריד בין חווית אונס אמיתית ואכזרית שרוצחת את הנפש, לבין אונס שקמים ממנו למחרת בבוקר).
מה שמשנה זה החלק השני, מי שנמשך לפנטזיה הזאת כנראה נמשך או לרמיסה (כנראה נובע מאישיו עם הערך העצמי) או לכפיה שליטה וחוסר אונים (נובע מצורך בהרגשת שחרור מוחלט/ הרגשה נוכחת של עוצמה וכח). וגם בפנטזיית אונס זה נוכח לגמרי.

אם הפנטזיה נעשית בתיאום מראש זה מוריד מהעוצמה: הרמיסה פחות נוכחת, והרגשת הכפיה והשחרור פחות עוצמתיים כי בנתינת האישור הכח בעצם אצלו.

אני אישית לא מתחבר בכלל, אבל יכול להבין שיש כאלה שכן (כמובן שלכל אחד יש קווים כתומים וקווים אדומים חזקים ובפנטזיה רק הכתומים נחצים, אבל המציאות היא לא פנטזיה ומקווים אדומים לא מתאוששים כלכך מהר..)