סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

פנטזיית אונס

spector spector​(מתחלף)
שלשום • 16 ביוני 2026
spector​(מתחלף) • 16 ביוני 2026
מכיר את הנושא, ואפילו מימשנו את הפנטזיה, אבל היו כללים ברורים כגון מילת ביטחון שעוצרת את הכל / ומה מותר ומה אסור, אני נאנסתי על ידי משהיא שממש רצתה את הכוח והשליטה ברמה הכוחנית על גבר. ואחרי זה ישבנו ודיברנו על החוויה שלה
פטריארך פטריארך​(שולט)
שלשום • 17 ביוני 2026
פטריארך​(שולט) • 17 ביוני 2026
רוב הגברים מפנטזים על לאנוס ורוב הנשים מפנטזות על להיאנס. זה חלק רציני מיחסי שליטה וזה לא ממש משנה כמה אנשים אוהבים להכחיש את זה. אבל יש הבדל גדול בין פנטזיה למציאות. בפנטזיה מותר הכל, כי אף אחד לא נפגע מזה. במציאות חובה לבקש רשות, להבהיר בדיוק את המצב ההדדי, ולתת סייפוורד. אם לא, אז כלום לא ייקרה, וטוב שכך.

עצתי, תתחיל לכתוב עד שתמצא את האדם הנכון.
פטריארך פטריארך​(שולט)
שלשום • 17 ביוני 2026
Red-Phoenix כתב/ה:
פוסט לידים? חח.
בטח שיש מי שמכירים את הנושא. אגלה לך סוד, גם מסתובבים/ות כאן כאלו שמפנטזים על זה, או רחמנא ליצלן, מממשים.
אתה רוצה לנהל דיון מכבד ולשמוע דיעות וגישות? יש לך שאלות מסויימות?
למה שלא תעלה פוסט בבלוג או בפורום עם כל מה שיש לך להגיד ולשאול, במקום לבקש "מישהו, עדיף מישהי" שמכירים את הנושא?

זה שאני לגמרי מסכים אתך לא מונע ממני לשים לב שאני רואה בדיוק את התגובה הזאת "תפרט במקום לצפות שאנשים יענו לך על שתי מילים" וכו' פחות או יותר בכל שיחה. זה אף פעם לא עוזר.
פטריארך פטריארך​(שולט)
שלשום • 17 ביוני 2026
devil's baby כתב/ה:
תשמע אני מכירה ממש מקרוב.
נאנסתי, ולא פעם אחת.
אז ישמצב שאני נחשבת מומחית, או לפחות מתמחה בנושא.

זה עונה לך על השאלה?

ואספר לך אפילווו יותר מזה
אני אשכרה מפנטזת על זה לפעמים

שמחתי לעזור

הפלתי תמיקרופון רבותי
פיס אאוט

לי אישית לא, כי פגשתי הרבה נשים שבפרטי יגידו בדיוק את כל זה. אבל בכל מקרה, תנחומיי.
devil's baby devil's baby​(נשלטת)​{רכוש}
שלשום • 17 ביוני 2026
פטריארך כתב/ה:
devil's baby כתב/ה:
נאנסתי, ולא פעם אחת.

זה עונה לך על השאלה?

שמחתי לעזור

הפלתי תמיקרופון רבותי
פיס אאוט

לי אישית לא, כי פגשתי הרבה נשים שבפרטי יגידו בדיוק את כל זה. אבל בכל מקרה, תנחומיי.

יש לך שאלה?
פטריארך פטריארך​(שולט)
שלשום • 17 ביוני 2026
devil's baby כתב/ה:
פטריארך כתב/ה:
devil's baby כתב/ה:
נאנסתי, ולא פעם אחת.

זה עונה לך על השאלה?

שמחתי לעזור

הפלתי תמיקרופון רבותי
פיס אאוט

יש לך שאלה?

על מה, האונס שלך? לא, לתומי חשבתי שתשמחי לדעת שאת לא לבד. באמת סליחה שהפרעתי לך.
אנה לי אנה לי
שלשום • 17 ביוני 2026
אנה לי • 17 ביוני 2026
Kitty frank כתב/ה:
כל הקטע של פנטזיות זה הפרדוקס. הדמיון והחשקים שלנו הם לא מסדר לוגי. להגיד שאם אתה מפנטז על אונס זה לא אונס, מפספס את מהות הפנטזיה.לא רק בקטע המיני.

אנשים מפנטזים על אוטופיות, למרות שבעולם כזה בני אדם היו הופכים מהר מאוד למושחתים. ובכל זאת, טוב לדמיין למה אנחנו שואפים. אנשים מפנטזים על סוסים שעפים, על לדבר עם עצמינו כשהיינו ילדים, על חזרה בזמן, על מפגש עם חייזרים, על קסמים. ככה אנחנו מגלים ומשוחחים עם נימי נפשנו.

לגבי פרדוקסים, גם מאלו יש לנו לא מעט בעולם. וכל הפילוסופים של השפה נאבקים בהם, לפחות אלו שחיפשו שפה כמו מתמטית. אבל מה לעשות שאפשר להגיד דברים הפוכים לגמרי. כנראה שלא ככה שפה עובדת. בשירה זה עובד, בספרות, בחלומות.

לגבי פנטזיית אונס באופן ספציפי יש מלא פירושים. האהוב עלי זה שזו הדרך שלנו להתמודד עם הבושה שבלרצות מיניות, לרצות מישהו אחר. אז אנחנו מפנטזים שפשוט לוקחים, ואז הבושה שבלרצות נעלמת. אבל כל פירוש יש בו חן. העניין זה לא לחשוב שפנטייה על אונס אומרת שאת באמת רוצה להיאנס, או לאנוס לצורך העניין. שניהם מחרבים את הנפש. רק להקשיב לפנטזיה ולראות מה היא מלמדת אותנו, ולא לתת לה להיות תוכנית פעולה. ככה אנחנו נחמדים גם לעצמו וגם לזולת.

כפרה עליך חכמה שלי את עונה לכל הסתומים חסרי המעוף של האתר הזה 🤍
devil's baby devil's baby​(נשלטת)​{רכוש}
אתמול • 17 ביוני 2026
פטריארך כתב/ה:
devil's baby כתב/ה:
פטריארך כתב/ה:
devil's baby כתב/ה:
נאנסתי, ולא פעם אחת.

זה עונה לך על השאלה?

שמחתי לעזור

הפלתי תמיקרופון רבותי
פיס אאוט

יש לך שאלה?

על מה, האונס שלך? לא, לתומי חשבתי שתשמחי לדעת שאת לא לבד. באמת סליחה שהפרעתי לך.

לא הפרעת לי חח שאלתי באמת