| aviel lavi |
שלשום •
17 ביוני 2026
גמירה ואורגזמה
שלשום •
17 ביוני 2026
aviel lavi • 17 ביוני 2026
אני יוצא עם חברה שלי מעל לשנה שנינו זוג דתיים אבל נפלנו לחיי המין אנחנו עושים הכל רק בלי חדירה, כשאני מאונן לבד אני גומר בכמות מינימלית מאוד שפריץ קטן ופה זה נגמר.
בפעם הראשונה שהיא אוננה לי וגמרתי ההרגשה הייתה פי 10 יותר מטורפת וכך גם הכמות של הזרע הוא פשוט עף לכל מקום והכמות הייתה לא נורמלית, גם ברמה שיום למחרת היא אוננה לי שוב וגמרתי באותה צורה משהו מטורף לגמרי. זה תקין הכמות גמירה? מצד אחד זה כיף מאוד מצד שני מלכלך וזה מצריך ממני כל פעם לפני הגמירה לקום לגמור על הריצפה או במקלחת וזה מוריד מהחשק מה הפיתרון ? |
|
|
|
|
שלשום •
17 ביוני 2026
שלשום •
17 ביוני 2026
devil's baby(נשלטת){רכוש} • 17 ביוני 2026
בהנחה וזו שאלה אמיתית ולא סתם מישהו חרמן מאחורי הפוסט
אחד הדברים שהיא יכולה לעשות זה: כשאתה ממש בקצה, פשוט לעצור עם היד, וממש לכסות את קצה הזין שלך עם כף היד שלה, כשהיא עוד אוחזת בו בצורה כזו שלא חוסמת את היציאה - אבל כן יוצרת מעין כיס כזה בקצה הזין. וכשאתה גומר, הכל בעצם יאגר בתוך כף היד שלה/פשוט ינזל לך על הזין ולא יתפזר לכל כיוון. אני מאמינה שגם ברמת הקרבה והעונג זה יריגיש לשניכם אחרת. ככה אתה לא נזרק הצידה פיזית ומנטלית כשאתה גומר, והיא באיזשהי צורה מקבלת אותך דווקא בנקודה שבה אתה משחרר הכל בשבילה או בזכותה. אני יודעת להגיד, שהתחושה שגבר משתחרר ביד שלי, ולהרגיש את הזין שלו פועם בזכותי - זו תחושה ממש מרוממת. מעבר למיניות שבזה. תכינו מראש מגבונים, או נייר אם היא תרצה לנקות את היד, ואתה את עצמך. |
|
|
|
|
שלשום •
17 ביוני 2026
שלשום •
17 ביוני 2026
Master Bruce{©} • 17 ביוני 2026
סליחה על השאלה, אבל אני באמת רוצה להבין. איך הפוסט שלך, וספציפי השורה "אני יוצא עם חברה שלי מעל לשנה שנינו זוג דתיים אבל נפלנו לחיי המין אנחנו עושים הכל רק בלי חדירה", מסתדרים עם זה שפתחת את הפרופיל שלך באתר בדסמ ב 2022?
|
|
|
|
|
שלשום •
17 ביוני 2026
שלשום •
17 ביוני 2026
► Master Bruce כתב/ה: סליחה על השאלה, אבל אני באמת רוצה להבין. איך הפוסט שלך, וספציפי השורה "אני יוצא עם חברה שלי מעל לשנה שנינו זוג דתיים אבל נפלנו לחיי המין אנחנו עושים הכל רק בלי חדירה", מסתדרים עם זה שפתחת את הפרופיל שלך באתר בדסמ ב 2022? צריכה להיות קורלציה בין הדברים? |
|
|
|
|
שלשום •
17 ביוני 2026
שלשום •
17 ביוני 2026
Master Bruce{©} • 17 ביוני 2026
► devil's baby כתב/ה: ► Master Bruce כתב/ה: סליחה על השאלה, אבל אני באמת רוצה להבין. איך הפוסט שלך, וספציפי השורה "אני יוצא עם חברה שלי מעל לשנה שנינו זוג דתיים אבל נפלנו לחיי המין אנחנו עושים הכל רק בלי חדירה", מסתדרים עם זה שפתחת את הפרופיל שלך באתר בדסמ ב 2022? צריכה להיות קורלציה בין הדברים? לא צריכה בהכרח להיות כלום. אבל לפתוח פרופיל באתר בדסמ, ואז 4 שנים אחר כך לכתוב משהו שכזה, זה לכל הפחות נשמע כמו סיפור מסקרן. |
|
|
|
|
שלשום •
17 ביוני 2026
שלשום •
17 ביוני 2026
► Master Bruce כתב/ה: ► devil's baby כתב/ה: ► Master Bruce כתב/ה: סליחה על השאלה, אבל אני באמת רוצה להבין. איך הפוסט שלך, וספציפי השורה "אני יוצא עם חברה שלי מעל לשנה שנינו זוג דתיים אבל נפלנו לחיי המין אנחנו עושים הכל רק בלי חדירה", מסתדרים עם זה שפתחת את הפרופיל שלך באתר בדסמ ב 2022? צריכה להיות קורלציה בין הדברים? לא צריכה בהכרח להיות כלום. אבל לפתוח פרופיל באתר בדסמ, ואז 4 שנים אחר כך לכתוב משהו שכזה, זה לכל הפחות נשמע כמו סיפור מסקרן. טוב צודק, מסקרן אני מודה. נהיה סקרנים ונחושים ונחכה לתשובתו |
|
|
|
|
שלשום •
17 ביוני 2026
אהבתי את השאלה ...... צודקת
שלשום •
17 ביוני 2026
godd(נשלט){סאב } • 17 ביוני 2026
► Master Bruce כתב/ה: סליחה על השאלה, אבל אני באמת רוצה להבין. איך הפוסט שלך, וספציפי השורה "אני יוצא עם חברה שלי מעל לשנה שנינו זוג דתיים אבל נפלנו לחיי המין אנחנו עושים הכל רק בלי חדירה", מסתדרים עם זה שפתחת את הפרופיל שלך באתר בדסמ ב 2022? |
|
|
| aviel lavi |
שלשום •
17 ביוני 2026
תודה רבה וכן זה שאלה אמיתית לא ״מישהו חרמן״
שלשום •
17 ביוני 2026
► devil's baby כתב/ה: בהנחה וזו שאלה אמיתית ולא סתם מישהו חרמן מאחורי הפוסט
אחד הדברים שהיא יכולה לעשות זה: כשאתה ממש בקצה, פשוט לעצור עם היד, וממש לכסות את קצה הזין שלך עם כף היד שלה, כשהיא עוד אוחזת בו בצורה כזו שלא חוסמת את היציאה - אבל כן יוצרת מעין כיס כזה בקצה הזין. וכשאתה גומר, הכל בעצם יאגר בתוך כף היד שלה/פשוט ינזל לך על הזין ולא יתפזר לכל כיוון. אני מאמינה שגם ברמת הקרבה והעונג זה יריגיש לשניכם אחרת. ככה אתה לא נזרק הצידה פיזית ומנטלית כשאתה גומר, והיא באיזשהי צורה מקבלת אותך דווקא בנקודה שבה אתה משחרר הכל בשבילה או בזכותה. אני יודעת להגיד, שהתחושה שגבר משתחרר ביד שלי, ולהרגיש את הזין שלו פועם בזכותי - זו תחושה ממש מרוממת. מעבר למיניות שבזה. תכינו מראש מגבונים, או נייר אם היא תרצה לנקות את היד, ואתה את עצמך. |
|
|
| aviel lavi |
שלשום •
17 ביוני 2026
כשפתחתי את העמוד פה זה היה נטו מסקרנות לפני כמה שנים כמו כל מתבגר מאז לא השתמשתי בו בכלל עד היום.
שלשום •
17 ביוני 2026
► Master Bruce כתב/ה: סליחה על השאלה, אבל אני באמת רוצה להבין. איך הפוסט שלך, וספציפי השורה "אני יוצא עם חברה שלי מעל לשנה שנינו זוג דתיים אבל נפלנו לחיי המין אנחנו עושים הכל רק בלי חדירה", מסתדרים עם זה שפתחת את הפרופיל שלך באתר בדסמ ב 2022? |
|
|
|
|
שלשום •
17 ביוני 2026
שלשום •
17 ביוני 2026
המלכה קארינה(שולטת) • 17 ביוני 2026
או אפשר להיעזר במגבת קטנה או גדולה 🙂
לעשות מעין (לא מוצאת ת'מילה) מעין קערה - מקווה שהבנת אותי... ולהשתחרר לשם 🥣🥣 |
|