|
|
לפני שלושה שבועות •
19 ביוני 2026
Re: פנטזיית אונס
לפני שלושה שבועות •
19 ביוני 2026
ארטמיה(נשלטת) • 19 ביוני 2026
► זאלופון כתב/ה: ► Ignacio כתב/ה: מישהו או עדיף, מישהי, מכירה את הנושא? לא, לדעתי אתה היחיד. שמור על עצמך, אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו לאבד אותך. גדול!! אם לא היית נשוי הייתי מנסה להתחיל איתך ♡ |
|
|
|
|
לפני שלושה שבועות •
19 ביוני 2026
Re: פנטזיית אונס
לפני שלושה שבועות •
19 ביוני 2026
Lady Mod(שולטת) • 19 ביוני 2026
► Ignacio כתב/ה: מישהו או עדיף, מישהי, מכירה את הנושא? מישהו/הי לא מכירים את הפנטזיה הנפוצה ביקום? 🤔 מה בעצם השאלה? למען הפסיכופטים/יות שבינינו - זה שמישהי/הו מפנטזים על להיאנס - לא אומר שהם באמת רוצים לחוות אונס שאינו בהסכמה. תודה. |
|
|
|
|
לפני שלושה שבועות •
19 ביוני 2026
לפני שלושה שבועות •
19 ביוני 2026
ArchAngel(שולטת) • 19 ביוני 2026
► פישוטו כתב/ה: ► VirginForever כתב/ה: ► devil's baby כתב/ה: ► VirginForever כתב/ה: ► פריאפוס כתב/ה: פנטזיית אונס זה פרדוקס
כי אם אתה מפנטז על זה, אז אתה רוצה את זה ואם אתה רוצה אז זה לא אונס. אפשר להגיד את זה באופן כללי על כל עניין השליטה כאן. הרוב כאן בקטע של ריגוש מיני ולא באמת רוצים להיות "נשלטים". כמו עבדים שהיו פעם..זה נשלט אמיתי! אבל אם כבר פנטזיות, אני פינטזתי לא מעט פעמים שגבר אונס אותי, או לפעמים מספר גברים. תאכלס, אני לא יודע אם כזה אכפת לי שיאנסו אותי על אמת כל עוד אני יוצא בחיים ובלי פציעות יותר מדי חמורות, שיטחנו לי את חור התחת כמה שבא להם. אתה לא רוצה אונס סתם סקס אגרסיבי כתבת אונס. וגם הגדלת ואמרת שלא אכפת לך לעבור אונס אמיתי. שזה קודם כל סופר לא רגיש לסביבה ולנשים פה שמשתפות על פגיעות מיניות אמיתיות. זה מראה על המון בורות בנושא. ודבר שני זה מראה לי על חוסר הערכה שלך כלפי עצמך. אם אתה באמת חושב שלא אכפת לך שיאנסו אותך זה ממש עצוב לי לשמוע. אני חושבת שיש לזה הסבר אחר: הוא פשוט מדמיין "אונס" לפי התסריט הפורנוגרפי שיש לו ולא מודע לכמה שכל אלמנט בפנטזיה שלו הוא ההפך המוחלט מלהיאנס. בפנטזיה מככבים גברים כמובן, כי אליהם הוא נמשך, לא נשים. וכמובן שהם בגיל ובמראה מסוים שהוא מוצא אטרקטיבי, עם התנהגות מסוימת שהוא מוצא מחרמנת, והכל מסתדר בדיוק לפי המשיכה שלו ומה שמדליק אותו לדמיין... "איכשהו" אותם גברים קוראים את המחשבות שלו באופן מושלם, וגם מאוד אכפת להם להיות קשובים להן, כך שהם פוצעים אותו רק במידה הנכונה והמדליקה ולא באופן חמור כלשהו, והם "טוחנים אותו" בדיוק בצורה שהוא מדמיין ובלי כאבי תופת, והם מכריחים אותו לעשות רק את מה שמחרמן אותו לדמיין שיכריחו אותו, והם גם תזמנו את הכל בדיוק לזמן שזה מסתדר לו, וכמובן עושים את זה רק במקום שיכבד את הפרטיות שלו. הוא נהנה מהתסריט המרגש-מפחיד הזה, כמו ללכת לסרט אימה עם ידיעה ברורה ששום דבר רע לא באמת יקרה. הוא רוצה שזה ירגיש ריאליסטי מספיק כדי להשתכנע, אבל לא ריאליסטי באמת, כדי שזה יפחיד רק במידה שמדליק אותו לפחד, אבל לא מעבר. כי לפחד מעבר והוא יקפא, יתנתק, לא יהנה. ירצה שזה יגמר בדיוק כמו שקורה לכל אדם שנמצא במצוקה אמיתית. לרצות לפחד ושיכריחו אותך לדברים מסוימים שהם סבבה לך שיכריחו אותך אליהם, לא אומר שאתה רוצה להיאנס אלא שאתה רוצה לייצר תחושות מסוימות שמגבירות עבורך ריגוש, באופן שעונה על הציפיות שלך. אז ככה הוא מתאר את "האונס" שלו, עם שיתוף פעולה מצידו כי הגברים ממש מחרמנים אותו וכל הסיטואציה מסתדרת מעצמה בתוך בגבולות שלו, כי ככה זה נראה בפורנו המבוים, ככה זה נראה במחשבות שהמוח שלו מביים לו והוא האדון הבלעדי שלהן. פנטזיית אונס היא לא אונס בדיוק בגלל אלמנט הרצון, בגלל התקשורת הגלויה והסמויה של מה מותר ומה אסור למי שמגלם עבורך "אנס", שכל כולו מתקיים לך בפנטזיות כדי לרגש אותך. כי הרי אם לא היה מרגש אותך לא היית מחפש אותו, לא היית בוחר בו כדי למצוא את עצמך בסיטואציה כזו איתו כדי לרגש את עצמך דרכו. ויותר מרצון ובחירה, אפשר לראות אפילו כמה שליטה "הנאנס" עצמו מפעיל על הפנטזיה. האם היה מסכים שגבר שדוחה אותו לדמיין מינית היה כופה את עצמו עליו? שידמיין לרגע גבר זקן מאוד, שמן בצורה קיצונית, עם איזו תסמונת או בכלל בן משפחה... אם אפילו לשנייה זה גרם לו להתכווץ ולהגיד "לא, לא ככה" הוא לא באמת מאחל לעצמו להיאנס. כי באונס באמת אין תוכנית לבקשתך. עדיף שיפול האסימון שכל הזמן הזה אתה רוצה במשהו שהוא ההפך מאונס באמת, הרבה לפני שאתה פוגע בעצמך או באחר. פחות לתת לפורנו לשכנע אותך שככה נראים הדברים, ולקבל את התובנה הבריאה והאולי פחות מרגשת, שאתה בסה"כ רוצה לשחק ב"נדמה לי" (משכנע ככל שיהיה) בתוך הגבולות שלך ולא להפוך לקורבן אמיתי על כל המשתמע מכך. |
|
|
|
|
לפני שלושה שבועות •
19 ביוני 2026
לפני שלושה שבועות •
19 ביוני 2026
טלי35(שולטת) • 19 ביוני 2026
► ArchAngel כתב/ה: ► פישוטו כתב/ה: ► VirginForever כתב/ה: ► devil's baby כתב/ה: ► VirginForever כתב/ה: ► פריאפוס כתב/ה: פנטזיית אונס זה פרדוקס
כי אם אתה מפנטז על זה, אז אתה רוצה את זה ואם אתה רוצה אז זה לא אונס. אפשר להגיד את זה באופן כללי על כל עניין השליטה כאן. הרוב כאן בקטע של ריגוש מיני ולא באמת רוצים להיות "נשלטים". כמו עבדים שהיו פעם..זה נשלט אמיתי! אבל אם כבר פנטזיות, אני פינטזתי לא מעט פעמים שגבר אונס אותי, או לפעמים מספר גברים. תאכלס, אני לא יודע אם כזה אכפת לי שיאנסו אותי על אמת כל עוד אני יוצא בחיים ובלי פציעות יותר מדי חמורות, שיטחנו לי את חור התחת כמה שבא להם. אתה לא רוצה אונס סתם סקס אגרסיבי כתבת אונס. וגם הגדלת ואמרת שלא אכפת לך לעבור אונס אמיתי. שזה קודם כל סופר לא רגיש לסביבה ולנשים פה שמשתפות על פגיעות מיניות אמיתיות. זה מראה על המון בורות בנושא. ודבר שני זה מראה לי על חוסר הערכה שלך כלפי עצמך. אם אתה באמת חושב שלא אכפת לך שיאנסו אותך זה ממש עצוב לי לשמוע. אני חושבת שיש לזה הסבר אחר: הוא פשוט מדמיין "אונס" לפי התסריט הפורנוגרפי שיש לו ולא מודע לכמה שכל אלמנט בפנטזיה שלו הוא ההפך המוחלט מלהיאנס. בפנטזיה מככבים גברים כמובן, כי אליהם הוא נמשך, לא נשים. וכמובן שהם בגיל ובמראה מסוים שהוא מוצא אטרקטיבי, עם התנהגות מסוימת שהוא מוצא מחרמנת, והכל מסתדר בדיוק לפי המשיכה שלו ומה שמדליק אותו לדמיין... "איכשהו" אותם גברים קוראים את המחשבות שלו באופן מושלם, וגם מאוד אכפת להם להיות קשובים להן, כך שהם פוצעים אותו רק במידה הנכונה והמדליקה ולא באופן חמור כלשהו, והם "טוחנים אותו" בדיוק בצורה שהוא מדמיין ובלי כאבי תופת, והם מכריחים אותו לעשות רק את מה שמחרמן אותו לדמיין שיכריחו אותו, והם גם תזמנו את הכל בדיוק לזמן שזה מסתדר לו, וכמובן עושים את זה רק במקום שיכבד את הפרטיות שלו. הוא נהנה מהתסריט המרגש-מפחיד הזה, כמו ללכת לסרט אימה עם ידיעה ברורה ששום דבר רע לא באמת יקרה. הוא רוצה שזה ירגיש ריאליסטי מספיק כדי להשתכנע, אבל לא ריאליסטי באמת, כדי שזה יפחיד רק במידה שמדליק אותו לפחד, אבל לא מעבר. כי לפחד מעבר והוא יקפא, יתנתק, לא יהנה. ירצה שזה יגמר בדיוק כמו שקורה לכל אדם שנמצא במצוקה אמיתית. לרצות לפחד ושיכריחו אותך לדברים מסוימים שהם סבבה לך שיכריחו אותך אליהם, לא אומר שאתה רוצה להיאנס אלא שאתה רוצה לייצר תחושות מסוימות שמגבירות עבורך ריגוש, באופן שעונה על הציפיות שלך. אז ככה הוא מתאר את "האונס" שלו, עם שיתוף פעולה מצידו כי הגברים ממש מחרמנים אותו וכל הסיטואציה מסתדרת מעצמה בתוך בגבולות שלו, כי ככה זה נראה בפורנו המבוים, ככה זה נראה במחשבות שהמוח שלו מביים לו והוא האדון הבלעדי שלהן. פנטזיית אונס היא לא אונס בדיוק בגלל אלמנט הרצון, בגלל התקשורת הגלויה והסמויה של מה מותר ומה אסור למי שמגלם עבורך "אנס", שכל כולו מתקיים לך בפנטזיות כדי לרגש אותך. כי הרי אם לא היה מרגש אותך לא היית מחפש אותו, לא היית בוחר בו כדי למצוא את עצמך בסיטואציה כזו איתו כדי לרגש את עצמך דרכו. ויותר מרצון ובחירה, אפשר לראות אפילו כמה שליטה "הנאנס" עצמו מפעיל על הפנטזיה. האם היה מסכים שגבר שדוחה אותו לדמיין מינית היה כופה את עצמו עליו? שידמיין לרגע גבר זקן מאוד, שמן בצורה קיצונית, עם איזו תסמונת או בכלל בן משפחה... אם אפילו לשנייה זה גרם לו להתכווץ ולהגיד "לא, לא ככה" הוא לא באמת מאחל לעצמו להיאנס. כי באונס באמת אין תוכנית לבקשתך. עדיף שיפול האסימון שכל הזמן הזה אתה רוצה במשהו שהוא ההפך מאונס באמת, הרבה לפני שאתה פוגע בעצמך או באחר. פחות לתת לפורנו לשכנע אותך שככה נראים הדברים, ולקבל את התובנה הבריאה והאולי פחות מרגשת, שאתה בסה"כ רוצה לשחק ב"נדמה לי" (משכנע ככל שיהיה) בתוך הגבולות שלך ולא להפוך לקורבן אמיתי על כל המשתמע מכך. זו לא המשמעות של פנטזיה? שקורה בה כל מה שאנחנו רוצים שיקרה? בדרך שלנו, על פי המתווה שלנו. להנדס את המציאות שתתאים בדיוק בדיוק למשאלות הכמוסות שלנו. |
|
|
|
|
לפני שלושה שבועות •
19 ביוני 2026
לפני שלושה שבועות •
19 ביוני 2026
ילד שלך(נשלט) • 19 ביוני 2026
הגבולות מאפשרים את מה שבתוכן.
פנטזיית אונס מושכת כי אתה מסדר את הכלים על הלוח כמו שאתה רוצה, בתוך הגבולות שלך. אף אחד לא רוצה חילול של המיניות שלו, אנשים מחפשים - התמסרות, פחד, ריגוש, אבדן שליטה. אבל ברגע שזה יחצה את הגבול שלך - אתה תעצור את זה ממש. גם אם לא ידעת שזה הגבול - אתה פשוט תיגעל/תתמרד. |
|
|
|
|
לפני שלושה שבועות •
19 ביוני 2026
לפני שלושה שבועות •
19 ביוני 2026
פרלין(נשלטת){ש} • 19 ביוני 2026
► טלי35 כתב/ה: ► ArchAngel כתב/ה: ► פישוטו כתב/ה: ► VirginForever כתב/ה: ► devil's baby כתב/ה: ► VirginForever כתב/ה: ► פריאפוס כתב/ה: פנטזיית אונס זה פרדוקס
כי אם אתה מפנטז על זה, אז אתה רוצה את זה ואם אתה רוצה אז זה לא אונס. אפשר להגיד את זה באופן כללי על כל עניין השליטה כאן. הרוב כאן בקטע של ריגוש מיני ולא באמת רוצים להיות "נשלטים". כמו עבדים שהיו פעם..זה נשלט אמיתי! אבל אם כבר פנטזיות, אני פינטזתי לא מעט פעמים שגבר אונס אותי, או לפעמים מספר גברים. תאכלס, אני לא יודע אם כזה אכפת לי שיאנסו אותי על אמת כל עוד אני יוצא בחיים ובלי פציעות יותר מדי חמורות, שיטחנו לי את חור התחת כמה שבא להם. אתה לא רוצה אונס סתם סקס אגרסיבי כתבת אונס. וגם הגדלת ואמרת שלא אכפת לך לעבור אונס אמיתי. שזה קודם כל סופר לא רגיש לסביבה ולנשים פה שמשתפות על פגיעות מיניות אמיתיות. זה מראה על המון בורות בנושא. ודבר שני זה מראה לי על חוסר הערכה שלך כלפי עצמך. אם אתה באמת חושב שלא אכפת לך שיאנסו אותך זה ממש עצוב לי לשמוע. אני חושבת שיש לזה הסבר אחר: הוא פשוט מדמיין "אונס" לפי התסריט הפורנוגרפי שיש לו ולא מודע לכמה שכל אלמנט בפנטזיה שלו הוא ההפך המוחלט מלהיאנס. בפנטזיה מככבים גברים כמובן, כי אליהם הוא נמשך, לא נשים. וכמובן שהם בגיל ובמראה מסוים שהוא מוצא אטרקטיבי, עם התנהגות מסוימת שהוא מוצא מחרמנת, והכל מסתדר בדיוק לפי המשיכה שלו ומה שמדליק אותו לדמיין... "איכשהו" אותם גברים קוראים את המחשבות שלו באופן מושלם, וגם מאוד אכפת להם להיות קשובים להן, כך שהם פוצעים אותו רק במידה הנכונה והמדליקה ולא באופן חמור כלשהו, והם "טוחנים אותו" בדיוק בצורה שהוא מדמיין ובלי כאבי תופת, והם מכריחים אותו לעשות רק את מה שמחרמן אותו לדמיין שיכריחו אותו, והם גם תזמנו את הכל בדיוק לזמן שזה מסתדר לו, וכמובן עושים את זה רק במקום שיכבד את הפרטיות שלו. הוא נהנה מהתסריט המרגש-מפחיד הזה, כמו ללכת לסרט אימה עם ידיעה ברורה ששום דבר רע לא באמת יקרה. הוא רוצה שזה ירגיש ריאליסטי מספיק כדי להשתכנע, אבל לא ריאליסטי באמת, כדי שזה יפחיד רק במידה שמדליק אותו לפחד, אבל לא מעבר. כי לפחד מעבר והוא יקפא, יתנתק, לא יהנה. ירצה שזה יגמר בדיוק כמו שקורה לכל אדם שנמצא במצוקה אמיתית. לרצות לפחד ושיכריחו אותך לדברים מסוימים שהם סבבה לך שיכריחו אותך אליהם, לא אומר שאתה רוצה להיאנס אלא שאתה רוצה לייצר תחושות מסוימות שמגבירות עבורך ריגוש, באופן שעונה על הציפיות שלך. אז ככה הוא מתאר את "האונס" שלו, עם שיתוף פעולה מצידו כי הגברים ממש מחרמנים אותו וכל הסיטואציה מסתדרת מעצמה בתוך בגבולות שלו, כי ככה זה נראה בפורנו המבוים, ככה זה נראה במחשבות שהמוח שלו מביים לו והוא האדון הבלעדי שלהן. פנטזיית אונס היא לא אונס בדיוק בגלל אלמנט הרצון, בגלל התקשורת הגלויה והסמויה של מה מותר ומה אסור למי שמגלם עבורך "אנס", שכל כולו מתקיים לך בפנטזיות כדי לרגש אותך. כי הרי אם לא היה מרגש אותך לא היית מחפש אותו, לא היית בוחר בו כדי למצוא את עצמך בסיטואציה כזו איתו כדי לרגש את עצמך דרכו. ויותר מרצון ובחירה, אפשר לראות אפילו כמה שליטה "הנאנס" עצמו מפעיל על הפנטזיה. האם היה מסכים שגבר שדוחה אותו לדמיין מינית היה כופה את עצמו עליו? שידמיין לרגע גבר זקן מאוד, שמן בצורה קיצונית, עם איזו תסמונת או בכלל בן משפחה... אם אפילו לשנייה זה גרם לו להתכווץ ולהגיד "לא, לא ככה" הוא לא באמת מאחל לעצמו להיאנס. כי באונס באמת אין תוכנית לבקשתך. עדיף שיפול האסימון שכל הזמן הזה אתה רוצה במשהו שהוא ההפך מאונס באמת, הרבה לפני שאתה פוגע בעצמך או באחר. פחות לתת לפורנו לשכנע אותך שככה נראים הדברים, ולקבל את התובנה הבריאה והאולי פחות מרגשת, שאתה בסה"כ רוצה לשחק ב"נדמה לי" (משכנע ככל שיהיה) בתוך הגבולות שלך ולא להפוך לקורבן אמיתי על כל המשתמע מכך. זו לא המשמעות של פנטזיה? שקורה בה כל מה שאנחנו רוצים שיקרה? בדרך שלנו, על פי המתווה שלנו. להנדס את המציאות שתתאים בדיוק בדיוק למשאלות הכמוסות שלנו. כן. זה מה שארצ׳ אומרת… שלהגיד ״לא אכפת לי שיאנסו אותי״ זה גם פנטזיה. |
|
|
|
|
לפני שלושה שבועות •
19 ביוני 2026
לפני שלושה שבועות •
19 ביוני 2026
פישוטו • 19 ביוני 2026
► טלי35 כתב/ה: ► ArchAngel כתב/ה: ► פישוטו כתב/ה: ► VirginForever כתב/ה: ► devil's baby כתב/ה: ► VirginForever כתב/ה: ► פריאפוס כתב/ה: פנטזיית אונס זה פרדוקס
כי אם אתה מפנטז על זה, אז אתה רוצה את זה ואם אתה רוצה אז זה לא אונס. אפשר להגיד את זה באופן כללי על כל עניין השליטה כאן. הרוב כאן בקטע של ריגוש מיני ולא באמת רוצים להיות "נשלטים". כמו עבדים שהיו פעם..זה נשלט אמיתי! אבל אם כבר פנטזיות, אני פינטזתי לא מעט פעמים שגבר אונס אותי, או לפעמים מספר גברים. תאכלס, אני לא יודע אם כזה אכפת לי שיאנסו אותי על אמת כל עוד אני יוצא בחיים ובלי פציעות יותר מדי חמורות, שיטחנו לי את חור התחת כמה שבא להם. אתה לא רוצה אונס סתם סקס אגרסיבי כתבת אונס. וגם הגדלת ואמרת שלא אכפת לך לעבור אונס אמיתי. שזה קודם כל סופר לא רגיש לסביבה ולנשים פה שמשתפות על פגיעות מיניות אמיתיות. זה מראה על המון בורות בנושא. ודבר שני זה מראה לי על חוסר הערכה שלך כלפי עצמך. אם אתה באמת חושב שלא אכפת לך שיאנסו אותך זה ממש עצוב לי לשמוע. אני חושבת שיש לזה הסבר אחר: הוא פשוט מדמיין "אונס" לפי התסריט הפורנוגרפי שיש לו ולא מודע לכמה שכל אלמנט בפנטזיה שלו הוא ההפך המוחלט מלהיאנס. בפנטזיה מככבים גברים כמובן, כי אליהם הוא נמשך, לא נשים. וכמובן שהם בגיל ובמראה מסוים שהוא מוצא אטרקטיבי, עם התנהגות מסוימת שהוא מוצא מחרמנת, והכל מסתדר בדיוק לפי המשיכה שלו ומה שמדליק אותו לדמיין... "איכשהו" אותם גברים קוראים את המחשבות שלו באופן מושלם, וגם מאוד אכפת להם להיות קשובים להן, כך שהם פוצעים אותו רק במידה הנכונה והמדליקה ולא באופן חמור כלשהו, והם "טוחנים אותו" בדיוק בצורה שהוא מדמיין ובלי כאבי תופת, והם מכריחים אותו לעשות רק את מה שמחרמן אותו לדמיין שיכריחו אותו, והם גם תזמנו את הכל בדיוק לזמן שזה מסתדר לו, וכמובן עושים את זה רק במקום שיכבד את הפרטיות שלו. הוא נהנה מהתסריט המרגש-מפחיד הזה, כמו ללכת לסרט אימה עם ידיעה ברורה ששום דבר רע לא באמת יקרה. הוא רוצה שזה ירגיש ריאליסטי מספיק כדי להשתכנע, אבל לא ריאליסטי באמת, כדי שזה יפחיד רק במידה שמדליק אותו לפחד, אבל לא מעבר. כי לפחד מעבר והוא יקפא, יתנתק, לא יהנה. ירצה שזה יגמר בדיוק כמו שקורה לכל אדם שנמצא במצוקה אמיתית. לרצות לפחד ושיכריחו אותך לדברים מסוימים שהם סבבה לך שיכריחו אותך אליהם, לא אומר שאתה רוצה להיאנס אלא שאתה רוצה לייצר תחושות מסוימות שמגבירות עבורך ריגוש, באופן שעונה על הציפיות שלך. אז ככה הוא מתאר את "האונס" שלו, עם שיתוף פעולה מצידו כי הגברים ממש מחרמנים אותו וכל הסיטואציה מסתדרת מעצמה בתוך בגבולות שלו, כי ככה זה נראה בפורנו המבוים, ככה זה נראה במחשבות שהמוח שלו מביים לו והוא האדון הבלעדי שלהן. פנטזיית אונס היא לא אונס בדיוק בגלל אלמנט הרצון, בגלל התקשורת הגלויה והסמויה של מה מותר ומה אסור למי שמגלם עבורך "אנס", שכל כולו מתקיים לך בפנטזיות כדי לרגש אותך. כי הרי אם לא היה מרגש אותך לא היית מחפש אותו, לא היית בוחר בו כדי למצוא את עצמך בסיטואציה כזו איתו כדי לרגש את עצמך דרכו. ויותר מרצון ובחירה, אפשר לראות אפילו כמה שליטה "הנאנס" עצמו מפעיל על הפנטזיה. האם היה מסכים שגבר שדוחה אותו לדמיין מינית היה כופה את עצמו עליו? שידמיין לרגע גבר זקן מאוד, שמן בצורה קיצונית, עם איזו תסמונת או בכלל בן משפחה... אם אפילו לשנייה זה גרם לו להתכווץ ולהגיד "לא, לא ככה" הוא לא באמת מאחל לעצמו להיאנס. כי באונס באמת אין תוכנית לבקשתך. עדיף שיפול האסימון שכל הזמן הזה אתה רוצה במשהו שהוא ההפך מאונס באמת, הרבה לפני שאתה פוגע בעצמך או באחר. פחות לתת לפורנו לשכנע אותך שככה נראים הדברים, ולקבל את התובנה הבריאה והאולי פחות מרגשת, שאתה בסה"כ רוצה לשחק ב"נדמה לי" (משכנע ככל שיהיה) בתוך הגבולות שלך ולא להפוך לקורבן אמיתי על כל המשתמע מכך. זו לא המשמעות של פנטזיה? שקורה בה כל מה שאנחנו רוצים שיקרה? בדרך שלנו, על פי המתווה שלנו. להנדס את המציאות שתתאים בדיוק בדיוק למשאלות הכמוסות שלנו. בדיוק, ולכן אני (ומניח שגם אנג'ל) רצינו לכתוב את זה בהקשר למשפט של "לא אכפת לי לעבור אונס אמיתי" |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
19 ביוני 2026
לפני שבועיים •
19 ביוני 2026
TasteOfTrouble(שולט) • 19 ביוני 2026
► devil's baby כתב/ה: תשמע אני מכירה ממש מקרוב.
נאנסתי, ולא פעם אחת. אז ישמצב שאני נחשבת מומחית, או לפחות מתמחה בנושא. זה עונה לך על השאלה? ואספר לך אפילווו יותר מזה אני אשכרה מפנטזת על זה לפעמים שמחתי לעזור הפלתי תמיקרופון רבותי פיס אאוט חיבוק🫂 |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
20 ביוני 2026
לפני שבועיים •
20 ביוני 2026
bondman(נשלט){FLR} • 20 ביוני 2026
מותר לפנטז על הכל.
אבל אין קשר בן זה למציאות. היו לי פנטזיות שאם הייתי מגשים הייתי כנראה מסיים במקרה הטוב בבית חולים. חחח. יש גבול ברור. ולמי שמוכן לעשות עוד צעד ולנסות קצת הגשים, יש את כל עולם ה forced Free use CNC. וכמובן פרטנרים ראויים והכי חשוב מילת ביטחון. |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
20 ביוני 2026
לפני שבועיים •
20 ביוני 2026
William Arthur{SilentDevo} • 20 ביוני 2026
להגיד שאין *שום* קשר זו הגזמה פראית.
בוודאי שיש קשר. יש הדים של דמיון. בחוסר-האונים. בהפעלת הכוח. בכפייה האפשרית שסוכמה *מראש*. לפעמים גם מראש מסכמים שלא תהיה מילת-ביטחון. הרי אנחנו מדברים כאן cnc. זה לא בדס'מ רגיל אלא אקסטרים edge play. |
|
|