לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

גבר מהכלוב שלכאורה אנס וארצה להזהיר נשים לגביו

BoundyMe​(נשלט)
לפני 6 ימים • 16 ביוני 2026
BoundyMe​(נשלט) • 16 ביוני 2026
בנוגע למה שצויין פה - אני יכול להגיד בתור נשלט שכשאני שומע על נשים שעשו דברים מזעזעים זה מושך אותי (אני פשוט הגיוני מספיק כדי להתרחק בכל זאת).
מישלי מישלי
לפני 4 ימים • 17 ביוני 2026

Re: גבר מהכלוב שלכאורה אנס וארצה להזהיר נשים לגביו

מישלי • 17 ביוני 2026
סרדינית כתב/ה:
לכאורה כמובן. אבל הורג אותי לראות אותו מחובר כל הזמן ושנשים פה לא יודעות ואני רוצה להזהיר אתכן ולא יודעת איך בלי שזה יתפוצץ לאיזה תביעת דיבה..

מה זה "לכאורה אנס"?

הפוסט הזה פותח צורך להעלות מיליון סימני שאלה, מדליק לי מיליון נורות אזהרה, ובעיקר להציף את זה שהגדרות, פרשנויות וביטויים של אקטים, הם משהו מאד אמורפי, בעיקר באתר בדס"מ.

ובמאמר מוסגר שלא מצדיק כלום, הפנטזיה המינית השכיחה ביותר בעולם, כולל בעולם הונילי, היא פנטזיית אונס.
שווה להעמיק ולחקור למה.
מLמטהlittle מLמטהlittle​(נשלטת)
לפני 4 ימים • 17 ביוני 2026
מLמטהlittle​(נשלטת) • 17 ביוני 2026
בבקשה
שנת 2019
מצורף מייל ששלחתי על אדם שחצה גבולות, הוריד את הקונדום בזמן האקט וגמר בפנים. ביקשתי ודרשתי שיעצור זה לא קרה.
היה חשש שהכניס אותי אותי להריון. הייתי חדשה כאן ובעולם הזה בכלל. אבל בכל זאת כתבתי באופן הכי מכבד זה התגובה שקיבלתי. הפרופיל עדיין קיים. אני לא יודעת אם מדובר באותו אחד. ואולי דברים השתנו מאז?

מעתיקה את המייל כלשונו:

אהלן
צר מאד לשמוע על המקרה הנורא שאת מתארת
הדרך לטפל במקרים כאלה היא באמצעות פניה למשטרה
לאתר אין אפשרות לאמת את היתכנות הדברים ולכן לא ניתן להרחיק את המשתמש על סמך תלונה אחת.
בבקשה היכנסי לפרופיל המשתמש ודווחי עליו דרך כפתור ״דווח על משתמש זה״ עם הפרטים, באופן זה המערכת תוכל להצליב את התלונה שלך עם תלונות נוספות שהתקבלו או יתקבלו אודותיו.

--
הכלוב - תמיכה
support@thecage.co.il
חובב אומנות חובב אומנות​(קינקי)חשבון מאומת
לפני 22 שעות • 21 ביוני 2026

Re: גבר מהכלוב שלכאורה אנס וארצה להזהיר נשים לגביו

חובב אומנות​(קינקי)חשבון מאומת • 21 ביוני 2026
סרדינית כתב/ה:
לכאורה כמובן. אבל הורג אותי לראות אותו מחובר כל הזמן ושנשים פה לא יודעות ואני רוצה להזהיר אתכן ולא יודעת איך בלי שזה יתפוצץ לאיזה תביעת דיבה..

למיטב הבנתי הדבר החכם ביותר לעשות הוא שמי שהותקפה תתלונן במשטרה ואת התלונה ביחד עם שם היוזר לשלוח לכלובי והוא יחליט אם להסיר אותו מהאתר
עדיף וחכם לא לעשות פרסום ברבים של כאלה דברים לפני שיש החלטה של בית משפט
וגם אז תמיד להגיד לכאורה וכו