לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

מה הקינק שלכם.ן ?

ריבת חלב ריבת חלב
לפני 8 ימים • 14 ביוני 2026
ריבת חלב • 14 ביוני 2026
1. מחליף שקע חשמל והיא מוצצת לי ואני לא מצליח להכניס את החוטים ולסגור את הבורג.

2. לרדת לה כשהיא עם חברה שלה בטלפון מדברות והחברה מתלוננת על בעלה והילדים ואני יונק אותה וכל פעם שהיא מדברת אני מכניס את הויברטור יותר ממוקד בנקודת G.... והיא לא מרוכזת וחברה שלה מתעצבנת בטלפון.....

3. להישאר בתוכה אחרי שאני גומר ולהרגיש את כל הנוזל העסיסי הדביק הזה נוזל החוצה ומדביק את שנינו אחד לשניה.
TasteOfTrouble TasteOfTrouble​(שולט)חשבון מאומת
TasteOfTrouble​(שולט)חשבון מאומת
לפני 7 ימים • 14 ביוני 2026

Re: מה הקינק שלכם.ן ?

TasteOfTrouble​(שולט)חשבון מאומת • 14 ביוני 2026
דארק דנטה כתב/ה:
יש המון סוגי קינק שהם האחות החורגת של הבדסמ. בתפר בין וניליות לקצת גיוון.
אבל מה בעצם אומר קינקיות?
סטיות פטיש כמו foot fetish או שזה כבר סטיות מעבר לנורמה המקובלת כמו יחסי מין עם בעל חיים, או סקאט

אז בואו נפתח שירשור קינקיות ונעזור לאחרים לגלות עולם חדש.

יש לי כל כך הרבה אבל הם סוטים מידי לאתר הזה אז אני אגיד רק פטיש צוואר
איזה איבר מחרמן גרררר
פישוטו פישוטו
לפני 7 ימים • 15 ביוני 2026
פישוטו • 15 ביוני 2026
Lady Mod כתב/ה:
מאז ומעולם טענתי ש"פטישים" זה משהו שיש רק לגברים. עוד לא הכרתי מישהי שמתחרפנת מכפות רגליים או מאקט ספציפי - זה תמיד המכלול שהן נמשכות איליו בשולט/ת וגם בנשלט/ת. זו מן הסתם, דעתי ותובנה שלי. אבל אשמח לשמוע אם מישהי מחזיקה בפטיש כלשהו (ולא, פטיש לבגדי ויניל לא נחשב. אני מתכוונת לפטיש פיזי icon_smile.gif)

כמו כן, זה לא "האחות החורגת של בדסמ" כל קינק/פטיש/סטיה - כלולים מראש בבדס"מ. כל עוד הם נעשים תחת כללי ההסכמה והבטיחות.

סטטיסטית את כנראה צודקת.
מאמין גם שיש יותר גברים עם פטישים מנשים. אצל נשים זה לרוב יהיה קינק.
ההבדל הוא שפטיש הרבה יותר חזק, נוכח ומנהל את חיי המין שלנו.
פטיש מעסיק אותך ברמה הרבה יותר גבוהה. אתה תצטרך אותו כמעט בכל אינטראקציה מינית ועל מנת להגיע למצב של עוררות. יהיה קשה מאוד להתנהל בלעדיו וצריך "להאכיל" אותו כל הזמן.
לעומת קינק, שההשפעה שלו פחותה יותר. הוא עדיין יכול לרגש, אבל זה עוד כלי בארגז המיניות, ולא כל מהות הארגז עצמו.

יותר גברים מאפשרים לעצמם ליפול למקום הזה ולהתאבסס על אקט או על איבר גוף. ברמה שזה כל מה שמניע אותם באינטראקציה. ולא ממש אכפת להם ממי הם מקבלים אותן, כל עוד הפטיש מתגלם כמו שהם רוצים.

נשים לרוב לא מגיעות למקום הזה, וגם אם יש להן קינק ללבעול טוסיקים או לגב שרירי... זה לא יעוור או ינהל אותם בבחירת פרטנר.
מעניין אם זה משהו מולד בגנים, או פשוט הסללה חברתית ולגברים יותר קל להביע את המיניות שלהם, ויותר רגילים להסתכל על נשים בתור אובייקטים.
אבל בלי קשר, אני מאמין שיש גם נשים שהגיעו למצב שיש להן פטיש חזק שמנהל אותן. כנראה מעט מאוד, והן גם יצניעו את זה יותר מהגבר בעל הפטיש הממוצע.
אפילו בכינויים באתר - את תראי "מלקק אסלות" ולא תראי בחיים "ילדה קטנה בדאדי".
VirginForever
לפני 7 ימים • 15 ביוני 2026
VirginForever • 15 ביוני 2026
אני פריק של ביזאר כבר יותר מ 25 שנה. שום דבר אחר לא מרגש אותי כמו זה. לראות סתם מישהי ערומה, פורנו וכו' כבר לא מרגשים אותי בכלל (רק מורידים לי אם כבר). כל בחורה יפה שאני רואה ברחוב או באוטובוס..אני מפנטז על לשמש לה כאסלה אנושית.
ממש מתסכל.
משי קרוע משי קרוע​(נשלט)
לפני 21 שעות • 21 ביוני 2026
משי קרוע​(נשלט) • 21 ביוני 2026
שאישה תרדים אותי בכח עם גרב ניילון שהיא לבשה ושפכה עליו כלורופורם כדי שאתמסר באופן מוחלט
חובב אומנות חובב אומנות​(קינקי)חשבון מאומת
לפני 21 שעות • 21 ביוני 2026
חובב אומנות​(קינקי)חשבון מאומת • 21 ביוני 2026
פיסטינג
לזיין חזה ענק
החדרת ויברטורים
אנאלי כשהיא קשורה עם הבטן על המיטה
השפרצות שלה עלי כשהיא גומרת כשאני יורד לה
שתדחוף לי אצבע כשהיא יורדת לי
לגמור לה בפה ושתראה שהיא בלעה הכול