|
|
לפני שבועיים •
22 ביוני 2026
לפני שבועיים •
22 ביוני 2026
William Arthur{SilentDevo} • 22 ביוני 2026
זה די כמו עם ירקות.
איך אומר הAI? ירקות צעירים: נוטים להיות עדינים, מתקתקים יותר, בעלי מרקם רך ותכולת מים גבוהה. הם מצוינים לאכילה כשהם טריים או בבישול מהיר. ירקות בוגרים/קשישים: בעלי טעם עשיר ומרוכז יותר, ומתאימים יותר לבישול ממושך, אפייה, או שימוש במרקים ותבשילים (למשל: סלק בוגר לעומת עלי בייבי) |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
22 ביוני 2026
לפני שבועיים •
22 ביוני 2026
ילדת קסם(מזוכיסטית){spankindan} • 22 ביוני 2026
ובתשובה רצינית יותר,
גיל מעולם לא היווה מכשול או שיקול, למעט בנושא מציאת שותף לחיים משותפים, היכרות למשפחה וכו' - וגם כאן, הטווח די גדול. אני מחפשת אופי ואישיות, אנרגיה, בגרות, ניסיון חיים, יציבות. לא אשלול אדם בגיל צעיר לפני שאכיר אותו, גם אם סטטיסטית רוב הסיכויים שהוא לא ''שם''. |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
23 ביוני 2026
לפני שבועיים •
23 ביוני 2026
Sea of Tranquility(שולט) • 23 ביוני 2026
בעיני, חשובה בשלות מסוימת, בגרות, מישהי שעברה דבר או שניים בחיים. לרוב זה מגיע עם גיל ונסיון חיים, ולהפך - לרוב לצעירים (מדי) יש קוצים במקום שבו נהוג לשבת, חוסר סבלנות מסוים, לטוב ולרע.
|
|
|
|
|
לפני שבועיים •
23 ביוני 2026
לפני שבועיים •
23 ביוני 2026
bossdog • 23 ביוני 2026
► Red-Phoenix כתב/ה: רק מי שבשנתון שלי, לא דקה יותר ולא שנייה פחות! עדיף אפילו שנולדנו באותו החודש, כמה שפחות הפרש. את אומרת שאם יש סיכוי שהופרדתם בלידה - אז בכלל שווה? חחחחח |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
23 ביוני 2026
לפני שבועיים •
23 ביוני 2026
ילדת קסם(מזוכיסטית){spankindan} • 23 ביוני 2026
► bossdog כתב/ה: ► Red-Phoenix כתב/ה: רק מי שבשנתון שלי, לא דקה יותר ולא שנייה פחות! עדיף אפילו שנולדנו באותו החודש, כמה שפחות הפרש. את אומרת שאם יש סיכוי שהופרדתם בלידה - אז בכלל שווה? חחחחח הממ, קינקי. בטוחה שכבר יש פורנו כזה. |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
23 ביוני 2026
Re: איפה תופס אתכם עניין הגיל?
לפני שבועיים •
23 ביוני 2026
TasteOfTrouble(שולט) • 23 ביוני 2026
► ילד שלך כתב/ה: גדולות מכם, קטנות מכם, זה משנה? מעדיף תמיד קטנות ממני לקשר רציני,רצוי פער גדול יחסית 3-4 שנים צפונה כזה,אבל אני שם יותר דגש על אישיות ופחות על זה אם זה רק לשחק קצת ולהנות אז הכל הולך כזה |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
23 ביוני 2026
לפני שבועיים •
23 ביוני 2026
TasteOfTrouble(שולט) • 23 ביוני 2026
► Red-Phoenix כתב/ה: ► bossdog כתב/ה: ► Red-Phoenix כתב/ה: רק מי שבשנתון שלי, לא דקה יותר ולא שנייה פחות! עדיף אפילו שנולדנו באותו החודש, כמה שפחות הפרש. את אומרת שאם יש סיכוי שהופרדתם בלידה - אז בכלל שווה? חחחחח הממ, קינקי. בטוחה שכבר יש פורנו כזה. לכל דבר יש פורנו |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
23 ביוני 2026
לפני שבועיים •
23 ביוני 2026
bossdog • 23 ביוני 2026
► Red-Phoenix כתב/ה: ► bossdog כתב/ה: ► Red-Phoenix כתב/ה: רק מי שבשנתון שלי, לא דקה יותר ולא שנייה פחות! עדיף אפילו שנולדנו באותו החודש, כמה שפחות הפרש. את אומרת שאם יש סיכוי שהופרדתם בלידה - אז בכלל שווה? חחחחח הממ, קינקי. בטוחה שכבר יש פורנו כזה. Rule 34 מכירה? |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
23 ביוני 2026
לפני שבועיים •
23 ביוני 2026
הלן הדוב • 23 ביוני 2026
► bossdog כתב/ה: ► Red-Phoenix כתב/ה: ► bossdog כתב/ה: ► Red-Phoenix כתב/ה: רק מי שבשנתון שלי, לא דקה יותר ולא שנייה פחות! עדיף אפילו שנולדנו באותו החודש, כמה שפחות הפרש. את אומרת שאם יש סיכוי שהופרדתם בלידה - אז בכלל שווה? חחחחח הממ, קינקי. בטוחה שכבר יש פורנו כזה. Rule 34 מכירה? ואת חוק 35? (אם אין פורנו של זה אז יהיה) |
|
|
|
|
לפני שבועיים •
24 ביוני 2026
לפני שבועיים •
24 ביוני 2026
LittolRainbow(נשלטת) • 24 ביוני 2026
עם הזמן הבנתי שעדיף לי יותר בקרב בני גילי, למרות שהם בדרך כלל יותר ילדותיים, עם פחות ניסיון,
המבוגרים מידי כבר בדרך כלל במקום אחר לגמרי בחיים, גרושים עם ילדים שדי עשו את שלהם במובנים האלה ועכשיו רוצים בעיקר להנות... אני עוד לא הספקתי מה שהם כן |
|
|