|
|
אתמול •
30 ביוני 2026
שאלה לשולטים (גם מתחלפים מוזמנים לענות)
אתמול •
30 ביוני 2026
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 30 ביוני 2026
איך זה שבמאנצ'ים החינמיים הכי שווים באיזור המרכז יש מצד אחד מלא נשלטות ומתחלפות ומצד שני, כל השולטים והמתחלפים בקושי באים כי הם חושבים שזה פאמדום?
|
|
|
|
|
אתמול •
30 ביוני 2026
אתמול •
30 ביוני 2026
פריאפוס(קינקי) • 30 ביוני 2026
חרדה חברתית?
|
|
|
|
|
אתמול •
30 ביוני 2026
אתמול •
30 ביוני 2026
Ollie(נשלטת) • 30 ביוני 2026
► פריאפוס כתב/ה: חרדה חברתית? יה, זו אחלה תשובה. תקשיב, יש אחוז כל כך גבוה של אנשים עם חרדות חברתיות באירועים בדסמיים. זה לא תמיד מה שעוזר כדי להרגיע את החרדה, אבל לפעמים זה כן. חוץ מזה, תדע שיש מאנצ'ים שיש להם ווייב שיותר נוח לאנשים עם חרדה חברתית, לפחות מהזווית שלי. מאנצ'ים על דשא, שאפשר גם לתפוס בהם קצת מרחק כשצריך, לי זה עוזר. תמיד כדאי גם לדבר מראש עם מישהו שיבוא איתך, או אם אתה לא מכיר אנשים רלוונטיים - אפשר לנסות להתכתב מראש עם מישהו ולבקש שיהיו איתך לכמה דקות בהתחלה כדי לא לחטוף את הכול בבת אחת לפרצוף. |
|
|
|
|
אתמול •
30 ביוני 2026
אתמול •
30 ביוני 2026
Zord(קינקי) • 30 ביוני 2026
יש מצב שהם לא צריכים להגיע כי הם מסתדרים בלי זה
|
|
|
|
|
אתמול •
30 ביוני 2026
אתמול •
30 ביוני 2026
-DNA-(נשלטת) • 30 ביוני 2026
► Zord כתב/ה: יש מצב שהם לא צריכים להגיע כי הם מסתדרים בלי זה תשובה מעציבה, אך מקובלת. מאידך, נוגדת את כל הסטטיסטיקות של הכלוב, שמצביעות על הרוב המכריע הגברי אל מול המיעוט הנשי… |
|
|
|
|
אתמול •
30 ביוני 2026
אתמול •
30 ביוני 2026
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 30 ביוני 2026
הסטטיסטיקה שהזכירה -DNA הצודקת היא אכן קשה,
יש פה איזה 1680 גברים שולטים-מתחלפים ופנוים להיכרות(סימנו) ורק איזה 269 נשים פנויות להיכרות (סימנו) שהן נשלטות או מתחלפות. לא ספרתי נשואים כי אני פחות רוצה לראות אותם באים לצוד לבד באיזה מאנץ' בצל הפוליאמוריה. |
|
|
|
|
אתמול •
30 ביוני 2026
אתמול •
30 ביוני 2026
dark enlightment(שולט) • 30 ביוני 2026
השערה שלי:
למצוא ידידות זה בסדר עדיפויות נמוך אצלהם וכך גם ליצור קשרים חברתיים קהילתיים שלא מובילים לשום מקום מעבר לסמול טוק נחמד. הם בעניין של היכרויות עם אוירה אינטימית יותר. לכן הם יבואו לפעם פעמיים לגשש, להבין שזה כמו שחשבו וזהו. נחמד, כיף מדי פעם אבל לא המטרה שלהם. |
|
|
|
|
אתמול •
30 ביוני 2026
אתמול •
30 ביוני 2026
Zord(קינקי) • 30 ביוני 2026
► המכשפה בג'ינס כתב/ה: הסטטיסטיקה שהזכירה -DNA הצודקת היא אכן קשה,
יש פה איזה 1680 גברים שולטים-מתחלפים ופנוים להיכרות(סימנו) ורק איזה 269 נשים פנויות להיכרות (סימנו) שהן נשלטות או מתחלפות. לא ספרתי נשואים כי אני פחות רוצה לראות אותם באים לצוד לבד באיזה מאנץ' בצל הפוליאמוריה. אלו שנראים טוב וגבוהים יחסית לא צריכים להגיע כי מסתדרים בלי. אלו שלא עונים על האידיאל הדרוש לא מגיעים כי יודעים שאין להם ביקוש. |
|
|
| דניאלרנ |
אתמול •
30 ביוני 2026
מאוד מתחבר למה שדארק אמר ואוסיף מהזווית ראיה שלי כשולט
אתמול •
30 ביוני 2026
דניאלרנ • 30 ביוני 2026
► dark enlightment כתב/ה: השערה שלי:
למצוא ידידות זה בסדר עדיפויות נמוך אצלהם וכך גם ליצור קשרים חברתיים קהילתיים שלא מובילים לשום מקום מעבר לסמול טוק נחמד. הם בעניין של היכרויות עם אוירה אינטימית יותר. לכן הם יבואו לפעם פעמיים לגשש, להבין שזה כמו שחשבו וזהו. נחמד, כיף מדי פעם אבל לא המטרה שלהם. שולט אמיתי יודע שזו לא רק סטייה אלא מי שהוא. הוא מקבל מהנשלט/ת קופסה קטנה שבתוכה יושבים כל הרגשות שלו/ה תשוקה, כאב, אהבה, עונג, פחד, שמחה וכו.. התפקיד של השולט זה להוציא רגש רגש לפי סדר מתוך הקופסה הזאת ולהדריך אותו/ה במסע הרגש הזה ולמצות כל אחד מהם בבטחה. מכאן כבר אפשר להבין שהצורך הטבעי של שולט אמיתי הוא הרבה יותר עמוק, ריגשי ואינטימי. לעטוף את עצמו בבועה שבה הריכוז היחיד שלו הוא האדם שעומד מולו שולט אמיתי תמיד ימצא את מה שהוא מחפש אבל כבר אפשר להבין שהמפגשים האלו הם ההפך הגמור מטבע השולט - לא יודע אם כולם יסכימו אבל זו הזווית שלי על הנושא נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך רביעי יול' 01, 2026 1:14 am, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
אתמול •
30 ביוני 2026
אתמול •
30 ביוני 2026
dommixxx • 30 ביוני 2026
מזכיר לי את הדיונים (לא כאן, באתרים אחרים) למה לפוליאמורים יש בדרך כלל מראה "מסויים" ושונה.
התשובה מצריכה לחשוב מחוץ לקופסה |
|
|