|
|
לפני 19 שעות •
30 ביוני 2026
לפני 19 שעות •
30 ביוני 2026
Zord(קינקי) • 30 ביוני 2026
► dommixxx כתב/ה: מזכיר לי את הדיונים (לא כאן, באתרים אחרים) למה לפוליאמורים יש בדרך כלל מראה "מסויים" ושונה.
התשובה מצריכה לחשוב מחוץ לקופסה https://ifunny.co/video/how-could-you-tell-we-were-polyamorous-CZ7jFbF6C?s=cl |
|
|
|
|
לפני 10 שעות •
1 ביולי 2026
לפני 10 שעות •
1 ביולי 2026
פרלין(נשלטת){ש} • 1 ביולי 2026
► dommixxx כתב/ה: מזכיר לי את הדיונים (לא כאן, באתרים אחרים) למה לפוליאמורים יש בדרך כלל מראה "מסויים" ושונה.
התשובה מצריכה לחשוב מחוץ לקופסה למה??? |
|
|
|
|
לפני 8 שעות •
1 ביולי 2026
Re: מאוד מתחבר למה שדארק אמר ואוסיף מהזווית ראיה שלי כשולט
לפני 8 שעות •
1 ביולי 2026
Rogue Hand • 1 ביולי 2026
► דניאלרנ כתב/ה: ► dark enlightment כתב/ה: השערה שלי:
למצוא ידידות זה בסדר עדיפויות נמוך אצלהם וכך גם ליצור קשרים חברתיים קהילתיים שלא מובילים לשום מקום מעבר לסמול טוק נחמד. הם בעניין של היכרויות עם אוירה אינטימית יותר. לכן הם יבואו לפעם פעמיים לגשש, להבין שזה כמו שחשבו וזהו. נחמד, כיף מדי פעם אבל לא המטרה שלהם. שולט אמיתי יודע שזו לא רק סטייה אלא מי שהוא. הוא מקבל מהנשלט/ת קופסה קטנה שבתוכה יושבים כל הרגשות שלו/ה תשוקה, כאב, אהבה, עונג, פחד, שמחה וכו.. התפקיד של השולט זה להוציא רגש רגש לפי סדר מתוך הקופסה הזאת ולהדריך אותו/ה במסע הרגש הזה ולמצות כל אחד מהם בבטחה. מכאן כבר אפשר להבין שהצורך הטבעי של שולט אמיתי הוא הרבה יותר עמוק, ריגשי ואינטימי. לעטוף את עצמו בבועה שבה הריכוז היחיד שלו הוא האדם שעומד מולו שולט אמיתי תמיד ימצא את מה שהוא מחפש אבל כבר אפשר להבין שהמפגשים האלו הם ההפך הגמור מטבע השולט - לא יודע אם כולם יסכימו אבל זו הזווית שלי על הנושא מוסיף על מה שאמרו קודמיי ואוסיף את הזווית שלי. משולטים מצופה גם להיות יותר שומיננטים גם בסביבה חברתית מרובת משתתפים (ככה אני חוויתי אתזה). אבל צריך להבין ששולט לפעמים (כמוני) אוהב את הפרטיות והמסתורין של האקט, משהו שבמאנצים יש פחות מסתורין. לא בחירת המילים הכי טובה שלי אבל מקווה שזה מעביר את הרעיון |
|
|
|
|
לפני 7 שעות •
1 ביולי 2026
לפני 7 שעות •
1 ביולי 2026
Ollie(נשלטת) • 1 ביולי 2026
► Rogue Hand כתב/ה: ► דניאלרנ כתב/ה: ► dark enlightment כתב/ה: השערה שלי:
למצוא ידידות זה בסדר עדיפויות נמוך אצלהם וכך גם ליצור קשרים חברתיים קהילתיים שלא מובילים לשום מקום מעבר לסמול טוק נחמד. הם בעניין של היכרויות עם אוירה אינטימית יותר. לכן הם יבואו לפעם פעמיים לגשש, להבין שזה כמו שחשבו וזהו. נחמד, כיף מדי פעם אבל לא המטרה שלהם. שולט אמיתי יודע שזו לא רק סטייה אלא מי שהוא. הוא מקבל מהנשלט/ת קופסה קטנה שבתוכה יושבים כל הרגשות שלו/ה תשוקה, כאב, אהבה, עונג, פחד, שמחה וכו.. התפקיד של השולט זה להוציא רגש רגש לפי סדר מתוך הקופסה הזאת ולהדריך אותו/ה במסע הרגש הזה ולמצות כל אחד מהם בבטחה. מכאן כבר אפשר להבין שהצורך הטבעי של שולט אמיתי הוא הרבה יותר עמוק, ריגשי ואינטימי. לעטוף את עצמו בבועה שבה הריכוז היחיד שלו הוא האדם שעומד מולו שולט אמיתי תמיד ימצא את מה שהוא מחפש אבל כבר אפשר להבין שהמפגשים האלו הם ההפך הגמור מטבע השולט - לא יודע אם כולם יסכימו אבל זו הזווית שלי על הנושא מוסיף על מה שאמרו קודמיי ואוסיף את הזווית שלי. משולטים מצופה גם להיות יותר שומיננטים גם בסביבה חברתית מרובת משתתפים (ככה אני חוויתי אתזה). אבל צריך להבין ששולט לפעמים (כמוני) אוהב את הפרטיות והמסתורין של האקט, משהו שבמאנצים יש פחות מסתורין. לא בחירת המילים הכי טובה שלי אבל מקווה שזה מעביר את הרעיון אני חושבת שלפחות חלק ממה שכתבת כאן זה גם ציפייה שנמצאת רק בראש של אותו השולט. כלומר, לפעמים אנשים חושבים שמצפים מהם להיות משהו, ובגלל הרתיעה מהציפיות האלה הם נמנעים מאינטראקציות או מחוויות מסוימות (או להפך - עושים דברים שהם לא באמת רוצים לעשות, כי הם חושבים שזה מה שמצופה מהם), כשבפועל הצד השני לא באמת מצפה לזה. אני לא אומרת שאין בכלל נשים שמצפות מגברים שולטים להיות דומיננטיים בכל אספקט של חייהם. למעשה, אני הייתי כזו במשך הרבה שנים. אבל עובדתית יש גם הרבה נשים שלא מצפות לזה. חבל לפספס קשרים פוטנציאליים ומעגלים חברתיים (שגם מובילים לפעמים ליצירת קשרים זוגיים) רק כי מסרבים להיכנס לתבנית מסוימת, שבעצם אף אחד לא ביקש שתיכנס אליה... |
|
|
|
|
לפני 6 שעות •
1 ביולי 2026
לפני 6 שעות •
1 ביולי 2026
MagisterDolor(שולט) • 1 ביולי 2026
אני משתדל להגיע למאנצ'ים כשאני יודע שחלק מהמשתתפים הם אנשים שאני כבר מכיר, כדי שארגיש יותר בנוח.
מרבית הנשים הפנויות בכלוב לא מסמנות שהן פנויות בפרופיל שלהן כדי להימנע מהצקות, לגברים אין את הבעיה הזו, אז יש הרבה יותר גברים שמסומן אצלם בפרופיל שהם פנויים להיכרות. באופן כללי אני לא מגיע למאנצ'ים כדי לחפש בנות זוג אלא כדי לחפור לאנשים על שיבארי. |
|
|
|
|
לפני 3 שעות •
1 ביולי 2026
לפני 3 שעות •
1 ביולי 2026
Rogue Hand • 1 ביולי 2026
► Ollie כתב/ה: ► Rogue Hand כתב/ה: ► דניאלרנ כתב/ה: ► dark enlightment כתב/ה: השערה שלי:
למצוא ידידות זה בסדר עדיפויות נמוך אצלהם וכך גם ליצור קשרים חברתיים קהילתיים שלא מובילים לשום מקום מעבר לסמול טוק נחמד. הם בעניין של היכרויות עם אוירה אינטימית יותר. לכן הם יבואו לפעם פעמיים לגשש, להבין שזה כמו שחשבו וזהו. נחמד, כיף מדי פעם אבל לא המטרה שלהם. שולט אמיתי יודע שזו לא רק סטייה אלא מי שהוא. הוא מקבל מהנשלט/ת קופסה קטנה שבתוכה יושבים כל הרגשות שלו/ה תשוקה, כאב, אהבה, עונג, פחד, שמחה וכו.. התפקיד של השולט זה להוציא רגש רגש לפי סדר מתוך הקופסה הזאת ולהדריך אותו/ה במסע הרגש הזה ולמצות כל אחד מהם בבטחה. מכאן כבר אפשר להבין שהצורך הטבעי של שולט אמיתי הוא הרבה יותר עמוק, ריגשי ואינטימי. לעטוף את עצמו בבועה שבה הריכוז היחיד שלו הוא האדם שעומד מולו שולט אמיתי תמיד ימצא את מה שהוא מחפש אבל כבר אפשר להבין שהמפגשים האלו הם ההפך הגמור מטבע השולט - לא יודע אם כולם יסכימו אבל זו הזווית שלי על הנושא מוסיף על מה שאמרו קודמיי ואוסיף את הזווית שלי. משולטים מצופה גם להיות יותר שומיננטים גם בסביבה חברתית מרובת משתתפים (ככה אני חוויתי אתזה). אבל צריך להבין ששולט לפעמים (כמוני) אוהב את הפרטיות והמסתורין של האקט, משהו שבמאנצים יש פחות מסתורין. לא בחירת המילים הכי טובה שלי אבל מקווה שזה מעביר את הרעיון אני חושבת שלפחות חלק ממה שכתבת כאן זה גם ציפייה שנמצאת רק בראש של אותו השולט. כלומר, לפעמים אנשים חושבים שמצפים מהם להיות משהו, ובגלל הרתיעה מהציפיות האלה הם נמנעים מאינטראקציות או מחוויות מסוימות (או להפך - עושים דברים שהם לא באמת רוצים לעשות, כי הם חושבים שזה מה שמצופה מהם), כשבפועל הצד השני לא באמת מצפה לזה. אני לא אומרת שאין בכלל נשים שמצפות מגברים שולטים להיות דומיננטיים בכל אספקט של חייהם. למעשה, אני הייתי כזו במשך הרבה שנים. אבל עובדתית יש גם הרבה נשים שלא מצפות לזה. חבל לפספס קשרים פוטנציאליים ומעגלים חברתיים (שגם מובילים לפעמים ליצירת קשרים זוגיים) רק כי מסרבים להיכנס לתבנית מסוימת, שבעצם אף אחד לא ביקש שתיכנס אליה... ברור שאת צודקת ושזה בעיקר בראש. אבל זה עדיין קיים וזו הסיבה לענ"ד |
|
|
|
|
לפני שעתיים •
1 ביולי 2026
לפני שעתיים •
1 ביולי 2026
bossdog • 1 ביולי 2026
► המכשפה בג'ינס כתב/ה: הסטטיסטיקה שהזכירה -DNA הצודקת היא אכן קשה,
יש פה איזה 1680 גברים שולטים-מתחלפים ופנוים להיכרות(סימנו) ורק איזה 269 נשים פנויות להיכרות (סימנו) שהן נשלטות או מתחלפות. לא ספרתי נשואים כי אני פחות רוצה לראות אותם באים לצוד לבד באיזה מאנץ' בצל הפוליאמוריה. רגע, אמנם אנחנו במערכת יחסים פולי, אבל אישתי לא בדסמית, ולא מתעניינת במפגשים כאלו. האם אני לא יכול להגיע לבד? המשפט האחרון מרגיש קצת מקולקל.. ממתי נשוי הוא מוקצה? אני אישית לא תכננתי לבוא לצוד (מעולפ לא הייתי במאנצ), זה לא באופי שלי. כן חסרה לי קהילה סביב בדסמ וכו. |
|
|
|
|
לפני שעה •
1 ביולי 2026
לפני שעה •
1 ביולי 2026
תשעים וארבע ב'(שולט) • 1 ביולי 2026
יש יותר נשלטות משולטים במאנצים במרכז? סעמק למה אני בצפון
|
|
|
|
|
לפני 49 דקות •
1 ביולי 2026
לפני 49 דקות •
1 ביולי 2026
dommixxx • 1 ביולי 2026
► פרלין כתב/ה: ► dommixxx כתב/ה: מזכיר לי את הדיונים (לא כאן, באתרים אחרים) למה לפוליאמורים יש בדרך כלל מראה "מסויים" ושונה.
התשובה מצריכה לחשוב מחוץ לקופסה למה??? רמז: מי צריך לשווק את עצמו? |
|
|
|
|
לפני 8 דקות •
1 ביולי 2026
לפני 8 דקות •
1 ביולי 2026
מLמטהlittle(נשלטת) • 1 ביולי 2026
אני אתן את השנקל שלי בנושא
אין לי מטרה לפגוע וזה רק חוויה סוביקטיבית שלי. לא חקרתי את הנושא זה היה מרתק לחקור ואולי יום אחד אעשה דוקטורט אבל זה לא תהיה השערת המחקר 😂 כמו שנשלטות מגיעות עם סל תכונות כמו הצורך להישען, לפעמים תלות, רצון בהחזקה, צורך בקשר. שולטים מגיעים עם סל תכונות ומאפיינים שהם יותר אינדוודואליות ומותאמות לקשר של אחד על אחת. גברי אלפא כמו שמכנים אותם או את עצמם. הם יותר מכווני מטרה, יודעים לקחת, להוביל, להפעיל מניפולציות. התכונות האלה הן תכונות פחות סוציאליות או חברתיות. זה תכונות שהן מכוונות מטרה לכבוש, להקסים, לשייך, לסמן. במאנצ' שזה ארוע יותר חברתי אין לשולט כמעט אפשרות לייצג אף אחת מהתכונות הנ"ל (לכבוש, להקסים, לשייך, לסמן, להוביל, לסמן טריטוריה) ואני לא חושבת שארוע כזה משרת את האינטרס של השולט. אולי שווה לקחת את זה בחשבון אולי לחשוב על פורמט שבו שולטים כן יוכלו לקחת משהו מזה ונראה אותם מגיעים? סימן שאלה |
|
|