nerissa(אחרת) |
לפני 19 שנים •
28 בנוב׳ 2004
כבר אין מחר (השתפכות אישית)
לפני 19 שנים •
28 בנוב׳ 2004
nerissa(אחרת) • 28 בנוב׳ 2004
<שיר זה נכתב לחברה.. שנרצחה על ידי בעלה בהתקף של זעם לעיני בתם, לפני כמה שנים בעיר מגוריי>
אמרה שהיא אוהבת את הבן זונה הסדיסט רצתה שהוא ימות - אבל לא להרבה זמן. שלא תתגעגע... היתה לו ילדות עשוקה הגנה נחרצות שרף זנבות חתולים ובכה בפרסומות של פלאפון "הוא האבא של הילדים" הצהירה ונגעה קלות בפנס בזוית העין XXX את אוהבת אותו מרוב שנאה הוא שונא אותך מרוב אהבה אני אעזוב אותו! אולי מחר... XXX כבר אין מחר את פרחי הסליחה שלו הוא כבר לא משאיר על קברך הוא מגיש אותם בסרט של חיזור לקורבן הבא ===================================== כל כך הרבה כאב ופחד מסתתר מאחורי חלק מהניקים כאן.. שם - בחיים האמיתיים. אני שומעת יותר ויותר סיפורים מצמררים מבנות הקהילה ולא יודעת.. זו תופעה מתגברת או שמא הן פשוט מקבלות תמריץ לגלות את מה שעובר עליהן בגלל חשיפה של נשים אחרות כאן בפורום? בכל אופן.. שישמע נאיבי. אדיוטי. תלוש. אני מבקשת - תפסיקו כבר לפגוע בהן!!!! די כבר! ולכן - אתן לא אשמות! בגלל מטומטמים אינפנטיליים כאן בפורום שיש עליהם עוד סימני טיטולים והחליטו שהם "אדונים" - שלא תעזו לחשוב ש"הבאתם את זה על עצמכן"! מצטערת שאני נשפכת כאן כך.. אבל לפעמים.. אני כל כך כועסת! ומרגישה כל כך חסרת אונים! אוף! |
|
Uranus |
לפני 19 שנים •
28 בנוב׳ 2004
באמת אוף
לפני 19 שנים •
28 בנוב׳ 2004
Uranus • 28 בנוב׳ 2004
די כבר
|
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 19 שנים •
28 בנוב׳ 2004
על ההבדל בין בדסמ להתעללות
לפני 19 שנים •
28 בנוב׳ 2004
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 28 בנוב׳ 2004
אפשר לקרוא כאן
http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=7210 ומי שלא היה בתסריט שכזה כקרבן, רצוי שלא ישפוט אחרים במלים - ושנזכור, התוקפן הוא זה שבחר לשלול את הזכויות של הקרבן. |
|
עקשנית(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
28 בנוב׳ 2004
לפני 19 שנים •
28 בנוב׳ 2004
עקשנית(נשלטת) • 28 בנוב׳ 2004
אילו הכל יכל היה להיפתר במילים... בשיחות...
הלוואי. כואב. |
|
*סחלב פראי*(נשלטת) |
לפני 19 שנים •
28 בנוב׳ 2004
Re: על ההבדל בין בדסמ להתעללות
לפני 19 שנים •
28 בנוב׳ 2004
*סחלב פראי*(נשלטת) • 28 בנוב׳ 2004
Dan_Kap כתב/ה: ומי שלא היה בתסריט שכזה כקרבן, רצוי שלא ישפוט אחרים במלים - ושנזכור, התוקפן הוא זה שבחר לשלול את הזכויות של הקרבן. כל מילה בסלע, דן_קאפ. הכי גרוע זה להישפט ע"י אחרים, כשהקורבן כבר נמצא במצב כל כך רגיש ועדין. זה עשוי לא רק לפגוע יותר, אלא אף להחמיר את המצב ולהביאו לצורה הקיצונית ביותר. כל שנותר לנו כחברה, קהילה, סביבה הוא לחבק בחום את הקורבנות, לעזור להם ולהעניק להם המון אהבה וסובלנות וכמובן להוקיע מתוכנו כל חלאה שבשם ה- BDSM או בשם כל דבר אחר מתעללים בבני אדם ומביאים אותם לכאלו מצבים. הגברת המודעות להבדל שבין התעללות לסאדו-מאזו, כמו במאמר שהובא לנו בתיווכו של דן_קאפ, היא צעד חשוב מאוד לטיפול ומניעה של מקרים כאלו. נריסה, כתבת יפה. אני מקווה שזה יחלחל עמוק ללבם של האנשים כאן. סחלב פראי |
|
DOM Perignon(שולט) |
לפני 19 שנים •
28 בנוב׳ 2004
לפני 19 שנים •
28 בנוב׳ 2004
DOM Perignon(שולט) • 28 בנוב׳ 2004
כואב נריסה.
כואב על כל אחת שנפגעת מאדם חסר מעצורים... כואב. אני לא חושב שהמקרים האלו התרבו, אלא שאלו שנפגעות מעיזות יותר ויותר לחשוף את פגיעתן. וחובה עלינו ללמוד לקבל אותן ללא שום ביקורת וללא האשמת חינם. כי מי שהותקפה לא אשמה. חד משמעית לא אשמה. גם אם טעתה, עדיין לא מגיע לה להיפגע כך. לאף אחד אין זכות לנצל את טעותה כדי לפגוע בה. DOM Perignon. |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 19 שנים •
28 בנוב׳ 2004
אני לא חושב שהמקרים הרבו
לפני 19 שנים •
28 בנוב׳ 2004
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 28 בנוב׳ 2004
אני חושב שיש יותר הבנה שבמקום הזה אפשר לדבר גם על דברים קשים וכואבים.
לצערנו תקיפה מינית קורית בכל מקום וזמן, ובתדירות מזעזעת. וסביר להניח שגם כאן ישנם גברים ונשים שעברו תקיפה מינית. וככל שיש יותר הבנה שאפשר לדבר עך כך כאן, שאפשר לקבל כתף, ואוזן וחיבוק ותמיכה, כך יהיו סיכויים שהמקרים האלו יפחתו בקהילת הבדסמ. כי בתרבות שממנה כולנו באים, משום מה ישנה נטיה לשייך את הסטיגמה שבתקיפה מינית לקרבן, ולא לתוקפן (ע"ע תוקפים ומצדיקיהם כגון ח"כ ניסים זאב, איציק מרדכי ועדת יחצניו). ובעיני, כאן צריכה להיות תרבות מעט שונה מזו של החברה הוונילית... |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 19 שנים •
28 בנוב׳ 2004
לפני 19 שנים •
28 בנוב׳ 2004
בטי בום(שולטת) • 28 בנוב׳ 2004
כמי שהיתנדבה במקלט לנשים מוכות אני יודעת שזה לא קל אבל
את לא לבד !!!!!!!!!!!! קחי אחריות על חייך (ולעיתים על חיי ילדיך ) אלימות היא סוג של היתמכרות ואי אפשר לצאת מזה לבד , את מעגל האלימות אפשר להפסיק וירח הדבש שבא אחרי הסליחה הוא זמני - תמיד תבוא אחריו הסלמה . עמותת ל.א -מפעילה שלושה מקלטים הארץ (שיכת לאירגון נשים ) 1-800-353-300 או 9505720 -09 . נעמת לבעיות אלימות במשפחה -036492469 ויצו קו לנשים מוכות -1-800-39-39-04 גם התעללות נפשית היא אלימות לכל דבר |
|
Forbidden Fruit(שולט) |
לפני 19 שנים •
28 בנוב׳ 2004
נר זכרון
לפני 19 שנים •
28 בנוב׳ 2004
Forbidden Fruit(שולט) • 28 בנוב׳ 2004
נריסה, הרי השיר שלך הוא כעין נר זכרון לחברה שלך שנרצחה.
המעט שבמעט שאפשר לעשות. לעצור רגע. לקחת אויר עמוק לריאות. לזכור אותה. לספר עליה. נר זכרון. |
|
nerissa(אחרת) |
לפני 19 שנים •
28 בנוב׳ 2004
Re: נר זכרון
לפני 19 שנים •
28 בנוב׳ 2004
nerissa(אחרת) • 28 בנוב׳ 2004
Forbidden Fruit כתב/ה: נריסה, הרי השיר שלך הוא כעין נר זכרון לחברה שלך שנרצחה.
המעט שבמעט שאפשר לעשות. לעצור רגע. לקחת אויר עמוק לריאות. לזכור אותה. לספר עליה. נר זכרון. תודה לך. זה הכל.. |
|