|
|
לפני 12 שעות •
4 ביולי 2026
לפני 12 שעות •
4 ביולי 2026
Ollie(נשלטת) • 4 ביולי 2026
► פרלין כתב/ה: הילת מסתורין הו מי זה הגבר הזה שאיש לא מכיר? אולי זה קשור לבטחונו השביר? או שמא מסתתר בטירתו בפלורנטין וזומם לפתות נשים אלי מין? מיהו החתיך, ההורס, האטרקטיבי עד בלי די? מתי נפגוש אותו מתי? או במילים אחרות: יאללללללה. פרלין!!! אני לא מאמינה שפספסת את האפשרות לסיים ב"יאללה ביי". |
|
|
|
|
לפני 12 שעות •
4 ביולי 2026
לפני 12 שעות •
4 ביולי 2026
Ollie(נשלטת) • 4 ביולי 2026
► petka11 כתב/ה: תגובה שלי - "היה מאנץ' לא פמדום לאחרונה???", תזמינו אותי פעם הבאה בגדול, כדי שיגיעו אנשים כדאי שאנשים שהם מכירים ומגיעים יזמינו אותם, גם אנשים לא יודעים וגם זה פחות מפדח אם יש מישהו שאתה מכיר שמגיע. הייתי בכמה מאנצ'ים בעבר וזה נחמד הרבה יותר אם יש כמה אנשים שדיברת איתם פה לפני. לגבי הסטטיסטיקה - פנו אלי לא מעט "שולטים" עם "אדוני תשלוט עלי" - אז המספרים לא בטוח נכונים.. יש לא מעט שולטי מקלדת שבאים רק לפנטזיה קטנה, ולא למציאות. יש רשימת מאנצ'ים בפוסט מתעדכן בבלוג של המכשפה בג'ינס. אפשר לדבר עם אנשים לפני כדי להכיר טיפה, או לנסות לתאם עם מישהו.י שיהיו איתך כמה דקות בהתחלה. המאנץ' החדש של אזור השרון, שהייתי בו פעם אחת ויש שוב עוד כמה שבועות, נתן לי הרגשה מאוד הולסום. רגוע ונעים גם לאנשים שלא מכירים. והיה משחק שבירת קרח בשלב מסוים, וזה היה ממש חמוד. וזה על דשא, אז אפשר קצת לתפוס מרחק אם רוצים. |
|
|
|
|
לפני 11 שעות •
4 ביולי 2026
לפני 11 שעות •
4 ביולי 2026
Curious B • 4 ביולי 2026
וואי איזו ערימה של תגובות מבאסות 😱
החל מ"נשואים שבאים לצוד בחסות הפוליאמוריה" - היי, נשואה, פולי, הייתי בכמה מאנצ'ים. כל עוד אני גלויה לגבי הסטטוס שלי בפני כל הצדדים, למה יש לי פחות זכות ממך לבוא לאירועים כאלה? למה זה מבאס או לא לגיטימי? ולמה את מתייחסת לזה כ"באתי לצוד"? כלה ב"אנשים אטרקטיביים ואיכותיים לא צריכים מאנצ'ים". התגובות האלה בעיקר מעידות על עולמם של הכותבים אותן. אגב, גישות כאלה בכלוב מדגימות בצורה מדהימה למה אנשים איכותיים ואטרקטיביים *כן* צריכים מאנצ'ים. |
|
|
|
|
לפני 10 שעות •
4 ביולי 2026
לפני 10 שעות •
4 ביולי 2026
dommixxx • 4 ביולי 2026
הפוסט הזה אירוני.
פרסמתם שאלה אבל היא לא בgood faith. מי שעונה לא לפי התשובות שאתן מוכנות לקבל חוטף מקלחת של אנטגוניזם וביקורת. אם הייתי ציני הייתי חושב שמטרת הפוסט האמיתית היא לפרוק תסכול וביקורת על גברים במסווה של שאלה... אני בטוח שאחרי מה שהולך בפוסט הזה זה עושה חשק לבוא למפגשים שלכם |
|
|
|
|
לפני 5 שעות •
4 ביולי 2026
לפני 5 שעות •
4 ביולי 2026
המכשפה בג'ינס(מתחלפת) • 4 ביולי 2026
עלית עלינו dommixxx 😉👇🏻
סתם זו באמת שאלה קשה שדי הרבה נשים תוהות לגביה. אגב מי זה אנחנו? אף מארגנ.ת מאנצי'ם לא נטל.ה חלק בפוסט הזה. |
|
|
|
|
לפני שעתיים •
4 ביולי 2026
לפני שעתיים •
4 ביולי 2026
אלוס(מתחלף) • 4 ביולי 2026
איפה בדיוק כל המאנצ'ים האלה?
כל המאנצ'ים שאני הייתי בהם היו בעיקר מסיבת נקנקיות |
|
|
|
|
לפני שעתיים •
4 ביולי 2026
לפני שעתיים •
4 ביולי 2026
Zord(קינקי) • 4 ביולי 2026
אני חושב שאם הוייב הכללי בקהילות / מסיבות / קבוצות לא היה עויין כלפי גברים כברירת מחדל, אז היו מגיעים הרבה יותר גברים.
ההרגשה היא תמיד שהנשים הן המסננת והגבר הוא המסונן / מסתנן. בין אם זה במסיבות שפשוט מנסים להכניס לשם כמה שיותר נשים, אבל גברים לא. אתה גבר? תביא איתך אישה. אתה בא לבד? תשלח תמונה עם גיל וגובה ותעבור סלקציה. אישה בודדה? בואי תקבלי שתיה בחינם, רק תבואי. אם את מביאה איתך חברה גם כניסה חינם עלינו. ההתאמה / עיצוב של הסצינה הזו נעשת לפי ה"חליל" של הנשים שנמצאות בה. הוייב של הסצינה הוא פמיניסטי-ליברלי-שמאלני-אנטי גברי כזה (אנטי לגברים שלא מיישרים קו)...שזה דווקא מסתדר עם ההיגיון והציפייה... הבאסה שזו עסקת חבילה להרבה דאבל סטנדרטים שמגיעים עם זה. אישה - את יכולה להיות מה שבא לך. גבר - לא, גבר צריך להיות 1, 2, 3. זה לא משנה נשלט / שולט, נשלטת / שולטת וכו'. אישה נשפטת לכף זכות מלכתחילה וגבר לכף חובה. גבר שלא 'מיישר קו' עם הרוב יחשב אנס פוטנציאלי או רעיל. זה בלי קשר לסטנדרטים של היופי, שזה גם די מוריד כי בתכלס סטטיסטית יש פה פיצוץ של נשים שאני לא מבין איך מישהו בכלל עונה על הדרישות שלהן. סטטיסטית זה לא מסתדר פשוט. אני נשבע שלא ראיתי פה פרופיל אחד של גבר שרושם בגבולות "נשים מעל 50 ק"ג" (כנראה היה מקבל באן תמידי / נכנס לרשימה שחורה) מצד שני כל פרופיל שלישי נשי כאן בגבולות "גברים מתחת למטר 85". |
|
|
|
|
לפני שעתיים •
4 ביולי 2026
לפני שעתיים •
4 ביולי 2026
פישוטו • 4 ביולי 2026
► Zord כתב/ה: אני חושב שאם הוייב הכללי בקהילות / מסיבות / קבוצות לא היה עויין כלפי גברים כברירת מחדל, אז היו מגיעים הרבה יותר גברים.
ההרגשה היא תמיד שהנשים הן המסננת והגבר הוא המסונן / מסתנן. בין אם זה במסיבות שפשוט מנסים להכניס לשם כמה שיותר נשים, אבל גברים לא. אתה גבר? תביא איתך אישה. אתה בא לבד? תשלח תמונה עם גיל וגובה ותעבור סלקציה. אישה בודדה? בואי תקבלי שתיה בחינם, רק תבואי. אם את מביאה איתך חברה גם כניסה חינם עלינו. ההתאמה / עיצוב של הסצינה הזו נעשת לפי ה"חליל" של הנשים שנמצאות בה. הוייב של הסצינה הוא פמיניסטי-ליברלי-שמאלני-אנטי גברי כזה (אנטי לגברים שלא מיישרים קו)...שזה דווקא מסתדר עם ההיגיון והציפייה... הבאסה שזו עסקת חבילה להרבה דאבל סטנדרטים שמגיעים עם זה. אישה - את יכולה להיות מה שבא לך. גבר - לא, גבר צריך להיות 1, 2, 3. זה לא משנה נשלט / שולט, נשלטת / שולטת וכו'. אישה נשפטת לכף זכות מלכתחילה וגבר לכף חובה. גבר שלא 'מיישר קו' עם הרוב יחשב אנס פוטנציאלי או רעיל. זה בלי קשר לסטנדרטים של היופי, שזה גם די מוריד כי בתכלס סטטיסטית יש פה פיצוץ של נשים שאני לא מבין איך מישהו בכלל עונה על הדרישות שלהן. סטטיסטית זה לא מסתדר פשוט. אני נשבע שלא ראיתי פה פרופיל אחד של גבר שרושם בגבולות "נשים מעל 50 ק"ג" (כנראה היה מקבל באן תמידי / נכנס לרשימה שחורה) מצד שני כל פרופיל שלישי נשי כאן בגבולות "גברים מתחת למטר 85". https://open.spotify.com/track/6a708PJIUKBYm6WgOLs4ll?si=b_NwYCKJTDq5NGO53Tx4kA גבר חדש הוא שולט במשחק הוא עושה ת'דבר הנכון הוא הפסיק לעשן הוא לא מתבלט שומר על משקל התיכון הוא תמיד מפנק ודואג לא צועק לא כואב לא בוכה הוא הכי חזק שולט במשחק ועכשיו גם בריח סבון |
|
|
|
|
לפני שעתיים •
4 ביולי 2026
לפני שעתיים •
4 ביולי 2026
MagisterDolor(שולט) • 4 ביולי 2026
► Zord כתב/ה: אני חושב שאם הוייב הכללי בקהילות / מסיבות / קבוצות לא היה עויין כלפי גברים כברירת מחדל, אז היו מגיעים הרבה יותר גברים.
ההרגשה היא תמיד שהנשים הן המסננת והגבר הוא המסונן / מסתנן. בין אם זה במסיבות שפשוט מנסים להכניס לשם כמה שיותר נשים, אבל גברים לא. אתה גבר? תביא איתך אישה. אתה בא לבד? תשלח תמונה עם גיל וגובה ותעבור סלקציה. אישה בודדה? בואי תקבלי שתיה בחינם, רק תבואי. אם את מביאה איתך חברה גם כניסה חינם עלינו. ההתאמה / עיצוב של הסצינה הזו נעשת לפי ה"חליל" של הנשים שנמצאות בה. הוייב של הסצינה הוא פמיניסטי-ליברלי-שמאלני-אנטי גברי כזה (אנטי לגברים שלא מיישרים קו)...שזה דווקא מסתדר עם ההיגיון והציפייה... הבאסה שזו עסקת חבילה להרבה דאבל סטנדרטים שמגיעים עם זה. אישה - את יכולה להיות מה שבא לך. גבר - לא, גבר צריך להיות 1, 2, 3. זה לא משנה נשלט / שולט, נשלטת / שולטת וכו'. אישה נשפטת לכף זכות מלכתחילה וגבר לכף חובה. גבר שלא 'מיישר קו' עם הרוב יחשב אנס פוטנציאלי או רעיל. זה בלי קשר לסטנדרטים של היופי, שזה גם די מוריד כי בתכלס סטטיסטית יש פה פיצוץ של נשים שאני לא מבין איך מישהו בכלל עונה על הדרישות שלהן. סטטיסטית זה לא מסתדר פשוט. אני נשבע שלא ראיתי פה פרופיל אחד של גבר שרושם בגבולות "נשים מעל 50 ק"ג" (כנראה היה מקבל באן תמידי / נכנס לרשימה שחורה) מצד שני כל פרופיל שלישי נשי כאן בגבולות "גברים מתחת למטר 85". יש מצב שזה המניפסט הכי אינסלי שקראתי בכלוב |
|
|
|
|
לפני שעתיים •
4 ביולי 2026
לפני שעתיים •
4 ביולי 2026
פישוטו • 4 ביולי 2026
► MagisterDolor כתב/ה: ► Zord כתב/ה: אני חושב שאם הוייב הכללי בקהילות / מסיבות / קבוצות לא היה עויין כלפי גברים כברירת מחדל, אז היו מגיעים הרבה יותר גברים.
ההרגשה היא תמיד שהנשים הן המסננת והגבר הוא המסונן / מסתנן. בין אם זה במסיבות שפשוט מנסים להכניס לשם כמה שיותר נשים, אבל גברים לא. אתה גבר? תביא איתך אישה. אתה בא לבד? תשלח תמונה עם גיל וגובה ותעבור סלקציה. אישה בודדה? בואי תקבלי שתיה בחינם, רק תבואי. אם את מביאה איתך חברה גם כניסה חינם עלינו. ההתאמה / עיצוב של הסצינה הזו נעשת לפי ה"חליל" של הנשים שנמצאות בה. הוייב של הסצינה הוא פמיניסטי-ליברלי-שמאלני-אנטי גברי כזה (אנטי לגברים שלא מיישרים קו)...שזה דווקא מסתדר עם ההיגיון והציפייה... הבאסה שזו עסקת חבילה להרבה דאבל סטנדרטים שמגיעים עם זה. אישה - את יכולה להיות מה שבא לך. גבר - לא, גבר צריך להיות 1, 2, 3. זה לא משנה נשלט / שולט, נשלטת / שולטת וכו'. אישה נשפטת לכף זכות מלכתחילה וגבר לכף חובה. גבר שלא 'מיישר קו' עם הרוב יחשב אנס פוטנציאלי או רעיל. זה בלי קשר לסטנדרטים של היופי, שזה גם די מוריד כי בתכלס סטטיסטית יש פה פיצוץ של נשים שאני לא מבין איך מישהו בכלל עונה על הדרישות שלהן. סטטיסטית זה לא מסתדר פשוט. אני נשבע שלא ראיתי פה פרופיל אחד של גבר שרושם בגבולות "נשים מעל 50 ק"ג" (כנראה היה מקבל באן תמידי / נכנס לרשימה שחורה) מצד שני כל פרופיל שלישי נשי כאן בגבולות "גברים מתחת למטר 85". יש מצב שזה המניפסט הכי אינסלי שקראתי בכלוב באמת? דווקא זה לעומת שאר התגובות בשרשור? |
|
|