צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

שאלה לשולטים (גם מתחלפים מוזמנים לענות)

פישוטו פישוטו
אתמול • 5 ביולי 2026
פישוטו • 5 ביולי 2026
פרלין כתב/ה:
dommixxx כתב/ה:
פרלין כתב/ה:
Zord כתב/ה:
פישוטו כתב/ה:
MagisterDolor כתב/ה:
פישוטו כתב/ה:

בנאדם שיתף תסכול, אני גם מבין הרבה ממה שהוא אמר. לא רץ לנתח את לוגית ברצון לפרק לו את הנקודות.
לעומת זאת כל החרטוטים על מסתוריות והפגנת דומיננטיות נשמעו לי הרבה יותר אינסליים.

הוא לא שיתף תסכול, הוא הכליל לגבי משהו שתקף כנראה רק לגביו.
אני לא בגובה 1.8, לא מנכ״ל של חברת הייטק, ואיכשהו תמיד נשים מוצאות איתי מכנה משותף.
אני יכול לומר לך בוודאות שאת אחת לא נמשכת לבכי אינסלי וגבריריות שברירה

לא כל הודעה וכל התנהגות גברית במרחב צריכה להיות מושכת.
לגיטימי גם להתלונן ולפרוק. כמו שנשים עושות ובצדק.

זה די ממחיש את מה שרשמתי לגבי הדאבל סטנדרט.
סתם לדוגמא, מה אתה חושב שהיו התגובות לפוסט כזה על ידי גבר?
https://thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=48111

איך היו עונים לו? האם היו נחמדים אליו? מכירים בבעיה שלו? חחח

מוכרת לי הטקטיקה הזאת… נראה לי ממך אפילו 😁

ובכל הפעמים האלה של: איך היו מתייחסים אליו אם גבר היה… זה תמיד נשאר בשלב התיאוריה.

אגב, ממש לא פינקו אותה בשרשור הזה.

יאללה zord תפתח פוסט למה אין כוסיות בכלוב.

הפופקורן עליי. מבטיח.

לא לא לא. בלי מחקר מוטה.

תפתח: למה כל כך קשה למצוא שולטת בגיל שלי שנראית טוב?

בואו נראה מה קורה. אני מוכנה לאכול את הכובע אם צריך.

יששש עוד שרשור "למה אין פה שולטות" בול מה שרציתי!
דניאלרנ דניאלרנ
לפני 19 שעות • 5 ביולי 2026

צריך סלקציה- וזה לא מה שאתה חושב.

דניאלרנ • 5 ביולי 2026
Zord כתב/ה:
אני חושב שאם הוייב הכללי בקהילות / מסיבות / קבוצות לא היה עויין כלפי גברים כברירת מחדל, אז היו מגיעים הרבה יותר גברים.

ההרגשה היא תמיד שהנשים הן המסננת והגבר הוא המסונן / מסתנן.

בין אם זה במסיבות שפשוט מנסים להכניס לשם כמה שיותר נשים, אבל גברים לא. אתה גבר? תביא איתך אישה. אתה בא לבד? תשלח תמונה עם גיל וגובה ותעבור סלקציה.
אישה בודדה? בואי תקבלי שתיה בחינם, רק תבואי. אם את מביאה איתך חברה גם כניסה חינם עלינו.

ההתאמה / עיצוב של הסצינה הזו נעשת לפי ה"חליל" של הנשים שנמצאות בה.

הוייב של הסצינה הוא פמיניסטי-ליברלי-שמאלני-אנטי גברי כזה (אנטי לגברים שלא מיישרים קו)...שזה דווקא מסתדר עם ההיגיון והציפייה...
הבאסה שזו עסקת חבילה להרבה דאבל סטנדרטים שמגיעים עם זה.

אישה - את יכולה להיות מה שבא לך.
גבר - לא, גבר צריך להיות 1, 2, 3.
זה לא משנה נשלט / שולט, נשלטת / שולטת וכו'.

אישה נשפטת לכף זכות מלכתחילה וגבר לכף חובה.
גבר שלא 'מיישר קו' עם הרוב יחשב אנס פוטנציאלי או רעיל.

זה בלי קשר לסטנדרטים של היופי, שזה גם די מוריד כי בתכלס סטטיסטית יש פה פיצוץ של נשים שאני לא מבין איך מישהו בכלל עונה על הדרישות שלהן. סטטיסטית זה לא מסתדר פשוט.
אני נשבע שלא ראיתי פה פרופיל אחד של גבר שרושם בגבולות "נשים מעל 50 ק"ג" (כנראה היה מקבל באן תמידי / נכנס לרשימה שחורה) מצד שני כל פרופיל שלישי נשי כאן בגבולות "גברים מתחת למטר 85".

תשמע, בהתחלה כמו כולם התעצבנתי ורציתי גם ישר ככה לצאת ולהתחיל לירות עלייך
אבל קראתי את הפוסט שלך שוב, מעצבים חחח ולדעתי האישית
הבעיה שלך אולי היא אחרת.
העולם שלנו הוא עולם שבו סכנה אמיתית נמצאת כמעט בכל פינה לא משנה לאן תסתכל.
היסוד של העולם שלנו חייב להיות אמון עמוק, כבוד הדדי-לא רק כלפי הפרטנר אלא גם לסביבה, *תחושת בטחון*, הבנה וכמובן גם רגש.
כקהילה אנחנו חייבים להיות מודעים לכל הדברים האלה כדי ש*כולם* יהנו.
זה לא משנה מי או מה אתה ואם אתה גבר או אישה. יצא לי לראות נשלט מנוסה באמצע סשן עוצר את השולטת שלו שאולי הייתה צעירה ומתחיל להסביר לה איפה נכון ולא נכון לפגוע על מנת לא לגרום לנזק רציני וקבוע. וזה לא נדיר כמו שאתה חושב כי אין מה לעשות צריך לדעת כי זה חשוב.
אני לא יודע אם אתה שולט או נשלט אבל פשוט יש הרבה שצריך לדעת כדי לעשות דברים בדרך נכונה ואמיתית גם פיזית וגם מנטלית.

בעולם שלנו הגיל לא אומר כמעט כלום ובהחלט לא אם אתה יודע לנווט בעולם הזה. אז כן חד משמעית צריך סלקציה, ללא הסלקציה הזאת היית שומע כל ערב בחדשות על משהו מחריד אחר.
לגבי כל הבלבול שאמרת לגבי סלקציה פיזית. אני לא 1.80 ומעולם לא הייתה לי בעיה עם ליינים-''מסיבות'' בין אם לבד או עם בת זוג.
לדעתי האישית זה פשוט נשמע שאתה קצת אבוד בדרך שהיא במקרה גם מבוך אם אתה לא מכיר חחח
לא צברת מספיק נסיון אמיתי בעולם הזה שלנו וזה בסדר גמור אחי.
בדיוק להפך תסמוך עליי שזאת סביבה הרבה יותר חמה ואוהבת ממה שאתה חושב חחחח
אז עצה וטיפ שלי
תמצא לך מישהי או מישהו שאתה מצליח להתחבר אליהם שיעזרו לך להתמצא קצת בעולם הזה ולעזור לך
וטיפ.
לרוב הנשים, אלא אם כן יש להן פטיש למשהו נורא ספציפי לא באמת אכפת איך אתה נראה, אכפת להן יותר מה הן מרגישות איתך וממך.
אני יכול לומר לך שאם תיפתח יותר לעולם הזה ותבין, אתה לא רק תבין למה אנשים התעצבנו, אלא אתה גם תהיה זה שיתעצבן icon_smile.gif
מקווה שהוספתי לך אח יקר
dark enlightment dark enlightment​(שולט)
לפני 19 שעות • 5 ביולי 2026
dark enlightment​(שולט) • 5 ביולי 2026
אם כבר הועלה עניין המאנצים אז אני רוצה להגיד כל הכבוד למארגנים(בעיקר מארגנות) על הרמת האירוע. כל אירוע שכזה

זה לא קל כל ההתארגנות הלוגיסטית, מיקום, תיווך, התיאום, השאלות הרבות שיש לכל אחד ובעיקר הסבלנות ואורך הרוח
מול אנשים רבים.
לא פעם אחת אלא פעם אחר פעם.
הכל מזמנם החופשי.

תודה
dommixxx dommixxx
לפני 12 שעות • 6 ביולי 2026
dommixxx • 6 ביולי 2026
פרלין כתב/ה:
dommixxx כתב/ה:
מזכיר לי את הדיונים (לא כאן, באתרים אחרים) למה לפוליאמורים יש בדרך כלל מראה "מסויים" ושונה.

התשובה מצריכה לחשוב מחוץ לקופסה icon_smile.gif

למה???

הנה במקרה זה עלה (שוב) ברדיט. זה תקף לכל קהילה מינית אלטרנטיבית.

https://www.reddit.com/r/TooAfraidToAsk/s/5sWwWGioDN
Fringe Fringe
לפני 9 שעות • 6 ביולי 2026
Fringe • 6 ביולי 2026
אישית כי עם כמה שאני חברותי וקל לי ליצור קשרים חברתיים טובים אני עדיין עם חשש קל מלהגיע לאירועים מהסוג בהם יש כבר הרבה אנשים שמכירים אחד את השניה ואני חושש להיתקע לבד.
האם החשש רציונלי? כנראה שלא אך הוא עדיין שם.

כיום אני בזוגיות אז הרצון/צורך להגיע ירד אף יותר.
המכשפה בג'ינס המכשפה בג'ינס​(מתחלפת)חשבון מאומת
לפני 6 שעות • 6 ביולי 2026
המכשפה בג'ינס​(מתחלפת)חשבון מאומת • 6 ביולי 2026
תודה על הכנות, Fringe. סוף סוף אני רואה פה תשובה שקל להתייחס אליה ברצינות 🤍
בניגוד למקובל לחשוב רוב האנשים לא מכירים אחד את השניה. זה רק נראה ככה לחדשים ברגעים הראשונים של המאנץ' כי מספיק ש - 3 אנשים מתוך 30 יתחבקו כבר תיווצר תחושה ש"כולם מכירים אחד את השני".
לגבי החשש להיתקע לבד, Ollie הציעה מלא רעיונות והשיטה של "להתכתב מראש עם מישהו ולבקש שיהיו איתך בהתחלה" - עובדת מעולה. ראיתי הרבה שהשתמשו בה.
Fringe Fringe
לפני 5 שעות • 6 ביולי 2026
Fringe • 6 ביולי 2026
ברור לי שזה חשש לא לוגי (ולרוב אני מאוד לוגי) ולכן יש את הקונפליקט בראש.
בקרוב מאוד אני עובר לגור במרכז ואולי אנסה להגיע למפגשים מהסוג עם הבתזוג icon_smile.gif
Don mauro Don mauro​(שולט)

Re: שאלה לשולטים (גם מתחלפים מוזמנים לענות)

Don mauro​(שולט) • 6 ביולי 2026
המכשפה בג'ינס כתב/ה:
איך זה שבמאנצ'ים החינמיים הכי שווים באיזור המרכז יש מצד אחד מלא נשלטות ומתחלפות ומצד שני, כל השולטים והמתחלפים בקושי באים כי הם חושבים שזה פאמדום?

איפה זה מאנצ'ים חינמיים?

המכשפה בג'ינס כתב/ה:
איך זה שבמאנצ'ים החינמיים הכי שווים באיזור המרכז יש מצד אחד מלא נשלטות ומתחלפות ומצד שני, כל השולטים והמתחלפים בקושי באים כי הם חושבים שזה פאמדום?

איפה זה מאנצ'ים חינמיים?
לפני 3 שעות • 6 ביולי 2026

המכשפה בג'ינס כתב/ה:

מסוג השאלות, שכל התשובות שנאמרו כאן נכונות.