| הלן הדוב |
לפני חודש •
7 ביולי 2026
לפני חודש •
7 ביולי 2026
הלן הדוב • 7 ביולי 2026
בעיקרון אפשרי.
תכלס? לא מומלץ. |
|
|
| Ollie(נשלטת) |
לפני חודש •
7 ביולי 2026
לפני חודש •
7 ביולי 2026
Ollie(נשלטת) • 7 ביולי 2026
► הלן הדוב כתב/ה: בעיקרון אפשרי.
תכלס? לא מומלץ. ספר לנו, באיזה קטע זה אפשרי? ולמה זה לא מומלץ? במה התגובה שלך תורמת, בעצם? מה הידע שלך בתחום הרפואה? ומה בתחום הקשירות? |
|
|
| MagisterDolor(שולט) |
לפני חודש •
7 ביולי 2026
לפני חודש •
7 ביולי 2026
MagisterDolor(שולט) • 7 ביולי 2026
► הלן הדוב כתב/ה: בעיקרון אפשרי.
תכלס? לא מומלץ. עוד דברים שאפשריים אך אינם מומלצים: רולטה רוסית לקפוץ ממטוס ללא מצנח להיכנס לבני ברק עם מדים ולצעוק שאתה מחפש עריקים |
|
|
| הלן הדוב |
לפני חודש •
7 ביולי 2026
לפני חודש •
7 ביולי 2026
הלן הדוב • 7 ביולי 2026
► Ollie כתב/ה: ► הלן הדוב כתב/ה: בעיקרון אפשרי.
תכלס? לא מומלץ. ספר לנו, באיזה קטע זה אפשרי? ולמה זה לא מומלץ? במה התגובה שלך תורמת, בעצם? מה הידע שלך בתחום הרפואה? ומה בתחום הקשירות? זה אפשרי מכאנית. אפשר לקשור בלי לסכן שברים וזה תלוי בסוג השבר ומיקומו. לא מומלץ כי (אם לא היה ברור) אף אחד וגם לא רופא מומחה לא יכול לקחת אחריות מלאה על דבר כזה. מה הידעה שלי בתחום? לא הרבה. תלמיד וטרינרי לשעבר וגם רפואה סינית. זה וcommon sense. אבל עזבי שניה. בואי נגיד שאשכרה מישהו הולך על זה. יש שבר ברגל עם גבס. נניח בקרסול. אי אפשר לקשור מעל הברך? לא הולכים עם רגל כפופה? זה אפשרי. אני לא הייתי עושה את זה. אבל גם לקפוץ באנג'י אני לא רוצה. |
|
|
| הלן הדוב |
לפני חודש •
7 ביולי 2026
לפני חודש •
7 ביולי 2026
הלן הדוב • 7 ביולי 2026
► MagisterDolor כתב/ה: ► הלן הדוב כתב/ה: בעיקרון אפשרי.
תכלס? לא מומלץ. עוד דברים שאפשריים אך אינם מומלצים: רולטה רוסית לקפוץ ממטוס ללא מצנח להיכנס לבני ברק עם מדים ולצעוק שאתה מחפש עריקים אפשר להוסיף "להביע דעה בכלוב" גם זה מסוכן. 🤣 לא ממש מומלץ. אבל היי - אני לפעמים נהנה. |
|
|
| MagisterDolor(שולט) |
לפני חודש •
7 ביולי 2026
לפני חודש •
7 ביולי 2026
► הלן הדוב כתב/ה: ► MagisterDolor כתב/ה: ► הלן הדוב כתב/ה: בעיקרון אפשרי.
תכלס? לא מומלץ. עוד דברים שאפשריים אך אינם מומלצים: רולטה רוסית לקפוץ ממטוס ללא מצנח להיכנס לבני ברק עם מדים ולצעוק שאתה מחפש עריקים אפשר להוסיף "להביע דעה בכלוב" גם זה מסוכן. 🤣 לא ממש מומלץ. אבל היי - אני לפעמים נהנה. דעה זה נחמד עד שמישהו נפגע או מת |
|
|
| הלן הדוב |
לפני חודש •
7 ביולי 2026
לפני חודש •
7 ביולי 2026
הלן הדוב • 7 ביולי 2026
► MagisterDolor כתב/ה: ► הלן הדוב כתב/ה: ► MagisterDolor כתב/ה: ► הלן הדוב כתב/ה: בעיקרון אפשרי.
תכלס? לא מומלץ. עוד דברים שאפשריים אך אינם מומלצים: רולטה רוסית לקפוץ ממטוס ללא מצנח להיכנס לבני ברק עם מדים ולצעוק שאתה מחפש עריקים אפשר להוסיף "להביע דעה בכלוב" גם זה מסוכן. 🤣 לא ממש מומלץ. אבל היי - אני לפעמים נהנה. דעה זה נחמד עד שמישהו נפגע או מת אני אחראי רק למה שאני אומר. לא למה שאנשים חושבים שאני אומר. למשל אם מישהו המסיק ממה שאמרתי שאם זה לא מומלץ אז זה לא "אסור" צריך לשבת ולחשוב איך הם הגיעו למסקנה הזו. חלק מהאחריות של להיות מבוגר עם שכל. לא? |
|
|
| MagisterDolor(שולט) |
לפני חודש •
7 ביולי 2026
לפני חודש •
7 ביולי 2026
► הלן הדוב כתב/ה: ► MagisterDolor כתב/ה: ► הלן הדוב כתב/ה: ► MagisterDolor כתב/ה: ► הלן הדוב כתב/ה: בעיקרון אפשרי.
תכלס? לא מומלץ. עוד דברים שאפשריים אך אינם מומלצים: רולטה רוסית לקפוץ ממטוס ללא מצנח להיכנס לבני ברק עם מדים ולצעוק שאתה מחפש עריקים אפשר להוסיף "להביע דעה בכלוב" גם זה מסוכן. 🤣 לא ממש מומלץ. אבל היי - אני לפעמים נהנה. דעה זה נחמד עד שמישהו נפגע או מת אני אחראי רק למה שאני אומר. לא למה שאנשים חושבים שאני אומר. למשל אם מישהו המסיק ממה שאמרתי שאם זה לא מומלץ אז זה לא "אסור" צריך לשבת ולחשוב איך הם הגיעו למסקנה הזו. חלק מהאחריות של להיות מבוגר עם שכל. לא? אתה מכיר את האישה שכתבה את השאלה? אם כן, אז היא יודעת מה הרקע שלך כשאתה כותב שזה אפשרי ומתעלמת מכך. אם היא לא מכירה אותך, היא עלולה לחשוב שהדעה שלך מבוססת על ידע וניסיון, ואז זה מסוכן. כשאנשים שאיני מכיר שואלים אותי לגבי משהו שעלול לסכן אותם, אני חוסך את דעתי וכותב את התשובה המחמירה ביותר. מה אכפת לי שהיא לא תיקשר חודשיים? מזה בטוח אף אחד לא מת. |
|
|
| Ollie(נשלטת) |
לפני חודש •
7 ביולי 2026
לפני חודש •
7 ביולי 2026
Ollie(נשלטת) • 7 ביולי 2026
► הלן הדוב כתב/ה: אבל עזבי שניה. בואי נגיד שאשכרה מישהו הולך על זה. יש שבר ברגל עם גבס. נניח בקרסול. אי אפשר לקשור מעל הברך? לא הולכים עם רגל כפופה? זה אפשרי. אני לא הייתי עושה את זה. אבל גם לקפוץ באנג'י אני לא רוצה. שוב אותו גזלייטינג שעשה קודמך. תקרא תגובות קודמות. יש כל מיני תרחישים שהמלל המצוטט כאן ^ יכול לתאר. חלקם מסוכנים בטירוף, ואז המילים "אפשר אבל לא כדאי" הוא מסוכן בטירוף, וכל מה שבא אחר כך הוא פשוט היתממות מצידך. זה בעצם כמו שהיית מגיב לשאלה "אפשר לירות לעצמי בראש?" את התשובה "אפשר אבל לא כדאי". אה, באמת? "אפשר מכאנית" לירות לעצמי בראש? "אפשר מכאנית" לשים חבלים על גוף שיש בו שברים? ג'י, מזל שבא הגבר החכם כל כך, כדי לספר לכולנו שחוקי הפיזיקה חלים גם על גוף עם שברים, והוא עדיין נשאר מוצק, ולכן מכאנית אפשר להניח עליו חבלים ולקשור. מדהים. ולגבי התרחישים שאינם מסוכנים: לדעתך אישה ששואלת אם אפשר להיקשר עם שברים מתכוונת לשאול האם אפשר להניח חבל במקום שאינו קשור לשבר ושלא מפעיל שום לחץ על הגוף? טוב שלא אמרת "התכוונתי שאפשר לקשור את שרוכי הנעליים או לקשור סרט בשיער". גזלייטינג. אתה אמרת אפשר כי התכוונת יעני לחדש משהו. להגיד שאפשר לקשור את שרוכי הנעליים לא מחדש כלום, ולכן ברור שזה לא מה שהתכוונת להגיד. אותו הדבר על לשים חבל סביב הברך באופן שבשום אופן לא מסכן את הקרסול השבור. בקיצור, פשוט תגיבו "אני רוצה להיות נוכח כבר סמכא בדיון קינקי, זה נראה טוב ברזומה היסטוריית התגובות שלי בפורום". לא צריך ממש להוסיף מלל בתשובה לשאלה עצמה. |
|
|
| הלן הדוב |
לפני חודש •
7 ביולי 2026
לפני חודש •
7 ביולי 2026
הלן הדוב • 7 ביולי 2026
► Ollie כתב/ה: ► הלן הדוב כתב/ה: אבל עזבי שניה. בואי נגיד שאשכרה מישהו הולך על זה. יש שבר ברגל עם גבס. נניח בקרסול. אי אפשר לקשור מעל הברך? לא הולכים עם רגל כפופה? זה אפשרי. אני לא הייתי עושה את זה. אבל גם לקפוץ באנג'י אני לא רוצה. שוב אותו גזלייטינג שעשה קודמך. תקרא תגובות קודמות. יש כל מיני תרחישים שהמלל המצוטט כאן ^ יכול לתאר. חלקם מסוכנים בטירוף, ואז המילים "אפשר אבל לא כדאי" הוא מסוכן בטירוף, וכל מה שבא אחר כך הוא פשוט היתממות מצידך. זה בעצם כמו שהיית מגיב לשאלה "אפשר לירות לעצמי בראש?" את התשובה "אפשר אבל לא כדאי". אה, באמת? "אפשר מכאנית" לירות לעצמי בראש? "אפשר מכאנית" לשים חבלים על גוף שיש בו שברים? ג'י, מזל שבא הגבר החכם כל כך, כדי לספר לכולנו שחוקי הפיזיקה חלים גם על גוף עם שברים, והוא עדיין נשאר מוצק, ולכן מכאנית אפשר להניח עליו חבלים ולקשור. מדהים. ולגבי התרחישים שאינם מסוכנים: לדעתך אישה ששואלת אם אפשר להיקשר עם שברים מתכוונת לשאול האם אפשר להניח חבל במקום שאינו קשור לשבר ושלא מפעיל שום לחץ על הגוף? טוב שלא אמרת "התכוונתי שאפשר לקשור את שרוכי הנעליים או לקשור סרט בשיער". גזלייטינג. אתה אמרת אפשר כי התכוונת יעני לחדש משהו. להגיד שאפשר לקשור את שרוכי הנעליים לא מחדש כלום, ולכן ברור שזה לא מה שהתכוונת להגיד. אותו הדבר על לשים חבל סביב הברך באופן שבשום אופן לא מסכן את הקרסול השבור. בקיצור, פשוט תגיבו "אני רוצה להיות נוכח כבר סמכא בדיון קינקי, זה נראה טוב ברזומה היסטוריית התגובות שלי בפורום". לא צריך ממש להוסיף מלל בתשובה לשאלה עצמה. I have neither the patience nor the crayons to continue this conversation or explaing gaslighting to you. אני גם לא צריך את רשותך או אישורך לתגובות שלי. החלטתי לענות לך בצורה מכבדת. לא טוב? שיהיה בהצלחה. |
|
|